Hastalıklar için tavsiye ettiniz ilaç varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esintitasarim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oyun Kuşları
Meslek
Oyun kuşu
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar Arkadaşlar hepimizin sorunu olan yaz hastalıkları maalesef kuşlarımızı kırıp geçiriyor özellikle yavrular ve tüy deki kuşlarımızın çoğunu maalesef kaybediyoruz. aynı sorunları şuan ciddi anlamda yaşamaktayız. kuşlardaki bazı hastalıkları özetlemek gerekirse : dön baş, salla baş, ishal, kusma, kırgınlık, boyun felçleri, ayak felçleri. vb. hastalıklar yani şuan neredeyse tüm hastalıklar kümesimize bulaşmış durumda. tavsiyede bulunabileceğiniz ilaç ve aşılar varmı varsa isimlerini ve özelliklerini yazarsanız çok sevinirim. lütfen daha önce ilaçları kullanmış ve iyi sonuçlar almış tecrübesi olan arkadaşlarımız yazarsa daha iyi olur zira yorum üzerine kuşlara ilaç vermemiz daha çok sıkıntılı bir döneme girmemize sebep olabilir. herkese hayırlı sağlıklı bol yavrulu hastalıksız sezonlar dilerim.

S.a
Kardeşim ben sana kusma, ishal ,kırgınlık gibi hastalıklara eczaneye gidecen çoçuk için vitamin şurubu dicen
alcaksın biraz suyla karıştıracaksın ve agzına bi yemek kaşı kadar ilaçını ver gerçekten yarıyor ben kaç kuşumu ole olumden kurtardım..

Saygılarımla

Geri