Hasta Kuşlara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyaskonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ilyaskonya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KonyalıKuscu
Meslek
otokaporta
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aylık test tamamen doğal sizinde yapabileceginiz aynı zamanda fiyatı herkeze uygun %90 etki gösterecektir kesinlikle bir yan etkisi yoktur , Hasta , halsiz , kırgın , iştahsız , zayıflamış , denge kaybı , tüg kabartan gelişmemiş yavrularda kullanılabilir , %90 etki göstermektedir aşağıda hazırlanılışı ve kullanımını yazdım selametle ..

Hasta , halsiz , kırgın , iştahsız , zayıflamış , denge kaybı , tüg kabartan gelişmemiş yavrularda 3 diş sarımsagı soyun güzel bi şekilde tek diş sarımsakları , 8 parçaya ayırın 8x8x8 küçük kapaklı şişe , yada konserve içerisine koyup 4 kapak su ile karıştıırp kapagını sıkıca örtün güneş görmeyen bir yerde , 10 gün kadar bekletin sonrasında yaptığınız sarımsak konservesinin içine 1 çay kaşıgının çeyregi kadar elma sirkesi ekleyin sonrasında 4 damla çörek otu yağı takviyesinden sonra karışımımız hazır hasta olan kuşlarınıza tok karnına su ihtiyacını gidermeden 2 damla damlatın , genellikle akşam saatleri tok karnına yaparsanız alehinizi olacaktır sarımsak suyunu damla olarak kuşun azına verdikden 3 saat sonra , balya balık yağı 'nı agız yoluyla yutturun 3 gün boyunca bu şekilde dewam edin kuşun ayağa kalktını göreceksiniz herşey normale dönecek tabiki bu karışımı ölmek üzere , olan bir kuş üstünde denemedigim için bilmiyorum aynı zamanda aynı karışımı takviye olarak 10 günde bir bu şekil takviye yapabilirsiniz
Yeni çıkan yavrular yeme düştükden sonrada 3 gün takviye yapılabilir yavru kuş için orantılarını kendiniz ayarlayabilirsiniz

Toplam maliyet , 7 8 tl kadar bişeydir

Gebece çörek otu yağı 20 ml
Balya Yumuşak Jelatin Kapsül

2 sinin toplam fiyatı 7,5 TL

DOĞAL ANTİBİYOTIK

BU KARIŞIM ..GRİPAL ENFEKSİYONLARDA , KURSAK MANTARINDA İYİLEŞMEĞE YARDIMCI OLUR.

SU KAYNAMIŞ -SOĞUMUŞ OLMALIDIR.
1-2 NOHUT KONMASI İYİDİR.
AZ ŞEKER İLAVESİ FAYDA SAĞLAR.
OLUŞAN İÇERİSİNDEKİ * GAZ * ZAMAN ZAMAN BOŞALTILMALIDIR..İSTENEN KIVAMA 20 GÜNDE GELİR..

ŞEKLİNDE KULLANMAKTA OLDUĞUM REÇETEDİR..

1- salmix
1- trikomix
1- 4in1 mix

Üçünü karıştırıp tüye giremeyen kabaran kusan azında salyalar cıkan başı dönmeye bağlayan kurumaya düşen kuşlara veriyorum. Ertesi gün etsini gösteriyor. Nohut tanesi kadar toz olarak veriyorum.

Dorudur , hocam cok faydası olabiliyordur lakin bi okadarda yan etkisi oluyor , bu ilaçların daha dorusu tüm ilaçların profesyonel üreticiler , genellikle dogal yollarla çözerler olayı , ben ilaç taraftarı değilim son noktaya kadar kesinlikle ilaç tedavisi yaptırmam her sene kuşlarımınızın aşısını vursak bu kadar , ilaç aramayız ben dogal olarak bildigimi yazdım sağlıcakla ..

Geri