hayatımda ilk defa yuvamda yılan gördüm :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar istanbulda oturuyorum oturdugum yerde köylük bi yer degil hayatım boyunca ilk defa yılan gördüm eskiden geliyomuş karşımız askeriye ama 18 senedir hiç görmedim görende yok zten neyse kömürlükte güvercin besliyorum bahçede bugün kuşlarımı yemleye çıkarttıgımda içeri bakarken bi anca ince açık gri renkte ama bayaa inceydi ilk önce şaşırdım ama yılandı 60 70 cm boyunda vardi hıphızlı bi şekilde tahtalar vardı onun altına gitti çok inceydi sonra kürekle vurduk oralara ama bişey çıkmadı kim bilir nereye gitti tabide bunu nasıl öldürebiliriz yani zehirleyebiliriz ..?

İnternetten araştırırsan bulabilirsin diye düşünüyorum

Bence ayagini kalin bir bezle sar ve tahtalarin arasina sok.Bir vidoda gördüm yilani öyle cikariyorlardi.

:D nasıl çıkartıcam onu zehirliycek bişey yokmu

Kümeste yılan olması büyük tehlike bi sabah kalktıgında bütün kuşları ölmüş halde bulabilirsin.Ne yapıp edip yılanı çıkarman gerekiyor.

yarın belediyeden gelicekler kömürlügü ilaçlamaya ölür heralde

belediye zirahi ilaçlar kullanıcktır güçsüz ve yavru evcıl hayvanlara yan etkisi ölümcül olabilir dikkat etmekte fayda var

Bende başlığı görünce şaşırdım çok geçmiş olsun, umarım çözersin sorunu.

Ben zehirlemek taraftari degilim.
Dedigin yilanin 2 kati büyüklügündekini ben kücükken yakalardim ve bisikletimin tutma bölgesine sarardim :asla:
yolda dikkatler üstümdeydi ama sonra öldürdügüm hayvani atesin üstüne biri at dedi yagmur yagar dedi keske atmasaydim.
yagmur cok siddetli yagdi eve siril siklam gitdim bir yaz günü.

birde bela alma hayvani ne yapip yapip elle yakalasinlar. ölürse yavrulari varsa ac kalir. :heyo:

bugün ilaçladılar belediyeden gelip suya gelmiştir sıcak diye ondandır dediler zaten o ilaç kokusundan geldigi yerden çıkıp gider flan dediler ama süt kaynatcaz tabaga koyup beklicez 1 2 saat kokusuna çıkarsa gitmemiş demektir çıktıgı an küt öld
ürürüz zaten :D

GEÇMİŞ OLSUN..İNŞLH.. GİDER VE DÖNMEZ.. :slm:

inşallah 10 günlügüne aldım ordan kusları ilacın kokusu anca gidermiş 10 gün sonrada 2 gün havalandırırım tmmdır :D

Geri