HAVACI VE FANTOM UN KELEBEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
SAFKAN KELEBEKLER

Ekli dosyalar

• DSCF5686.webp
    DSCF5686.webp
    791.3 KB · Görüntüleme: 1,424
  • DSCF5684.webp
    DSCF5684.webp
    787.9 KB · Görüntüleme: 1,445
  • DSCF5733.webp
    DSCF5733.webp
    661.5 KB · Görüntüleme: 1,348
KIRMIZI ERKEK

Ekli dosyalar

• DSCF5716.webp
    DSCF5716.webp
    668.8 KB · Görüntüleme: 1,417
  • DSCF5717.webp
    DSCF5717.webp
    720.4 KB · Görüntüleme: 1,356
  • DSCF5720.webp
    DSCF5720.webp
    691.2 KB · Görüntüleme: 1,418
DĞUŞTAN BEŞİKTAŞLILAR

Ekli dosyalar

• DSCF5700.webp
    DSCF5700.webp
    761.6 KB · Görüntüleme: 1,395
  • DSCF5703.webp
    DSCF5703.webp
    733.5 KB · Görüntüleme: 1,433
  • DSCF5709.webp
    DSCF5709.webp
    773.1 KB · Görüntüleme: 1,410
SARI ÇAKALLAR

Ekli dosyalar

• DSCF5689.webp
    DSCF5689.webp
    757.1 KB · Görüntüleme: 1,372
  • DSCF5753.webp
    DSCF5753.webp
    728.8 KB · Görüntüleme: 1,459
  • DSCF5731.webp
    DSCF5731.webp
    796.4 KB · Görüntüleme: 1,411
ÇOK SEVGİLİ ABİM MRB.GÖRÜYORUMKİ KUŞLARIMIZDAN GÜZEL YAVRULAR ALIYORUZ.SEVİNDİM.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.ÇAKAL YAVRULAR,KARABAŞLAR VE SARI BASKLAR GÜZEL OLMUŞ EMİNİM CANLISI DAHA GÜZELDİR. ÖPÜYORUM ELLERİMİZE SAĞLIK...
KARDEŞİN HAVACI...

Maşallah Nadir abi mükemmel kuşlarınız var allah emeklerinizi boşa çıkarmasın saygılarımla Şafak 36

Maaşallah.. Nadir ve Mahir abilerim elinize sağlık: siz bu işi gerçekten biliyorsunuz.. Sarılarınız zaten her zamanki gibi harika ama karabaşları ilk defa gördüm ve onlar da birer harika: Allah nazardan saklasın kuşlarınızı ve kardeşliğinizi...

............SİNAN ÖZTEKİN.............

S.A Maşallah abi yine döktürmüşsünüz hepsi harika kuşlar ama karabaşlara bittim Allah nazarlardan saklasın tüyleri kadar yavruları olsun inşallah

havacı' Alıntı:
ÇOK SEVGİLİ ABİM MRB.GÖRÜYORUMKİ KUŞLARIMIZDAN GÜZEL YAVRULAR ALIYORUZ.SEVİNDİM.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.ÇAKAL YAVRULAR,KARABAŞLAR VE SARI BASKLAR GÜZEL OLMUŞ EMİNİM CANLISI DAHA GÜZELDİR. ÖPÜYORUM ELLERİMİZE SAĞLIK...
KARDEŞİN HAVACI...
CANIM KARDEŞİM SENİNDE ELLERİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN ÇÜNKİ BU HAFTASONU YUVALIKLAR TEMİZLENECEK ABİN.....

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah Nadir abi mükemmel kuşlarınız var allah emeklerinizi boşa çıkarmasın saygılarımla Şafak 36
SERKAN KARDEŞİM ARTIK BİTİR ŞU ASKERLİĞİ BİZİDE STRESE SOKMAYA BAŞLADIN İŞN ESPİRİSİ GÜZEL YORUMLARINA ÇOK TEŞEKKÜRLER HAYIRLI TESKERELER

FANTOM' Alıntı:
havacı' Alıntı:
KARDEŞİN HAVACI...
CANIM KARDEŞİM SENİNDE ELLERİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN ÇÜNKİ BU HAFTASONU YUVALIKLAR TEMİZLENECEK ABİN.....

hahahah :D Bütün abi-kardeşler aynı.. Yuva temizleme alarmı :haha: Bizde de çok olur da bu o yüzden çok hoşuma gitti :heyo:

..........SİNAN ÖZTEKİN..........

polllat' Alıntı:
Maaşallah.. Nadir ve Mahir abilerim elinize sağlık: siz bu işi gerçekten biliyorsunuz.. Sarılarınız zaten her zamanki gibi harika ama karabaşları ilk defa gördüm ve onlar da birer harika: Allah nazardan saklasın kuşlarınızı ve kardeşliğinizi...

SİNAN KARDEŞİM MERHABA BENİM DAHA DOĞRUSU BİZİM İÇİN EN DEĞERLİ YORUMU ŞU ANDA SEN YAPMIŞSIN BUYORUM LAFIN BİTTİĞİ YERDİR DİYORUM SANAHERZAMAN KADEŞLİĞİMİZ KAPIMIZ VE KÜMESİMİZ SONUNA KADAR AÇIKTIR BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM SAYGILARIMLA NADİR ABİN.....

mesut-1907' Alıntı:
S.A Maşallah abi yine döktürmüşsünüz hepsi harika kuşlar ama karabaşlara bittim Allah nazarlardan saklasın tüyleri kadar yavruları olsun inşallah
MESUT KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH SANADA DAHA GÜZELLLERİNİ NASİB ETSİN SELAMLAR SAYGILAR

AMİN.....Abi bizimkiler seninkilerin yanında karga saygılar bizden

FANTOM' Alıntı:
polllat' Alıntı:

SİNAN KARDEŞİM MERHABA BENİM DAHA DOĞRUSU BİZİM İÇİN EN DEĞERLİ YORUMU ŞU ANDA SEN YAPMIŞSIN BUYORUM LAFIN BİTTİĞİ YERDİR DİYORUM SANA HER ZAMAN KARDEŞLİĞİMİZ KAPIMIZ VE KÜMESİMİZ SONUNA KADAR AÇIKTIR BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM SAYGILARIMLA NADİR ABİN.....

Estağfurullah.. İçimden geldiği gibi yazdım.. Allah razı olsun abim: sizler gibi 2 abi daha kazanmak beni gururlandırdı.

.......SİNAN ÖZTEKİN.......

SİNAN KARDEŞİM BENDE ABİMİN DİLEKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.İYİ İNSANLARLA HERZAMAN GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE ALLAHA EMANET OLALIM ..HAVACI...

oy oy oy maşşalah abi yakısır sizlere yenı şampiyonlar beklıyorum haberın olsun saygılar

NADİRCİĞİM SELAMLAR....
Hergeçen gün en iyiyiğe en güzele doğru ilerliyor ve bu güzellileri bizlerle paylaşıyorsunuz emeğinize ve ellerinize sağlık.ALLAH gönlünüze göre yavru almayı nasip etsin.GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.HOŞÇAKAL...Bu arada MAHİR kardeşim duyarlılığın ve yorumların için tşk...

havacı' Alıntı:
SİNAN KARDEŞİM BENDE ABİMİN DİLEKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.İYİ İNSANLARLA HERZAMAN GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE ALLAHA EMANET OLALIM ..HAVACI...
GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM....

Geri