kaan ozkoyuncu
Üye
- Ad Soyad
- kaan ozkoyuncu
- Meslek
- Serbest dalıcı,elekrtornik otomoasyon teknisyeni
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan ozkoyuncu' Alıntı:Yavrularım da hiç bir hastalık kalıntısı kalmamıştır kuşlar tüydedir...
Evet arkadaşlar bu kuşları 3-4 kuşçu abime sözde ''İŞİN EHLİ ''COlan abilerimize gösterdim ve ''çek kafasını kopar diye'' iğrenç bir tabir kullanmışlardı. inatla ve inançla SİTEMİZDEKİ Türker ve Muharrem abilerimin destegıyle 15- 20 gunluk bı bakım surecınde kuslarımı ıyılestırdım..
Hiç bir kus hiç bir canlı herhangi bir şekil de son çare olmadan öldürülmemelidir... Her hastalığın çaresi vardır. Yeterki bilinçli ve doğru tedavi uyguluyalım...
SAYGILAR...
canavar109' Alıntı:Gecmıs olsun oncelıkle benım kusumdada aynı sıkıntı var ama benımkısı senınkı kadar kotu degıl gozunun yanında gaganın ustu hafuf sıstı bıde agzının ıcı sıstı azını hafıf acık tutyo sendede bunalr oldumu tetrayı nasıl kullandın 3 de 1 ını azınamı doktun 1 kapsul sularınamı
kaan ozkoyuncu' Alıntı:tetra 250 kullandım kardeşim .
KAAN KARDESİMİZ İSTEDİGİ SONUCA EMEKLER VEREREK ULASMISLAR KUSUNUN SAGLIGI YERİNE GELMİŞ MASALLAH :tamam:kaan ozkoyuncu' Alıntı:sorun sadece kuşun gözünde değildi ayrıca aldığım sonuç ortada boşa uğraşmış değilim ... resimlere dikkatli bakarsa gözle ilgili olmadığını anlarsın hastalığın buyuk çoğunluğu solunumla alakalı
[email protected]' Alıntı:KAAN 14 GÜN KULLANDI..TEDAVİYİ DE YARIM BIRAKMADI.AFERİN KAAN.. :evet: :evet: :evet: :tamam: :tamam: :tamam:
kaan ozkoyuncu' Alıntı:sorun sadece kuşun gözünde değildi ayrıca aldığım sonuç ortada boşa uğraşmış değilim ... resimlere dikkatli bakarsa gözle ilgili olmadığını anlarsın hastalığın buyuk çoğunluğu solunumla alakalı
ÖZGE ; solunum sıkıntısını *monodox * , ishal sıkıntısını da neo terramycn çözecek ..tebrik ederim. duyarlı olman çok güzel..aramıza hoş geldin. :tamam: :slm:OZGE35' Alıntı:merhaba..nereye yazıcağımı bilemedim ama yakınımda veteriner yok ve şuan imkanda yok bu yüzden sizden yardım istiyorum sokakta çocuklar tarafından taşlanan ve ölüme bırakılan bir güvercin vardı koştum hemen aldım eve 1 hafta oluyor bakıyorum daha önce güvercin bakımı yapmadım tabiki muhabbet kuşumuz vardı sadece ..kuşun ölmesini istemiyorum çok bi sıkıntısı yok görünüyor çok şükür sadece yemek yerken takılıyor bazen kursağı çıkacak gbi oluyor ve halsizleşti ishal vardı o durdu birkaç gündür solunumdan sıkıntısı sanırım monodoks ilaç aldım eczaneden günde 1 kez vermeyi düşünüyorum ve neo terramycin vitamin önerdiler sizde yardım edermisiniz ölmesin kuş sırf buyüzden üye oldum siteye şimdiden tşkler ..