Hayraboluda Festival

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bayram59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 626

bayram59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bayram günal
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Değerli güvercin seven arkadaşlar 19 nisan pazar günü hayraboluda güvercin festivali var herkese duyrulur.Yer.Uslu düğün salonu.

Canım kardeşim neresi bu hayrabolu nerede hangi şehirde nereye baglı yanlış anlama yakın bir yer ise gelmek isteriz.

Hayrabolu TEKİRDAĞIN İLÇESİ tekirdağla hayrabolu arası 50kmdir.saygılar.

Şimdi oldu canım abicim yerini yurdunu öğrendik.Nasip olursa gelmek dileğiyle saygılar.

Festivale konu alınacak güvercin ırkı, yada ırkları hakkında bilgivermeniz , ayrıca mahiyeti ni birazdaha açmanızı rica ederim . Bu festival sergi ve teşhir amaçlımı, alımsatım ihale vs etkinlikler de olacakmı .. teşekkürler. selamlar .ŞEREF

Bu festival yarışma mezat gösteri alım satım hepsi bir arada oluyor.Bütün kuşsever arkadaşları bekleriz.Hayraboludan herkese selamlar.

bayram59' Alıntı:
Arkadaşlar festival görüntüleri ve resimler xxxxxxx yazın siteye girip göreceksiniz.Herkese selamlar.

Ordan burdan siteler girmek yerine buradan paylaşsanız daha güzel olmaz mı resimleri.

Siteyi duyuru pansu olarak kullanıyorsunuz ama iki kare resimi buraya eklemek zor mu geliyor.

Benim hiç bir kötü amacım yoktu yönetimden özür dilerim.Kuralları bilmediğimden oldu herhalde resimleri atmayı becerebilirsem yapıcam.Herkese selamlar.

arkadaşım merak etme ben senın yerıne attım resımleri :tamam: :slm: :evet:

Geri