hastalık hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falconblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 975
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih şen
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar her akşam ve sabah güvercinlerime bakmadan evden çıkmam.şuan bir şey farkettim kafesin üst bölümünde olan bir çift arap güvercinim ikiside ağızlarını açıp boyunlarını ileri geri hareket ettiriyorlar sebebi ne olabilir yardımlarınızı rica ederim.hastalandılar mı acaba

Canım kardeşim kuşların ağzını sık sık açıp kapaması üst solunum yolu rahatsızlığı ama boynunu uzatması ve kusması ve de yeşil kokulu işhal ise E-coli veya Adana koli rahatsızlığı olabilir selamlarımla.

Kusma hareketi yapıyorlar E-coli belirtisi, Türker hocamın yazdığı ilaçları uygulayın. Benim kuşlarda da bu aralar performans düşmesi var uçurmuyorum, ilaç takviyesi yanında vitamin veriyorum bazılarına Colvit plus yutturuyorum. Soğuk kış aylarında bu tür şeyler daha fazla oluyor, ayrıca üst solunum yolu rahatsızlıkları da baş gösteriyor.

BOYUNLARIN ÖNE UZAMASI * V E B A İŞARETİ ..KÜMESTEN BAŞKA BİR YERE ALMANI ÖNLEM OLARAK GÖRÜYORUM ...5 GÜN İÇİNDE ÖLMEZLER SE VEBA DEĞİLLER.. PREBİYOTİK ÜRÜNLER FAİDE SAĞLAYABİLİR..

Geri