Hastalık da mutlu son :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan ozkoyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan ozkoyuncu
Meslek
Serbest dalıcı,elekrtornik otomoasyon teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
ÖNCESİİ

Ekli dosyalar

• DSC03533.JPG
    DSC03533.JPG
    162.9 KB · Görüntüleme: 2,399
  • DSC03534.webp
    DSC03534.webp
    91.2 KB · Görüntüleme: 2,399
VE SONRASİ

Ekli dosyalar

• DSC03659.webp
    DSC03659.webp
    80.5 KB · Görüntüleme: 2,399
  • DSC03660.webp
    DSC03660.webp
    93.2 KB · Görüntüleme: 2,418
ÖNCESİ

Ekli dosyalar

• DSC03535.webp
    DSC03535.webp
    91.9 KB · Görüntüleme: 2,359
  • DSC03538.webp
    DSC03538.webp
    93.3 KB · Görüntüleme: 2,407
SONRASI

Ekli dosyalar

• DSC03650.webp
    DSC03650.webp
    81.3 KB · Görüntüleme: 2,405
  • DSC03654.webp
    DSC03654.webp
    82.5 KB · Görüntüleme: 2,403
Yavrularım da hiç bir hastalık kalıntısı kalmamıştır kuşlar tüydedir...
Evet arkadaşlar bu kuşları 3-4 kuşçu abime sözde ''İŞİN EHLİ ''COlan abilerimize gösterdim ve ''çek kafasını kopar diye'' iğrenç bir tabir kullanmışlardı. inatla ve inançla SİTEMİZDEKİ Türker ve Muharrem abilerimin destegıyle 15- 20 gunluk bı bakım surecınde kuslarımı ıyılestırdım..
Hiç bir kus hiç bir canlı herhangi bir şekil de son çare olmadan öldürülmemelidir... Her hastalığın çaresi vardır. Yeterki bilinçli ve doğru tedavi uyguluyalım...
SAYGILAR...

masallah kaan çok saglıklı katkımız oldu ise ne mutlu o birazda senin kusa olan sevgin ve bakıs açındandır

saglıklıyken sevkle oyunlarını izlemek ne kadar kişiyi mutlu ediyorsa hasta olduklarındada kusların mutlulugu düsünülmeli emeklerine saglık güle güle uçur besle
saygılar

hangi ilaçları kullandın abi ?

tetra 250 kullandım kardeşim .

saolasın muharrem abi siz değerli abilerimizden öğrenceğimiz daha çok şeyler var saygılar (:

MasAllah,Elin kolun ayagina,yardimlar sag olsun iyi is basarmissin!
Cok güzellesmis eski karizmasini yakalamis yüzünden belli :)
Bol saglikli yavrular.Kümes icin ayri bir sey yaptinmi temizlik veya düzenleme gibi?

abi kullanımı nasıl tetranın ? ve nrden bulabilirim

eczaneden alabılırsın kardesim kullanımı ben 1 kusa gun de 1 tane veryordum ben kapsul seklınde ılac. dozajını ılk zamanlar az tuttum kapsulun yarısını suyuna bosalttım sırınga ıle verıyodum agızdan bu sekılde daha sonra 1 kapsul vermeye basladım

saolasın mustafa abı kumesden ayırdım daha cok gune gorebıleceklerı bır bolume cekdım bolbol havalandırdım kafes ıcın ayrı bır temızlık yapmadım sadecekusları aayrı bır yere aldım abı

:heyo: SEVİNDİM.. :heyo: :slm:

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
Yavrularım da hiç bir hastalık kalıntısı kalmamıştır kuşlar tüydedir...
Evet arkadaşlar bu kuşları 3-4 kuşçu abime sözde ''İŞİN EHLİ ''COlan abilerimize gösterdim ve ''çek kafasını kopar diye'' iğrenç bir tabir kullanmışlardı. inatla ve inançla SİTEMİZDEKİ Türker ve Muharrem abilerimin destegıyle 15- 20 gunluk bı bakım surecınde kuslarımı ıyılestırdım..
Hiç bir kus hiç bir canlı herhangi bir şekil de son çare olmadan öldürülmemelidir... Her hastalığın çaresi vardır. Yeterki bilinçli ve doğru tedavi uyguluyalım...
SAYGILAR...

TEŞEKKÜR EDERİM.. :slm: :tamam:

Aynı sorun bende de var Tetra 250 bu derdin devası diyorum.

Aynen işte bu benim tüm yavrularıma oluyor nerdeyse tetrayı döküyorum az bişey gözlerine eser kalmıyor :)

Maşallah kaan abi,çok sevindim iyileştiğine.Ama dediğin gibi kafasını koparmak hiç hoş bir söz değil.Kuş da olsa onunda taşıdığı can,bizim taşıdığımızda can.Biz hasta olduğumuzda nasıl umudu kesmiyorsak kuşlarda da kesmeyelim.Biraz inanc,biraz azim,yetiyormuş sanırsam,kuşlarınla mutlu ol inşallah kaan abi,bir daha hiç bir kuşunun başına gelmez inşallah..

Gecmıs olsun oncelıkle benım kusumdada aynı sıkıntı var ama benımkısı senınkı kadar kotu degıl gozunun yanında gaganın ustu hafuf sıstı bıde agzının ıcı sıstı azını hafıf acık tutyo sendede bunalr oldumu tetrayı nasıl kullandın 3 de 1 ını azınamı doktun 1 kapsul sularınamı

canavar109' Alıntı:
Gecmıs olsun oncelıkle benım kusumdada aynı sıkıntı var ama benımkısı senınkı kadar kotu degıl gozunun yanında gaganın ustu hafuf sıstı bıde agzının ıcı sıstı azını hafıf acık tutyo sendede bunalr oldumu tetrayı nasıl kullandın 3 de 1 ını azınamı doktun 1 kapsul sularınamı

HAH ÇARE BURDA SELİM ÖGREN BURADAN KARDES

KAAN 14 GÜN KULLANDI..TEDAVİYİ DE YARIM BIRAKMADI.AFERİN KAAN.. :evet: :evet: :evet: :tamam: :tamam: :tamam:

14 gun tedavı sürdü gözüne kesinlikle tetra dökmedim ve önermiyorum . herkese hastalıksız kısş dönemi temeni ediyorum saygılar

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
tetra 250 kullandım kardeşim .

tetrayla boşa uraşmışsın kardeşim:) istanbuldaysan hafta sonları edirnekapıdaki saha içindeki kuş pazarına gitsen gözde nezle var deseydin 2 günde iyileştiren beyaz şişeli bi ilaç var kuşun gözünü az yakıyor ama 2 günde iyileştiriyor aklında bulunsun:)

sorun sadece kuşun gözünde değildi ayrıca aldığım sonuç ortada boşa uğraşmış değilim ... resimlere dikkatli bakarsa gözle ilgili olmadığını anlarsın hastalığın buyuk çoğunluğu solunumla alakalı

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
sorun sadece kuşun gözünde değildi ayrıca aldığım sonuç ortada boşa uğraşmış değilim ... resimlere dikkatli bakarsa gözle ilgili olmadığını anlarsın hastalığın buyuk çoğunluğu solunumla alakalı
KAAN KARDESİMİZ İSTEDİGİ SONUCA EMEKLER VEREREK ULASMISLAR KUSUNUN SAGLIGI YERİNE GELMİŞ MASALLAH :tamam:

GÖZ NEZLESİNDE mutlu son

[email protected]' Alıntı:
KAAN 14 GÜN KULLANDI..TEDAVİYİ DE YARIM BIRAKMADI.AFERİN KAAN.. :evet: :evet: :evet: :tamam: :tamam: :tamam:

tedavi amaçlı ; 2 litreye 1 kapsul tetra 250 mg eczaneden alındı ve 14 gün 12 saat arayla sabah- akşam olmak üzere aksatmadan kullanıldı.

antibiyotik vitamin ve prebiyotikle desteklenmelidir,unutulmasın..

bende böyle bir kuşumu eczaneden aldığım genta göz damlası ile 3-4 günde iyileştirdim. antibiyotiksiz temiz bir iş oldu.

solunum problemi de var !

kaan ozkoyuncu' Alıntı:

geyikyap/sinir-bozucu-bir-durum-yapmayin-etmeyin-t21576.html

merhaba..nereye yazıcağımı bilemedim ama yakınımda veteriner yok ve şuan imkanda yok bu yüzden sizden yardım istiyorum sokakta çocuklar tarafından taşlanan ve ölüme bırakılan bir güvercin vardı koştum hemen aldım eve 1 hafta oluyor bakıyorum daha önce güvercin bakımı yapmadım tabiki :) muhabbet kuşumuz vardı sadece ..kuşun ölmesini istemiyorum çok bi sıkıntısı yok görünüyor çok şükür sadece yemek yerken takılıyor bazen kursağı çıkacak gbi oluyor ve halsizleşti ishal vardı o durdu birkaç gündür solunumdan sıkıntısı sanırım monodoks ilaç aldım eczaneden günde 1 kez vermeyi düşünüyorum ve neo terramycin vitamin önerdiler sizde yardım edermisiniz ölmesin kuş sırf buyüzden üye oldum siteye şimdiden tşkler ..

OZGE35' Alıntı:
merhaba..nereye yazıcağımı bilemedim ama yakınımda veteriner yok ve şuan imkanda yok bu yüzden sizden yardım istiyorum sokakta çocuklar tarafından taşlanan ve ölüme bırakılan bir güvercin vardı koştum hemen aldım eve 1 hafta oluyor bakıyorum daha önce güvercin bakımı yapmadım tabiki :) muhabbet kuşumuz vardı sadece ..kuşun ölmesini istemiyorum çok bi sıkıntısı yok görünüyor çok şükür sadece yemek yerken takılıyor bazen kursağı çıkacak gbi oluyor ve halsizleşti ishal vardı o durdu birkaç gündür solunumdan sıkıntısı sanırım monodoks ilaç aldım eczaneden günde 1 kez vermeyi düşünüyorum ve neo terramycin vitamin önerdiler sizde yardım edermisiniz ölmesin kuş sırf buyüzden üye oldum siteye şimdiden tşkler ..
ÖZGE ; solunum sıkıntısını *monodox * , ishal sıkıntısını da neo terramycn çözecek ..tebrik ederim. duyarlı olman çok güzel..aramıza hoş geldin. :tamam: :slm:

Geri