kraltakla
Üye
- Ad Soyad
- çetin koçhan
- Meslek
- koçhan
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kraltakla' Alıntı:ÇETİN KOÇHAN ÜMRANİYE
eyvallah saolasın daha ii leri sende olsun işallahgaziosmanpaşa' Alıntı:çok güzel kuşlar işde besledinmi böyle kuşlar besleyeceksin tüyü kadar hayrını gör çetin emmi
a.s hayalet beyazlarismini biz kendimiz koyduk neden hayalet herkesin görüpte hayal edemeyeceği beyaz bunlar isimlerinide öle koyduk daha güzelleri sizlerde olsun ahmet abiyede selamlarmavigalaca76' Alıntı:Selam
Beyazlar maşallah çok güzeller gülegüle besleyin.Hayalet Beyazlar demenizin nedenini merak ettim.Acıklarsanız sevinirim.Uçurma sistemide Bşç Ahmet abinin sistemine benziyor.
he ya ne yapalım beyaz görsün kuşçu arkadaşlarımız die koydum__BaDBoY__' Alıntı:cetın abı beyazlarn resımlerını eklemıssın hadı hayırlı olsun oguz
bizim kuşlarımızın yerde olduğu güzelliği kadarda havadada güzeller bizde biliyoruz havada olanı makbuldür hem masada hem havada hiç farketmez yakındır duyarsınız namlarını saygılarfilo' Alıntı:Biz daha önce yerde çok beyazlar gördükte, beyazın havada olanı daha makbul diye biliyoruz..
bi özelliği derken beyazda son nokta diyebilirim ve hayalet beyaz isim olarak kendim koydumamasyalıcuneyt' Alıntı:hayalet demişsiniz bunun bi özelliği varmı
saolasın eksik olma daha iileri sende olur işallahgaziosmanpaşa' Alıntı:çok güzel kuşlar işde besledinmi böyle kuşlar besleyeceksin tüyü kadar hayrını gör çetin emmi
eyvFORMULA 1' Alıntı:beyazlar orijinal..gule gule besleyın kardesım.
orjinaller ve kırıklşar iyi bir orjinalin iyi birde kırığı olmalı die düşünüyorumhakanüsküdar' Alıntı:hepsi aynı soy deil yanlış görmediysem en son resimdekiler benim çok hoşuma gitti kuşların tüyü kadar ömrü olsun
kraltakla' Alıntı:bizim kuşlarımızın yerde olduğu güzelliği kadarda havadada güzeller bizde biliyoruz havada olanı makbuldür hem masada hem havada hiç farketmez yakındır duyarsınız namlarını saygılarfilo' Alıntı:Biz daha önce yerde çok beyazlar gördükte, beyazın havada olanı daha makbul diye biliyoruz..