kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
[No message]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kırıkkaleli metin' Alıntı:maşallah güzel hayvanlarmış muharrem abi. hiçmi klamadı soyları
evet haklısın abi bu konudakuscu_marik' Alıntı:kırıkkaleli metin' Alıntı:maşallah güzel hayvanlarmış muharrem abi. hiçmi klamadı soyları
EVET KENDİMDE YOK AMA SEVDİGİMİZ KIYMETİNİ BİLECEK KUSLARI DAHA ÖNCEDEN BİLEN BİR DOSTUMUZDA GÜLE GÜLE BESLESİN HAYRINI GÖRSÜN METİN KARDESİM HER KES ELİNDEKİLERİ BİR SEKİLDE KAYBEDEBİLİR LAKİN VERDİKLERİMİZ HER ZAMAN BİZİMDİR YETERKİ GERÇEK KIYMETİNİ BİLECEK DOSTLARDA OLSUN EN İYİLERİ HERKESTE OLSUN
GÜLE GÜLE BESLE HER SEY GÖNLÜNE GÖRE OLSUN İNSALLAH SAYGILARkırıkkaleli metin' Alıntı:evet haklısın abi bu konudakuscu_marik' Alıntı:kırıkkaleli metin' Alıntı:maşallah güzel hayvanlarmış muharrem abi. hiçmi klamadı soyları
EVET KENDİMDE YOK AMA SEVDİGİMİZ KIYMETİNİ BİLECEK KUSLARI DAHA ÖNCEDEN BİLEN BİR DOSTUMUZDA GÜLE GÜLE BESLESİN HAYRINI GÖRSÜN METİN KARDESİM HER KES ELİNDEKİLERİ BİR SEKİLDE KAYBEDEBİLİR LAKİN VERDİKLERİMİZ HER ZAMAN BİZİMDİR YETERKİ GERÇEK KIYMETİNİ BİLECEK DOSTLARDA OLSUN EN İYİLERİ HERKESTE OLSUN
bilirsin iyiye hizmet etmeyi seviyorum. ve beslediğim hayvanlar benim gönlümde en iyileri. ve başka hayvanlarla ilgilenmeyi hiç bir zaman düşünmedim. ama defalarca kümesim çalındı. yinede yıllardır. kuşlarımı kurutamadılar. bunun en büyük nedeni ise sevdiğim doslarımla kuşlarımı paylaşmak oldu. sağ olsunlar. geri döndüğümde hediye verdiklerimin en iyilerini geri bana her seferinde verdiler. ve bu güzel nesli yaklaşık ben ve babam 35 senedir. sürdürmekteyiz doslat sağ olsun.
insallah hayırlısı kadir tesekkürlerKhalid' Alıntı:Maşallah Muharrem Abi,
Hepsi bir birinden güzel hayvanlarmış inşallah yeni yerlerinde rahatsız edilmez,güzel günlerde uçarlar.
Siz de inşallah güzel bir ortam bulursunuz da hasretliğiniz biter.