HAVACI VE FANTOM KARDEŞLERİN KÜMES VE KUŞLARINDAN KARELER...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...

Ekli dosyalar

• 103_0101.webp
    103_0101.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,695
  • 103_0107.webp
    103_0107.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,722
  • 103_0002.webp
    103_0002.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,656
Mahir abi tam bir profosyonel işi sağlıklı yavrular alman dileğiyle!

DEVAMI...

Ekli dosyalar

• 103_0099.JPG
    103_0099.JPG
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,633
  • 103_0092.webp
    103_0092.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,701
DEVAMI....

Ekli dosyalar

• 103_0027.webp
    103_0027.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,688
  • 103_0017.webp
    103_0017.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,606
  • 103_0012.JPG
    103_0012.JPG
    2 MB · Görüntüleme: 1,651
DEVAMI...

Ekli dosyalar

• 103_0018.webp
    103_0018.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,696
  • 103_0022.JPG
    103_0022.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,571
  • 103_0019.webp
    103_0019.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,663
ELLERİNE SAĞLIK CANIM KARDEŞİM DAHA GÜZEL FOTOĞRAFLARIDA BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER ABİN N.ÇAKIR

maşallah allah nazardan saklısın hem kumesın guzel hemde kuşların

Maşallah Mahir abi kuşlar ve kümes on numara tamamen hijyen ve rahat yalız bişey merak ettim sen kuşları salıp uçuruyormusun yoksa damızlık mı bakıyorsun sadece ?

Mahir kardeşim selamlar...
Ellerinize sağlık .Yeni yılın güzel yavrularını bizlerle paylaştığınız için tşk...hepsi güzel yavrular. ALLAH can pekliği versin gönlünüze göre yavru almayı nasip etsin.Ayrıca abine ve kardeşine selamlar onlarında ellerine sağlık.Görüşmek dileğiyle hoşçakal...

Maaşallah gerçekten hem salma hemde kuşlar çok güzel.. Bunu çok samimi bir şekide söylüyorum: Bir sizin kuşları birde Serkan Boncuk abinin kuşlarını görünce içimde kelebek besleme isteği uyanıyor. Ama kelebeklerin havada fazla dağılması yüzünden millete yem oluyorlar. Bizim burda herkes çatıda ööyle birinin kuş uçurmasını bekliyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun bizde 3 kardeş beraber besliyoruz kuşları: böylesi daha güzel oluyor. Ne güzel kardeşlerinle abilerinle beraber güvercin besliyorsun...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

kuschçu' Alıntı:
Mahir abi tam bir profosyonel işi sağlıklı yavrular alman dileğiyle!

BERKAN KARDEŞİM YORUMUN TEŞEKKÜR EDERİM ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İYİLEŞTİRME YAPIYORUZ.
KUŞLARIMIZA NE VERİRSEK ONU ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ.
HAVACI....

FANTOM' Alıntı:
ELLERİNE SAĞLIK CANIM KARDEŞİM DAHA GÜZEL FOTOĞRAFLARIDA BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER ABİN N.ÇAKIR

ABİM CANIM ABİM HEPİMİZİN ELİNE SAĞLIK BİZ BERABER YAPARIZ NE YAPSAK...
PEK FOTO ÇEKME FIRSATIM OLMADI AMA GÖRMELİSİN KUŞLAR GERÇEKTEN ÇOK İYİLER BAYAĞI GÜZEL YAVRULAR VAR HEPSİNİ ÇEKME FIRSATIM OLMADI.
ÖPÜYORUM KARDEŞİN HAVACI SANA MİNETTARIM BİLİRSİN....

_yalcin_16' Alıntı:
maşallah allah nazardan saklısın hem kumesın guzel hemde kuşların
TEŞEKKÜR EDERİM FİKRİ KARDEŞİM GÜZEL YORUMUN İÇİN NE İŞLE MEŞGULSÜN..ACABA NE TARZ KUŞLAR BESLİYORSUN...

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah Mahir abi kuşlar ve kümes on numara tamamen hijyen ve rahat yalız bişey merak ettim sen kuşları salıp uçuruyormusun yoksa damızlık mı bakıyorsun sadece ?

SERKANCIM MRB.LAR. BİTİR HAYIRLISI İLE ASKELİĞİDE GÖRÜŞELİM YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDRİM...
BİZ DAMIZLIK KUŞ BESLİYORUZ. MALUM GURBETTE OLDUĞUMUZ İÇİN KUŞLARIMIZI PEK DIŞARIYA VE UÇURMAYA ALIŞTIRAMIYORUZ. O YÜZDEN KAPALILAR.AMA BİZDE ÇOK İSTİYORUZ UÇURMAYI KISMET BİRGÜN OLACAK TABİİKİ ..
KANDİNE İYİ BAK KARDEŞ. KİMSEYE BULAŞMA (TAVSİYEDİR).
UZMANLIK İŞİN NE OLDU VARMI BİR GELİŞME...???

ULUBATLI' Alıntı:
Mahir kardeşim selamlar...
Ellerinize sağlık .Yeni yılın güzel yavrularını bizlerle paylaştığınız için tşk...hepsi güzel yavrular. ALLAH can pekliği versin gönlünüze göre yavru almayı nasip etsin.Ayrıca abine ve kardeşine selamlar onlarında ellerine sağlık.Görüşmek dileğiyle hoşçakal...

ALEYKÜM SELAM abi nasilsın nasıl gidiyor işler ...
kuşlar nasıl güzel yavrular nasip oluyordur İNŞALLAH. Biliyorsun uğraşıyoruz güzel birşeyler olsun diye ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...abim ve kardeşim adınada teşekkür ediyorum.
görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın...
... HAVACI...

polllat' Alıntı:
Maaşallah gerçekten hem salma hemde kuşlar çok güzel.. Bunu çok samimi bir şekide söylüyorum: Bir sizin kuşları birde Serkan Boncuk abinin kuşlarını görünce içimde kelebek besleme isteği uyanıyor. Ama kelebeklerin havada fazla dağılması yüzünden millete yem oluyorlar. Bizim burda herkes çatıda ööyle birinin kuş uçurmasını bekliyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun bizde 3 kardeş beraber besliyoruz kuşları: böylesi daha güzel oluyor. Ne güzel kardeşlerinle abilerinle beraber güvercin besliyorsun...
.........SİNAN ÖZTEKİN.............

MRB LAR SİNAN KARDEŞİM YORUMUN İÇİN KARDEŞLERİM VE KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDERİM.
NE GÜZEL SİZDE BİZİM GİBİ 3 KARDEŞSİNİZ DEMEK ÇOK ŞANSLISIN HERBİRİNİZ HERBİRİNİZİN KIYMETİNİ BİLİNİZ.TAVSİYEMDİR NACİZANE...
KELEBEK BİR SANAT NE DEMEK İSTEDİĞİMİ BESLİYENLER DAHA İYİ ANLIYACAKATIR (ÖZELLİKLE DAMIZLIKÇILAR.)
FAKAT UÇURMA OLAYINA GELİNCE SANA HAK VERMEMEK ELDE DEĞİL KARDEŞİM.BİZDE SENİN BAHSETTİĞİN SORUNLARLA ÇOK KARŞILAŞTIK VE AKILLANDIK TABİRİ CAİZSE KAPADIK MECBUREN KUŞLARIMIZI KUŞUMUZ GİDİYOR TÜYÜ ÇIKMIYO ORTAYA EE ÖYLE OLUNCA BAŞKA ÇÖZÜMLER ARIYOR İNSAN YANİ GÜZEL KARDEŞİM DERDİMİ DEŞTİN NE DİYEYİM...NEYSE İÇİMİZİ DÖKTÜK SAYENDE ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
KALIN SAĞLICAKLA...
HAVACI...

havacı' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:

SERKANCIM MRB.LAR. BİTİR HAYIRLISI İLE ASKELİĞİDE GÖRÜŞELİM YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDRİM...
BİZ DAMIZLIK KUŞ BESLİYORUZ. MALUM GURBETTE OLDUĞUMUZ İÇİN KUŞLARIMIZI PEK DIŞARIYA VE UÇURMAYA ALIŞTIRAMIYORUZ. O YÜZDEN KAPALILAR.AMA BİZDE ÇOK İSTİYORUZ UÇURMAYI KISMET BİRGÜN OLACAK TABİİKİ ..
KANDİNE İYİ BAK KARDEŞ. KİMSEYE BULAŞMA (TAVSİYEDİR).
UZMANLIK İŞİN NE OLDU VARMI BİR GELİŞME...???

Teşekkürler abi tavsiyelerin için ama bu şafakdan sonra bulaşsakda bulaşmasakda bişey olmaz sen daha iyi bilirsin devreciliği sadece 85 kaldı hayırlısıyla bi bitirip geleyim gelicem o taraflarada sizin kuşlarınızı görmeye nese abi sağlıcakla kalı saygılarımla K.İ.B

polllat' Alıntı:
.

Sinan kardeşim tşkler güzel sözlerin için ama keelebek dağılsada o kadar aptal bir kuş değil yani kolay kolay kaçıp gitmez ben kuşlarımı uçuruyorum damızlık falan değil bugüne kadar iki kere kuş kaçırdım onuda pazardan aldıgım yozlar gitti kendi yavrularım olsun anaçlarım olsun bi kere olsun başka çatıya bakmıyolar benim beslediğim yerdede çok güvercin besleyen insan var ama bikez olsun benim kuşumu indirememişlerdir bile yani dicem şu kelebek kuşu o kadar aptal degilkolay kolay kimseye gitmez yerini sevdikten sonra buna emin ol Bide şunu söyleyeyim etrafında baska alman filo uçucu kuş besleyenlerin hepsi çatlıcaktır senin kuşunun onlara bakmamısı yüzündenbenim burda bi kuşuma 50 kuş kaldırıyolar indirmek için allaha şükür bikez olsun yakalayamadılar aksine ben onların baskalarını falan indirip yakaladım sonra saldım :D

Muhteşemler...Fazla Söze Gerek YOK...

havacı' Alıntı:
polllat' Alıntı:

NE GÜZEL SİZDE BİZİM GİBİ 3 KARDEŞSİNİZ DEMEK ÇOK ŞANSLISIN HERBİRİNİZ HERBİRİNİZİN KIYMETİNİ BİLİNİZ.TAVSİYEMDİR NACİZANE...
KELEBEK BİR SANAT NE DEMEK İSTEDİĞİMİ BESLİYENLER DAHA İYİ ANLIYACAKATIR (ÖZELLİKLE DAMIZLIKÇILAR.)
FAKAT UÇURMA OLAYINA GELİNCE SANA HAK VERMEMEK ELDE DEĞİL KARDEŞİM.BİZDE SENİN BAHSETTİĞİN SORUNLARLA ÇOK KARŞILAŞTIK VE AKILLANDIK TABİRİ CAİZSE KAPADIK MECBUREN KUŞLARIMIZI KUŞUMUZ GİDİYOR TÜYÜ ÇIKMIYO ORTAYA EE ÖYLE OLUNCA BAŞKA ÇÖZÜMLER ARIYOR İNSAN YANİ GÜZEL KARDEŞİM DERDİMİ DEŞTİN NE DİYEYİM...NEYSE İÇİMİZİ DÖKTÜK SAYENDE ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
KALIN SAĞLICAKLA...
HAVACI...

Tavsiyen için teşekkür ederim abim.. Her kardeş gibi bizim aramızda da bazen sorunlar çıkar ama bunların hiçbirisi ciddi sorunlar değildir en fazla 3-4 saat sürer...
Kuş uçurmaya gelince malesef güzel kuşları olanlar uçuramaz oldu: açıkçası bu beni üzüyor çünkü bende herkes gibi havada kaliteli kuşlar görmek yani sizlerin kuşunuzdan görmek isterim.. Yaranı deştiğim için üzgünüm ama bana kalırsa en azından bir kısmını uçurun: zevkini çıkarın o güzel kuşlar havada kim bilir ne kadar daha güzelleşiyordur.

...........SİNAN ÖZTEKİN............

Serkan BONCUK' Alıntı:
polllat' Alıntı:
.

Sinan kardeşim tşkler güzel sözlerin için ama keelebek dağılsada o kadar aptal bir kuş değil yani kolay kolay kaçıp gitmez ben kuşlarımı uçuruyorum damızlık falan değil bugüne kadar iki kere kuş kaçırdım onuda pazardan aldıgım yozlar gitti kendi yavrularım olsun anaçlarım olsun bi kere olsun başka çatıya bakmıyolar benim beslediğim yerdede çok güvercin besleyen insan var ama bikez olsun benim kuşumu indirememişlerdir bile yani dicem şu kelebek kuşu o kadar aptal degilkolay kolay kimseye gitmez yerini sevdikten sonra buna emin ol Bide şunu söyleyeyim etrafında baska alman filo uçucu kuş besleyenlerin hepsi çatlıcaktır senin kuşunun onlara bakmamısı yüzündenbenim burda bi kuşuma 50 kuş kaldırıyolar indirmek için allaha şükür bikez olsun yakalayamadılar aksine ben onların baskalarını falan indirip yakaladım sonra saldım :D

Abim benimde 3-4 çift kelebeğim vardı. Özellikle 1 çifti milleti hayran bırakıyordu. Bir gün hafif rüzgarlı bir havada erkek (yaklaşık 2 senelik kuşum) yok oldu gitti.. Bir daha hiç görmedim: ya yakalayan kişi damızlık falan yaptı yada kuşu atmaca aldı.. O günden sonra kelebeğe küsmüştüm anca sağda solda uçan kelebekleri izliyordum. Ama artık 2-3 çift kelebek beslemeyi düşünüyorum. Bir çift kara ense verdi birisi 1-2 güne resimlerini eklerim.. Kuşlar çok hoşuma gitti.. Bakalım hayırlsı.. İnşallah uçurmak nasip olur..

..........SİNAN ÖZTEKİN............

polllat' Alıntı:
havacı' Alıntı:
polllat' Alıntı:

KALIN SAĞLICAKLA...
HAVACI...

Tavsiyen için teşekkür ederim abim.. Her kardeş gibi bizim aramızda da bazen sorunlar çıkar ama bunların hiçbirisi ciddi sorunlar değildir en fazla 3-4 saat sürer...
Kuş uçurmaya gelince malesef güzel kuşları olanlar uçuramaz oldu: açıkçası bu beni üzüyor çünkü bende herkes gibi havada kaliteli kuşlar görmek yani sizlerin kuşunuzdan görmek isterim.. Yaranı deştiğim için üzgünüm ama bana kalırsa en azından bir kısmını uçurun: zevkini çıkarın o güzel kuşlar havada kim bilir ne kadar daha güzelleşiyordur.

...........SİNAN ÖZTEKİN............
MRB LAR SİNANCIM ŞİDDETLE VE KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA İNAŞALLAH OLACAK DİYORUM BİRGÜN .
KENDİNE İYİ BAK . GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...

16brs16' Alıntı:
Muhteşemler...Fazla Söze Gerek YOK...
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM DAHA GÜZELLERİNE SAHİP OLMANIZ DİLEĞİYLE SEVGİVE SAYGILARIMI SUNARIM NÇAKIR...

mahır abı nasılsın kuşları covaltıyorsun sanırım gordugum kadarıyla sarı cakalın yanına altın bas baska kırmızı falan gelmış. gule gule besle

fantom kardeşler kamil abinin aldığı sarı çakallar yumurtladı tşk

alkan' Alıntı:
mahır abı nasılsın kuşları covaltıyorsun sanırım gordugum kadarıyla sarı cakalın yanına altın bas baska kırmızı falan gelmış. gule gule besle
alkancım mrblar naber görüşemiyorduk nezamandır.nasılsın.yaptınmı kümesi ne alemdesin keyfin yerindemi..işler ve hayat nasıl kendine dikkat et. belki sen gitmeden biz geliriz oralara.:D tabiiki kısmet kendine iyi bak kardeşim allaha emanet ol...havacı...

Geri