FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CANIM KARDEŞİM SENİNDE ELLERİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN ÇÜNKİ BU HAFTASONU YUVALIKLAR TEMİZLENECEK ABİN.....havacı' Alıntı:ÇOK SEVGİLİ ABİM MRB.GÖRÜYORUMKİ KUŞLARIMIZDAN GÜZEL YAVRULAR ALIYORUZ.SEVİNDİM.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.ÇAKAL YAVRULAR,KARABAŞLAR VE SARI BASKLAR GÜZEL OLMUŞ EMİNİM CANLISI DAHA GÜZELDİR. ÖPÜYORUM ELLERİMİZE SAĞLIK...
KARDEŞİN HAVACI...
SERKAN KARDEŞİM ARTIK BİTİR ŞU ASKERLİĞİ BİZİDE STRESE SOKMAYA BAŞLADIN İŞN ESPİRİSİ GÜZEL YORUMLARINA ÇOK TEŞEKKÜRLER HAYIRLI TESKERELERSerkan BONCUK' Alıntı:Maşallah Nadir abi mükemmel kuşlarınız var allah emeklerinizi boşa çıkarmasın saygılarımla Şafak 36
FANTOM' Alıntı:CANIM KARDEŞİM SENİNDE ELLERİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN ÇÜNKİ BU HAFTASONU YUVALIKLAR TEMİZLENECEK ABİN.....havacı' Alıntı:ÇOK SEVGİLİ ABİM MRB.GÖRÜYORUMKİ KUŞLARIMIZDAN GÜZEL YAVRULAR ALIYORUZ.SEVİNDİM.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.ÇAKAL YAVRULAR,KARABAŞLAR VE SARI BASKLAR GÜZEL OLMUŞ EMİNİM CANLISI DAHA GÜZELDİR. ÖPÜYORUM ELLERİMİZE SAĞLIK...
KARDEŞİN HAVACI...
SİNAN KARDEŞİM MERHABA BENİM DAHA DOĞRUSU BİZİM İÇİN EN DEĞERLİ YORUMU ŞU ANDA SEN YAPMIŞSIN BUYORUM LAFIN BİTTİĞİ YERDİR DİYORUM SANAHERZAMAN KADEŞLİĞİMİZ KAPIMIZ VE KÜMESİMİZ SONUNA KADAR AÇIKTIR BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM SAYGILARIMLA NADİR ABİN.....polllat' Alıntı:Maaşallah.. Nadir ve Mahir abilerim elinize sağlık: siz bu işi gerçekten biliyorsunuz.. Sarılarınız zaten her zamanki gibi harika ama karabaşları ilk defa gördüm ve onlar da birer harika: Allah nazardan saklasın kuşlarınızı ve kardeşliğinizi...
............SİNAN ÖZTEKİN.............
MESUT KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH SANADA DAHA GÜZELLLERİNİ NASİB ETSİN SELAMLAR SAYGILARmesut-1907' Alıntı:S.A Maşallah abi yine döktürmüşsünüz hepsi harika kuşlar ama karabaşlara bittim Allah nazarlardan saklasın tüyleri kadar yavruları olsun inşallah
FANTOM' Alıntı:SİNAN KARDEŞİM MERHABA BENİM DAHA DOĞRUSU BİZİM İÇİN EN DEĞERLİ YORUMU ŞU ANDA SEN YAPMIŞSIN BUYORUM LAFIN BİTTİĞİ YERDİR DİYORUM SANA HER ZAMAN KARDEŞLİĞİMİZ KAPIMIZ VE KÜMESİMİZ SONUNA KADAR AÇIKTIR BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM SAYGILARIMLA NADİR ABİN.....polllat' Alıntı:Maaşallah.. Nadir ve Mahir abilerim elinize sağlık: siz bu işi gerçekten biliyorsunuz.. Sarılarınız zaten her zamanki gibi harika ama karabaşları ilk defa gördüm ve onlar da birer harika: Allah nazardan saklasın kuşlarınızı ve kardeşliğinizi...
............SİNAN ÖZTEKİN.............
GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM....havacı' Alıntı:SİNAN KARDEŞİM BENDE ABİMİN DİLEKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.İYİ İNSANLARLA HERZAMAN GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE ALLAHA EMANET OLALIM ..HAVACI...