Hastamı oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mussti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 851
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mussti

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ömer Yüksel
Meslek
Kuşçuluk
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar bende bitane miski var bu sabah kümesi açtığımda kuş böyle içine kapanmış ayak paçaları sarı(dışkısı) kanatlarıda hep kuş pisliği ve ayrıktı kuş çok halsizdi böyle yanına kadar gidiyorum kış kışlıyordum kaçmıyordu ben uçurduğumda uçuyodu ve yem verdikden sonra biraz düzeldi gibi oldu ama sonra yine aynı oldu bugün onun önünü kapattım dışarı çıkmasın ve hastalık varsa bulaşmasın diye arkadaşlar ne yapabilriim hastamı yoksa?

Devamisin ilacı var tablet şeklinde onu bugdaydan biraz daha büyük şekilde kırarak 5 gün boyunca 12 saat arayla , ilacı ıslatmadan agzına koy bişeyi kalmaz...

mussti' Alıntı:
S.a arkadaşlar bende bitane miski var bu sabah kümesi açtığımda kuş böyle içine kapanmış ayak paçaları sarı(dışkısı) kanatlarıda hep kuş pisliği ve ayrıktı kuş çok halsizdi böyle yanına kadar gidiyorum kış kışlıyordum kaçmıyordu ben uçurduğumda uçuyodu ve yem verdikden sonra biraz düzeldi gibi oldu ama sonra yine aynı oldu bugün onun önünü kapattım dışarı çıkmasın ve hastalık varsa bulaşmasın diye arkadaşlar ne yapabilriim hastamı yoksa?

aynı benzer konuları defalarca açılıyor bilenler tarafından cevaplar veriliyor hatta sitemizde hastalıklar ve tedavi sekilleride var lütfen arastırıp okuyunuz olmayan konular açınız
izninizle baslıgı kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri