Havalar soğuk kuşlarınızı üşütmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FeLix_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

FeLix_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut DİNÇER
Meslek
Medikal Kimya
İlgi Alanı
Köpekler
Malum hava şartlarından dolayı, kümeslerinizdeki kuşların hava ceyranında kalmalarına mani olun, geceleri kümesi kapatırken kuşların ayaklarının kuru olduklarından emin olun. Ayakları yaş kalan kuşlar sabaha genelde cırcır olurlar.

Müthiş direk masaüstü resmi yapıyorum :heyo:

Çok komik bir fotoğraf.:)

Ayakları üşütmemek için Tulum şeklinde olan varmı acaba?

he he çok güzel bir resim hayvancık resmen poz da vermiş :haha:
bende kışa girerken yürüyemeyen "yerde sürünmekten veya hastalıktan tüyleri çıkmıyor" dit ditt isimli güvercinimize çok üşüdüğü için kışlık elbiseler dikmiştim. vucuduna zarar verirmi diye de endişelenmiştim biraz. ama memnun görünüyor. videosu burada:
paylaşım için teşekkürler :slm:

Son düzenleme:
BU KIRMIZI HIRKAYI GÖRÜNCE ; KORKUMUZ *ATMACALAR * GELDİ ..AKLMIA VE

ACABA AYNA KADAR PARLAYAN KUMAŞTAN GİYDİRME YAPIP UÇURSAK YİNE ATMACA KAPAR MI ?..

HANİ ; *KARGALAR...CD GİBİ PARLAK CİSİMLERDEN KORKMAKTA YA NE DERSİNİZ ? ATMACA DA PARLAK CİSİMLERDEN KORKAR MI ?

Atmacayı bilmem ama güvercin üstünde öyle parlak bişilerle korkudan memleketi terkedebilir. :haha:

Düz uçan sağlıklı kuşu atmaca zor yakalar, kuşun fiziki durumu önemli ama taklacı cinsini fişek aldığında atmaca kolaylıkla yakalayabilir.

r1_primo' Alıntı:
Atmacayı bilmem ama güvercin üstünde öyle parlak bişilerle korkudan memleketi terkedebilir. :haha:
Giydirme kuşu rahatsız eder en başta kendinden korkar. :)

kuşlarında ayaklarını kuru tutmak için lastik çorapmı giydirsek acaba :D

Kuslara musluk suyu veriyorum onda bi sıkıntı olurmu bide sulu diski var kuslarda ama hasta yok 5 6 aydır suluilac flnda veriyorum aşıları da tam

Geri