HAVACININ YENİ YAVRULARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
BU SENE YAVRU VERİMİ GÜZEL MAŞAALLAH...

Ekli dosyalar

• 290320091274.webp
    290320091274.webp
    272 KB · Görüntüleme: 919
  • 290320091248.webp
    290320091248.webp
    127.6 KB · Görüntüleme: 968
  • 290320091245.webp
    290320091245.webp
    199.4 KB · Görüntüleme: 1,010
mahır abı uretım hıc durmuyor bol yavrular dılerım. daha

Bende bursalıyım 1 cift damızlık alcam fiyat ne kdar olur belirtirsen sevinirim..
BOoL Yavrular...

maaşallah Allah nazardan saklasın çok güzel, kaliteli yavrular....
BOl yavrulu sezonlar dilerim....

Değerli arkadaşım mahir bey yavruların cok güzel,fakat ilk resimdekiler harika inşallah böyle güzel sağlıklı yavrular alırsın.SAYGILAR

Güzel yavrular saglıklı büyümeleri dilegiyle.paylaşım için teşekkürler..

...............:UşaKtAn__SeRDaR__aRSLaN:.................

Mrb abıcım kuşların masallah şıkır şıkır saglıklı bol yavrulu bır sezon dılegiyle.

Yavrular gayet güzel zamanla daha güzelleşirler tüy değiştirdikçe anne babalarını daha önce görmüştük zaten kesinlikle kostüm olarak göz dolduruyorlar...Bu kuşları uçuruyormusunuz yoksa kapalı salmadamı kalıyorlar yada uçuyorlarsa uçuş karakteri nedir biraz anlatırmısınız?

crazy_229' Alıntı:
Bende bursalıyım 1 cift damızlık alcam fiyat ne kdar olur belirtirsen sevinirim..
BOoL Yavrular...
salih kardeşim mrb lar ilgine teşekkür edreim hangi ırklardan bahsettin acaba ona göre sana yardımcı olayım.
sevgiler.

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım mahir bey yavruların cok güzel,fakat ilk resimdekiler harika inşallah böyle güzel sağlıklı yavrular alırsın.SAYGILAR
teşekkür ederim mehmet abi daha güzel yavrularım var ama hepsini sergiliyemiyoruz burada daha sonra paylaşıma sunarız inşaallah kendinize iyi bakın bu arada bende balıkesirdeyim kısmet olursa görüşürüz. kendinize iyi bakın...

kemal' Alıntı:
Yavrular gayet güzel zamanla daha güzelleşirler tüy değiştirdikçe anne babalarını daha önce görmüştük zaten kesinlikle kostüm olarak göz dolduruyorlar...Bu kuşları uçuruyormusunuz yoksa kapalı salmadamı kalıyorlar yada uçuyorlarsa uçuş karakteri nedir biraz anlatırmısınız?
mrb lar kemal kardeşim sürekli ilgine teşekkür ederim allah kısmet etti oldu inşaallah daha iyileride olur hepimizde işler nasıl gidiyor serbest piyasa cok hareketli bugünlerde.
umarım yine görüşürüz. kendinize iyi bakın...

havacı' Alıntı:
kemal' Alıntı:
mrb lar kemal kardeşim sürekli ilgine teşekkür ederim allah kısmet etti oldu inşaallah daha iyileride olur hepimizde işler nasıl gidiyor serbest piyasa cok hareketli bugünlerde.
umarım yine görüşürüz. kendinize iyi bakın...
ben balıkesirdeyim kuşlar m.k.pasa da mecburen salmada bakılıyor.uçurma performansı benim adıma yok...ama birgün olacak onların hepsini havada uçurucam kısmetse.

güsel kuşlar temiz we güseller maş. inş. bunlarında yawrularını görürsün a.e.o.
KUBİLAY saygılarımla.......

bu kuşlardan pek anlamam ama maşallah renkleri ve tipleri çok güzel allah güle güle beslemeyi nasip etsin

ALLAH tüyleri kadar ömür versin inşallah daha bol yavrular alırsınız

slm mahir abi yavruyu almışsın maşallah.

ben tatkavaklı dan samet garip abi eline sağlık ya çok güzel yavrular almışsın allah devamını versin inşallah .

Geri