HAVACI KRDŞLRN KELEBEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
FANTOM VE HAVACI KARDEŞLER

Ekli dosyalar

• DSCF7213.webp
    DSCF7213.webp
    781.9 KB · Görüntüleme: 1,584
  • DSCF7210.webp
    DSCF7210.webp
    750.8 KB · Görüntüleme: 1,598
  • DSCF7229.webp
    DSCF7229.webp
    767.3 KB · Görüntüleme: 1,580
SARI BASKALAR

Ekli dosyalar

• DSCF7224.webp
    DSCF7224.webp
    633.4 KB · Görüntüleme: 1,595
  • DSCF7196.webp
    DSCF7196.webp
    748.4 KB · Görüntüleme: 1,644
  • DSCF7199.webp
    DSCF7199.webp
    741.8 KB · Görüntüleme: 1,617
SARI BASKALAR

Ekli dosyalar

• DSCF7218.webp
    DSCF7218.webp
    701.1 KB · Görüntüleme: 1,622
  • DSCF7207.webp
    DSCF7207.webp
    752.4 KB · Görüntüleme: 1,638
  • DSCF7218.webp
    DSCF7218.webp
    701.1 KB · Görüntüleme: 1,604
DEVAMI

Ekli dosyalar

• DSCF7205.webp
    DSCF7205.webp
    818.8 KB · Görüntüleme: 1,632
  • DSCF7208.webp
    DSCF7208.webp
    704.9 KB · Görüntüleme: 1,600
  • DSCF7206.JPG
    DSCF7206.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,445
SON

Ekli dosyalar

• DSCF7192.webp
    DSCF7192.webp
    781.4 KB · Görüntüleme: 1,618
  • DSCF7201.webp
    DSCF7201.webp
    802.9 KB · Görüntüleme: 1,626
  • DSCF7217.webp
    DSCF7217.webp
    728.1 KB · Görüntüleme: 1,636
Maşallah Nadir abi Allah nazardan saklasın kuşlarınızı çoğaltmış ve gayet iyi duruma getirmişsiniz. Allah çalışmalarınız emeklerini boşa çıkarmasın.SAğlıcakla kalın Hastalıksız kümesler dileğiyle

Hem Sarı hem kırmızı baskların ozellıklerını bılen bırı olarak sizi gercekten tebrık edıyorum evınınz kapılarını bana actıgınız için ayrıca cok tşkler allah razı olsunn ay maşallah allah can peklıgı versın tuyler, kadar ömürleri olsun
yakısır sizlere hem kusculuk hemde ınsanlık yonunden harıkasınız saygılarımı sunuyorum saygılar ....
яυкσ αунαη®

hey maaşallah abilerim yine döktürmüş.. Allah emeğinizi boşa çıkarmıyor inşallah nazarımız deymez bu dünya güzellerine :)

ruko' Alıntı:
Hem Sarı hem kırmızı baskların ozellıklerını bılen bırı olarak sizi gercekten tebrık edıyorum evınınz kapılarını bana actıgınız için ayrıca cok tşkler allah razı olsunn ay maşallah allah can peklıgı versın tuyler, kadar ömürleri olsun
yakısır sizlere hem kusculuk hemde ınsanlık yonunden harıkasınız saygılarımı sunuyorum saygılar ....
яυкσ αунαη®
[/quote]AYHAN KARDEŞİM MRBLAR KUŞ BİR YERDE BAHANE FAKAT O GÜZEL DÜŞÜNCELERİN BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ KUŞ BULUNUR FAKAT DOST, ARKADAŞ BULUNMAZ BİZLERDE SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZI TANIMAKTAN MUTLUYUZ.BİZ DAHA SİZİ ZİYARET EDEMEDİK AMA EN KISA ZAMANDA GELMEYİ ÇOK İSTİYORUZ MALUM BİLİYOSUNUZ İŞİMİZ GEREĞİ BİRAZ KISITLIYIZ.BİZİM KAPIMIZ ALLAH'IN İZNİ İLE HERKESE AÇIK BİZDE GELDİĞİNİZDE HERZAMAN BEKLERİZ.BİR İHTİYACINIZDA YANINIZDAYIZ.SAYGILARIMIZLA HAVACI KARDEŞLER...

umut coşkun' Alıntı:
selamlar

maşaallah kuşlarınıza allah nazardan korusun.

saygılar

umut coşkun
DENİZLİ
UMUT BEY GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah Nadir abi Allah nazardan saklasın kuşlarınızı çoğaltmış ve gayet iyi duruma getirmişsiniz. Allah çalışmalarınız emeklerini boşa çıkarmasın.SAğlıcakla kalın Hastalıksız kümesler dileğiyle
SERKAN KARDEŞİM NABER YA NEZAMANDIR GÖRÜŞEMİYORUZ NASILSIN...?
VALLAHİ YAPIYORUZ BİRŞEYLER BAKALIM. SENDEN NABER.AYHAN ABİNDEN EFE Yİ ALMIŞSIN HAYIRLI OLSUN YA O KUŞLARDA AYRI BİR IRK VE ÇOK GÜZELLER BENDE ÇOK ÇOK GÜZEL YAVRULAR ALMANI DİLİYORUM ALLAH'TAN SAĞLICAKLA KAL...SAYGILAR..
HAVACI KARDEŞLER.

polllat' Alıntı:
hey maaşallah abilerim yine döktürmüş.. Allah emeğinizi boşa çıkarmıyor inşallah nazarımız deymez bu dünya güzellerine :)
SİNANCIM MRBLAR NABER NAZAR DEĞMEZ KARDEŞİM İNSANIN İÇİNDE FESATLIK YOKSA CANINI SIKMA SİZLERDE PIRLANTA GİBİ KARDEŞLERSİNİZ.ALLAH'A EMANET OLUN GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE.SAYGILAR..
HAVACI KARDEŞLER...

havacı' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:
SERKAN KARDEŞİM NABER YA NEZAMANDIR GÖRÜŞEMİYORUZ NASILSIN...?
VALLAHİ YAPIYORUZ BİRŞEYLER BAKALIM. SENDEN NABER.AYHAN ABİNDEN EFE Yİ ALMIŞSIN HAYIRLI OLSUN YA O KUŞLARDA AYRI BİR IRK VE ÇOK GÜZELLER BENDE ÇOK ÇOK GÜZEL YAVRULAR ALMANI DİLİYORUM ALLAH'TAN SAĞLICAKLA KAL...SAYGILAR..
HAVACI KARDEŞLER.

Teşekkür ederim abi sağolasın Bizde çalışıyoz ediyoz işte kuş beslemeye devam hayata devam ediyoruz. Dediğin gibi Ayhan abinin efeyi aldık Dedik tek başına besleme sen bu kuşları ver bizdede olsun gittik en güzel kuşunu aldık getirdik kümesimize Allahın izni ile bişeyler yapıcaz onlarlada

maşallah allah nazardan saklasın tüyleri kadar ömürleri olsun böyle güzel kuşları bizlere sunduğunuz için teşekkürler.

blueye' Alıntı:
maşallah allah nazardan saklasın tüyleri kadar ömürleri olsun böyle güzel kuşları bizlere sunduğunuz için teşekkürler.
TEZCAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH DAHA GÜZELLERİNİ BESLEMEYİ SİZE NASİB ETSİN DİYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA NÇAKIR.

MAŞALLAH MAHİR ABİ UZUN ZAMAN OLDU KUŞLARI GÖRMEYELİ AMA ÇOK UZUN YOLLAR KAT ETMİŞSİNİZ.SARI BASKANIN BENDE YERİ ÇOK AYRIDIR.VE SİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM ABİ KIRMIZI BONCUKLU ERKEĞİ ÇIKARMAK KOLAY DEĞİLDİR. VE GÜZEL KUŞ KOLAY YETİŞMİYOR.HERKESTE BİLMELİDİRKİ ÖRNEK ALINACAK BÜYÜK BİR KUŞTUR KIRMIZI BONCUKLU ERKEK.K.İ.B. GÖRÜŞMEK DİĞİYLE ABİ.

sezgin 1' Alıntı:
MAŞALLAH MAHİR ABİ UZUN ZAMAN OLDU KUŞLARI GÖRMEYELİ AMA ÇOK UZUN YOLLAR KAT ETMİŞSİNİZ.SARI BASKANIN BENDE YERİ ÇOK AYRIDIR.VE SİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM ABİ KIRMIZI BONCUKLU ERKEĞİ ÇIKARMAK KOLAY DEĞİLDİR. VE GÜZEL KUŞ KOLAY YETİŞMİYOR.HERKESTE BİLMELİDİRKİ ÖRNEK ALINACAK BÜYÜK BİR KUŞTUR KIRMIZI BONCUKLU ERKEK.K.İ.B. GÖRÜŞMEK DİĞİYLE ABİ.
SEZGİN KARDEŞİM BİZDE SARI ÇAKALLARA BAŞLADIĞIMIZ ZAMAN GÜZEL SARILARI BELKIDE İLK SENDE GÖRDÜK GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM KIRMIZI BON ERKEK KENDİ YAVRUMUZBİRDE ŞİMDİ ONUN OĞLU VAR GALİBA BABAYABENZEYECEK DİŞİ DİYE BAKTIK ODA ERKEK GÖZÜKMEYE BAŞLADI AMA OLSUN BİRDE SARILARI ŞİMDİ CANLIGÖRÜP DEĞERLENDİRMENİ İTERDİM BAKALIM OZAMAN DAHAİYİ OLURDU KARDEŞİM KENDİNE İYİ BAK SEVGİ VE SAGILARIMLA N ÇAKIR.

hepsi ayrı ayrı çok güzeller ... allah ömür versin güle güle beslemeyi nasib etsin ..... evet kuş bahane birazda edindiğimiz dostluklar herşeyden daha önemli... samet garip ten saygılar... :heyo:

sametgarip' Alıntı:
hepsi ayrı ayrı çok güzeller ... allah ömür versin güle güle beslemeyi nasib etsin ..... evet kuş bahane birazda edindiğimiz dostluklar herşeyden daha önemli... samet garip ten saygılar... :heyo:
SAMET KARDEŞİM BİZİM BAŞTAN BERİ SÖYLEDİĞİMİZBU ZATENÖNEMLİ OLAN DOĞRU İNSANLARLA GERÇEK DOSTLUKLAR KURMAK KUŞ BURADA SADECE ARACI OLUYOR ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE GÜZEL KUŞLAR BESLEMEYİ NASİP ETSSİN DİYORUZ HERZAMAN GÜZEL BİRŞEYLER YETİŞTİRMEK TABİKİ SAHİBİNE BÜYÜK ZEVK VERİYOR AMA UNUTULMAMALIKİ BU GÜZELLİKLER DOSTLARLA PAYLAŞTIKÇA DAHA GÜZEL VE DEĞERLİ OLUYOR BİZDENDE SANA SEVGİ VE SAYGILAR KARDEŞİM ENKISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE N ÇAKIR...

Geri