Hastalığın ne olduğunu teşhis edemedim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mesut06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mesut başaran
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
2 haftadır hasta kayıp vermedim ama ilaç tedavisine krşın düzelmede olmadı. hastalığı hala teşhis edemedim. şu an için bir güverciniminde iştahsızlık, tüy kabarma, ayağıya burnunu kaşıma, yeşil ishal, aşırı su içmeye takiben once bir sonrada iki ayağı felç oldu.
bir diyer güvercin nefes almakda zorlanyor. sırtı aşaya yukarıya doğru hareket ettiriyor, ayağıyla burnunu kaşıyor. agzında hafif balgam var, tüyü kabarık ve iştahsız. siz bu hastalık nedir. forumu biraz kurcaladım ve BAYTRİL % 2.5 ile tetra kullanmam gerekiyor mu?

Hastalık üst solunum yolları hastalığı ile başlamış,arkasından E-Coliye dönmüş,Nifuramisin veya Colimix ( Nifuramisin bulursan içinde gerekli antibiyotikler var) kullan.

Kolay gelsin

güvercin hastanesi diye bir site var..onu incelemeni tavsiye ederim..ben uşaktayım bu ürünleri hem kullanıyorum hemde satışını yapıyorum..kendimde ve kullananlarda çok iyi geri bildirimler aldım...telefonla irtibata geçersen kargo ile gönderirler...kolay gelsin...

SULFAMEZATIN ; BULURSANIZ 4 GÜN KULLANMANIZ FAYDALI OLACAKTIR..

öncelikle geçmiş olsun, sana en yakın güvercinciler derneğini bul oradan git ilaç al, eczane filan uğraşılmıyor çünkü, birde hergün temizliğini yap kümesin mümkünse , sularını değiştir, yemi taze ver, ama başımdan geçtiği için biliyorum, herşeyide yapsan ölecek olan ölüyor malesef, kalan sağlamları kurtarmış olursun.

Öncelıkle yesıl ıshal ve ayaklarda felç olması kusun salmonella hastalıgını bulastıgını gösterıyor salmonella tedavısı sitede mevcut bakabılırsın..ayak felcı olmus ayaklarını soguk suyla yıka ovala bıraz beklet.

İkinci kuş agır solunum yolu enfeksıyonu gecırıyor ve kusta pamukcuk var..Kusun sırtı ve kuyrugunu asagı yukarı hareket ettırmesı pamukcukun belırtılerınden..

mesut06' Alıntı:
2 haftadır hasta kayıp vermedim ama ilaç tedavisine krşın düzelmede olmadı. hastalığı hala teşhis edemedim. şu an için bir güverciniminde iştahsızlık, tüy kabarma, ayağıya burnunu kaşıma, yeşil ishal, aşırı su içmeye takiben once bir sonrada iki ayağı felç oldu.
bir diyer güvercin nefes almakda zorlanyor. sırtı aşaya yukarıya doğru hareket ettiriyor, ayağıyla burnunu kaşıyor. agzında hafif balgam var, tüyü kabarık ve iştahsız. siz bu hastalık nedir. forumu biraz kurcaladım ve BAYTRİL % 2.5 ile tetra kullanmam gerekiyor mu?
SONUÇ NE OLDU *

NE YAPTIN.

BAŞLIĞININ KİME FAYDASI OLDU..! SONUÇLARI YAZIN Kİ , BAŞKALARI DA FAYDALANSIN..

Geri