Hastalıklara son !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaslar ben yeni bir güvercin besleyicisiyim bu gün köpeğimi aşı için veterinere götürdüm veterinere güvercinlerle ilgili bir takım sorular yönelttim kendisinin benlen paylatığı değerli bilgiler içersinde bence en değerlisi şuydu :
Bana sölediği ilaçta ( Yöneticiler izin vericek olursa ilaç ismini ve kullanış biçiminide sölerim kuruma,sallabaş,titrebaş,çok sulu ishal,yumurta içi ölümler,yavrularda zayıf büyüme,şekil olarak bozuk yumurta,her türlü görme bozukluğu,halsizlik ,kilo kaybı,ayak ve kanat tutulması,ur ve yeşil ishale yol açan salmonella mikrobu ve en tehlikeli oldunu söylediği Pratifos(Güvercin Tifosu)'u hastalığını kümesin düzenli temizlenmesi ve yeni alınan kuşların hasta olmaması kaydı ile 4 ayda bir 6 gün kullandığında kesin olarakçözüm oldunu söledi dediğim gibi yöneticiler izin verirse eğer ilaç isminide paylaşırım çünkü bu siteden öğrenmem gereken daha çok şey var :tamam:

Usta bole bi ilaç varsa yasadık.altın degerinde bir bilgidir bu.Ben izin verdim sole. :pilot: herkesin duası alırsın yaw.
saygılar..

aynen abi sölüorum marka söledi die kızarlar sandım ama baska forumlarda yazmışlar marka neyse ilaç şu ''Salmomix 6 gr toz '' isminde bir ilaç 4 ayda bir 6 gün 2 litre taze içme sularına tüm poşeti boşaltıyoruz ve hastalıklar 4 ay boyunca birazda bizler temizliğe önem verdiğimiz ve yeni aldığımız kuşların hasta olmadığından emin olup kümesimize aldığımızda bu hastalıkların kümesimize uraması imkansız gibi bişi oluo
saygılar Kürşat GÜRHAN

bunların hepsini tek bir ilaçmı çözüyormuş? Hadi hayırlısı bakalım. bekliyoruz. :tamam: :hmm:

arkadaslar saydığım hastalıkları yalnız diğer hastalıklar için ayrı ilaçlar söledi birçoğunda bunun kadar emin konuşmadı ben genede tüm örendiklerimi paylaşayım sizlerle misal 1)çiçek hastalığı için Poxımıs Pomad yaranın bulunduğu bölgeye göze gelmicek şekilde kibrip çöpü veya kula temizleme için kullanılan çöplerle yara görünmeyecek şekilde uygulanır dedi 2)Mide ,Bağırsa ve akciğer parazitlerini dökmek içinde Levamix 6 gr toz dedi 4 ayda bir iki lt taze içme sularına tüm poşeti karıştır dedi 3) Kümes Temizliği için Clear Mix 50cc Solusyon isimli bir ilaç söledi 15 günde bir 10 lt su ile karıştırıp yamurlama biçimi ile kümesin tabanı kıyısı köşesi yuvalıklar yetiştiricinin tercihine göre gözler harıç vucuda uygulanabilirmiş
Saygılar Kürşat GÜRHAN

Mrb arkadaşlar ben bu ilaçları kullandım.Düzenli kullanıldında faydası var.Her hastalıga ılaç var.Firma sahıbını arayıp 24 saat herşeyi ögrenebılıyorsunuz.Herhese saglıklı bır sezon.

Salmomix ilacı yeni çıkan bir ilaç değil ki. 4 yıldır kullanıyorum. Hem poşette, hemde özel kutusunda satılan bir ilaç. Ama genellikle yeni başlangıçta işe yarayan ve özellikle yavrularda işe yarayan bir ilaç.

Çok teşekkür ederim kardeşim. Güzel paylaşımın için.

sanırım bu ilaç herkesten çok beni ilgilendiriyo iş işten geçmeden önceden tedbir almam gerekirken kulağımızın üstüne yattık ilaç kullanmadık bişey olmuyo diye sonuç iki kümes kuşun başını yedik evet arkadaşlar sadece aşı+koruyucu ilaç +temizlik EŞİTTİR sağlıklı kümes bide çok kuş koymayın kümeslere maddi ölçmüyorum aynı kuşu yeniden bulma şansı olmuyo bazen ben kuşçuluğu bırakmayı bile düşünmeye başladım hepinize saygılar (:

ustam paylasım için tesekurler.

çok tşk. ediyorum işte index.php ayrıcalığı bu çok önemli bilgi bizim burda kusda kafa war die(kafa oynuyo die) 1 milyona saya çok sağlam ama kafa olayı yüzünden yem parasına satıyo walla
KUBİLAY saygılarımla.......

Arkadaslar bir güvercinin hasta olmasını engellemek zor bişi değil Sayın Basoğlan ben yeni bir güvercin besleyicisi olmam hasebi ile meraklı bir şekilde forumlarda konuları okurken herkesin sallabaş ve diğer hastalıkardan hayvanların öldüğünü şikayet etmesi gözüme çarptı yararlı olucanı düşündüm ve yazdım ancak sizler zaten biliomuşsunuz bu ilacı veteriner hekimin dediklerini eksiksiz anlattım çevrenizde veteriner hekim yok ise eğer sormak istediniz tüm soruları ben gider sorarım yeterki güvercinler hasta olması engelenebilicekken engellememe olmasın
Saygılar Kürşat GÜRHAN
Not : Bana Hünkarileri besleme tekniklerini detaylı bir şekilde anlatıcak biri var sa çok memnun olurum dayanışma içersinde olalım ve güvercinlerim mısırı neden yemio :S
:hungur:

kursatgurhan :? bu yaz (yavru sezonu ) senin MİX... lerden iyi netice alabildin mi? :slm:

kardeş hünkari konusunda pek uçurulmazlar uçucu degiller genelde göz zevki için bakılıor üretim konusunda yavru büyütmede sorun oluyor gaga yapıları nedeniyle bakıcı bi kaç çift al saya veya posta hünkarilerden aldıgın yumurtaları onlara sür saglıklı ve hızlı yavru alırsın her şey gönlünce olsun

Geri