hastayken banyo yapabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

zehra

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zehra sert
Meslek
kuaför
İlgi Alanı
iyi aksamlar benim 4 aydir devamli olarak balkonuma gelen 1cift guvercin vardi 2gun once 1tanesini olmek uzere balkonda bulduk ustelik tek kalmis hemen veterinere goturdum bana yasamasi icin yuzde 1 sansi oldugunu yasarsada biraz pahali ve bakiminin zor oldugunu 1ay surecegini soyledi 3 gundur 1sabah 1aksam antibiyotik veriyorum siringayla mama veriyordum bugun kendi yemege basladi onune su koydum suyun ustune cikip oturuyor anladimki banyo istiyor ama halen burnu tikali zor nefes aliyor banyo suyu koysam zararli olurmu su anda evimin icinde bakiyorum balkonda yadadisarda bakmak mecburiyetindemiyim internetten arastirdigima gore cinsi sebap devetuyu renginde cok guzel kuslardi ama simdi tek kaldigi icinmi hasta oldugu icinmi bilmem o guzelligi kalmadi kedim ve kopegim oldugu icin bu kusu ne kadar balkonumdan kovduysamda yine geldi simdide bana sigindi artik onu birakamam bana yol gosterin hic bir bilgim yok iyilesince ona nasil bakabilirim

Zehra hanım öncelikle duyarlılığınız için sizi kutluyorum.Besleme konusuna gelince kedim ve köpeğim var demişsiniz bu ortamda bakmanız biraz zor olabilir.Nacizane fikrim etrafınızda tanıdığınız güvercin besleyen birileri varsa kuşu onlara vermenizdir.Sitede Konyada güvercin besleyen arkadaşlar var umarım onlar size yardımcı olurlar.İlaç tedavisine devam edin burnu tıkalı demişsiniz c vitamini iyi gelebilir suyuna liman damlatabilirsiniz.Hastayken suyla fazla temas etmemesine özen gösterin vücut sıcaklığını dengeleyemez hastayken.Yem olarakta buğday tarzı tahıllar verebilirsiniz.Hayvan sevginizden ötürü sizi kutluyorum...

benimle ilgilendiginiz ve onerileriniz icin tesekkur ederim mesut bey ben konyaliyim ama su anda fransada oturuyorum yinede onerilerinizi dikkate alacagim kusum gunden gune iyiye gidiyor tamamen iyilesince dediginiz gibi yapacagim ilginiz icin tekrar tesekkurler

Geri