HASTALIK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan badim_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

badim_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ümit coşkun
Meslek
memur
İlgi Alanı
S.A ÜSTADLAR. ARKADAŞIMLA HEDİYE 3 ADET KUŞ ALDIK. TABİ BİZDE KUŞLARI ALDIK KÜMESE KOYDUK. (YAPILMAMASI GEREKEN Bİ DAVRANIŞTI.( GÖZÜNDE YAŞARMA VARDI TETRA DÖKTÜK BIRAKTIK BİRİDE AYAKLARININ ÜZERİNE KALKAMIYOR ŞİŞLİKTEN VE YATMAKTAN AYAK KIVRIMINDA YIRTILMA (ÇATLAK Bİ ŞEKİLDE) VAR .Bİ KAÇ GÜN SONRA ÖTEKİ KUŞLARDA AŞIRI ZAYIFLAMA VE UÇAMAYACAK KADAR GÜÇ KAYBI Bİ KAÇINDA KURSAK ŞİŞMESİ Bİ KAÇINDA GÖZ YAŞARMASI OLDU MİKROP YAYILDI VE ÖLÜMLER BAŞ GÖSTERDİ :hungur: .BU MİKROP NEDİR.HANGİ İLACI KULLANIRSAM ÇÖZÜM BULURUM VE KUŞLARIMI KURTARIRIM..TEŞEKKÜR EDERİM...

Canım kardeşim kendi hatanı öğrenmen iyi olmuş bir daha alınan veya hediye gelen kuşu kümesine atmadan önce 1 hafta 10 gün karantinaya al iyice gözlem yap kuşların önünden akşamdan suları çek 2-2,5 litre suya yarım çay kaşığı Rondizol toz ve Mitoksosin suspansiyondan yarım çay kaşığı dök güzelce karıştır 3-4 gün içir az az yap hergün taze olsun buarada önlerinde taş mineral bulunmasın,şişlik ve çatlaklar için salmonella olabilir veya mafsal şişmesi olabilir topal topal yürüyorsa salmonella-tab kullan mafsal şimesi ise teramisin işini görür selamlar.

Roniplus tablet ile salmonella tab kullansam sence sonuç alır mıyım ahmet amca??

Canım kardeşim Roni-Plus işini görür ama kesin çözüm Ronidozol-Mikostatin(Eczaneden) salmonella şişlikler için birde teremisin olabilir selamlar.

ahmet amca hayvanların dışkısı sarı yeşil. muhtemelen salmonella mikrobuu bunları sarmış..bugün bir ölüm daha oldu.hayvan felç olmuş kafadan harici tutmuyor.. dediğin iilacı eczaneden buldum fakat.rodinozol ü bulamadım? birinde olan şişkinlik normal birsey değil hayvan kalkamıyor. sence salmonella tasıyıcısı olabilir mi? diğerleri ölüyor çünkü. ki bunlara da bulaştıran bu...

bu arad ikinci ilacıda buldum ahmet amca. ama salmonella olma ihtimalleri nedir? yada herhangi bir çiçek hastalığı? aşırı zayıflama ve ölüm var. kafam çok karışık ahmet amca ve diğer ustalar....

Canım kardeşim Rondizol-Mikostatin gursak şişmesi durgunluk ishal ve halsizlik için birebir ama sende ölüm olduğunu duydum üzüldüm bulabilirsen ölümler için birşey diyemiyecem bir kür yap veya 4 ü Miks denen bu ilaçtan bulabilirsen al ölümlerin önüne de geçebilirsin 1 veya 2 poşet ile ölüm ve ishallerin önününe geçtikten sonra 2,5 litre suya yarım çay kaşığı kadar yarım çay kaşığı Mikostatin kullan (Kaşık Metal değil Plastik olacak) kuşların beyaz yuvarlak cibil gibi olana kadar devan et selamlar.

iyi günler cümleten selamlar. aradan kaç gün geçti bak ahmet amca kaç kuşum öldü. sorunu anladım sanıyorum. mikrop salmonella mikrobu. kaş kuşum sallabaş oldu ve ani ölümler. yavru kuşum bile titrebaş oldu. salmonella tab kullanıyorum. tedavi sonu sarımsağa da başlayım diyorum. ne dersin? ve ne dersiniz?

Canım kardeşim bulabilirsen 4 ü mix al 2 poşeti işini görür ama Mutlaka Ronizdol - Mikostatin olayını çözecektir selamlar.

ahmet amca ronizdol dediğin Ronidazole 40 mi? yoksa başka birşey mi?

Canım kardeşim doğru anlamışsın o dediğinden mikostatin de eczaneden plastik veya tahta kaşık kullan ağzını iyi kapa güneş görmesin 2-3 ayda bir yap koruyucu olarak sağlık bulacaksın selamlar.

candida albicans ın neden olduğu belirtilere çok benzemekte..gliserin iode ile başlanmalı..bir hafta süreylede nystatin..ve multivitamin uygulaması

Geri