HASTALIKDAN NASIL KORUNUR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan demir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

demir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
demir deler
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
S.A.KIS MEVSIMINE GIRERKEN KUSLARA HASTALIKLARDAN KORUMAK ICIN NE ONERIRSINIZ VITAMIN OLARAK NE VEREBILIRIZ ONERILERINIZI BEKLIYORUM

kümesi kompile boşaltıp temizle.Fürmüzle yak dezenfekten kulanarak dezenfekte et.mikrobun arkasını kesersen kuş kendi içindeki mikrop ile kendi baş edebilir.
sularına haftada bir kere sirke kat.ben col vit kullanıyorum vitamin olarak bide sarmısak yağı almayı düşünüyorum

kumesı degıstırıyorum zaten kucuk du buyutuyorum sırkeyı de verıyorum zaten ınsallah kısı kazasız atlatırız tsk

valla bende kışı kazasız geçirmekiçin araştırma yapıyorum bakım kürü uygulamayı düşünüyorum güvercin hastanesinin bakım küru var onu sipariş vercem

DEMİR' Alıntı:
BAKIM KURU NE DEMEK
bakım kürü bakım amaçlı ilaçlar var bunları verirsin tedavi sozunun altında dozlar kullanırsın.Herkuşun bünyesinde birçok virüs vardır ve asla bitmez sadece azalır.bakım kürü bunları azltmaya yarar kışın kuşlar soğuktan zayıf düşerse vücüdündaki mikrop oranı yüksekse daha çabuk çöker.böyle durumlara hazırlıklı olmak için aşı yapılmamışsa eğer bakım kürü uygularsın yazın başındada şıbat mart ayında aşinı yapar firesiz sezon geçirirsin

http://www.guvercinhastanesi.com/pbakim_kuru.htm
siteden bakım tablosuna bakabilirsin 40 kuş için 20-25 ytl gibi bir fiyat çıkıyor.ilaçlarıda sipariş verebilirsin

TSK EDR BILGI ICIN DAHA YENIYIM OGRENECEK COK SEY VAR

DEMİR' Alıntı:
TSK EDR BILGI ICIN DAHA YENIYIM OGRENECEK COK SEY VAR
ben güvercin işinde eskiyim kuşçu dükkanı bile işlettim. ama pro fesyonel deilim bende araştırıyorum kuşlarım sadece vitamin gördü oda 2 aydır. bende bu ilaçlardan sipariş verdim.her ilacı vermemeye çalışıyorum bahara kuşları sağlam çıkarırsam aşılarını yapıp üretimime bakıyorum. şimdilik kuşları ayırdım kışın dinlendieceğim sanada tavsiye ederim

Arkadaşlar.
Kuşlarınıza bu kadar ilaç vermeyin lütfen.
Önemli olan sağlıklı beslemek.
Zamanında yemini verin. Hertürlü besini
alabilmesi için karışık yem verin.Bilhassa kışın.
Havalandırmaya önem verin.Fakat hayvanların
rüzgar almasını ve cereyanda kalmasını önleyin.
En çok kuş ölümleri tüy döneminde oluyor.
Bu dönemi atlatıp kışa girdinisse bişey olmaz.

İstanbuldan Neco.

Geri