murat 22
Üye
- Ad Soyad
- murat kaymak
- Meslek
- özel güvenlik
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kullucu39' Alıntı:son 2 resimdeki etiketlerdeki hataların ivedilikle düzeltilmesini rica ederim
tepesiz trakya yerlileri diye adlandırılan siyahlar alman cinsidir yani internet diliyle izmir makracısıdır. kuşlar trakya yerlisi değildir. her 2 cinsin de üreticisi olarak diyorum ki ; gerekli düzenlemeyi yaparsanız her 2 cinse de- üreticilerine de gereken saygıyı sevgiyi göstermiş olursunuz , son resimdeki kuşların da rengi kahvrengidir siyah değildir dikkat ederseniz farkedeceksiniz.
çalışmalarınız için paylaşımlarınız için verdiğiniz zahmete teşekkür ederim elinize sağlık.
barakuda' Alıntı:KARDEŞ BU KUŞLARIN SÖZ KONUSU KAÇ SAAT UÇTUKLARI DEGİL SEN VANLI LARI MET EDECEGINE HEM KAÇ SAAT DEDIN 5 6 SAATMI GEL BEN SANA 22 SAAT UÇAN KUŞ GÖSTEREYIMDE SENIİN VANLILAR BAKALIM KUŞMU KUŞÇUKMUN DALGA GEÇER GIBİ LAF ATMIŞSIN SENIN VANLI DEDIKLERINE BIZ BURDA ÇOLUK ÇOCUGA DAGITIYOZ 6 SAAT UÇARMIŞ HEHEHE SENDE KUŞLARIN CINSINIDE SOYLEYEYIM PAZARCIK BULABILIRSEN ALDA BESLE BAKALIM SENIN VANLILAR NE OLACAK DAYANABİLECEKMİ
zülküf' Alıntı:ya merak edıyorum VAN LILARLA DIGER ILLLERIN KUŞLARA BAKIŞ AÇISI NEDEN BU KADAR FARKLI yanı bu kadar kuş içinde en fazla bana göre 2 veya 3 tanesı guzel anlayacagınız vanda bız böle kuşlara yem bıle vermeyeyız acaba haksızmıyım yoksa gercekten öle mı? çünkü vanda 6 saatten az uçan kuşa bakmazlar merak edıyorum bunlar kaç saat uçuyorlar tşk :utangac: