HAYRABOLUDA YAPILAN FESTİVAL GÖRÜNTÜLARİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat 22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

murat 22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat kaymak
Meslek
özel güvenlik
İlgi Alanı
Arkadaşlar hayraboluda 19 nisan günü yapılan festival görüntülerini sizinle paylaşmak istedim ,ıyı seyırler

Ekli dosyalar

• dsci2583.webp
    dsci2583.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 1,605
  • dsci2586.webp
    dsci2586.webp
    65.3 KB · Görüntüleme: 1,582
  • dsci2588.webp
    dsci2588.webp
    45.9 KB · Görüntüleme: 1,625
devam

Ekli dosyalar

• dsci2597e.webp
    dsci2597e.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 1,630
  • dsci2598.webp
    dsci2598.webp
    45.5 KB · Görüntüleme: 1,542
  • dsci2604.webp
    dsci2604.webp
    27.4 KB · Görüntüleme: 1,628
degişik kuşlarda vardı bayagı guzel oldu

Ekli dosyalar

• dsci2631.webp
    dsci2631.webp
    62.6 KB · Görüntüleme: 1,676
  • dsci2624.webp
    dsci2624.webp
    41.6 KB · Görüntüleme: 1,640
  • dsci2617.webp
    dsci2617.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 1,640
daha çok resim var ama bunlarla ıdare edin

Ekli dosyalar

• dsci2605.webp
    dsci2605.webp
    29.8 KB · Görüntüleme: 1,630
  • dsci2607.webp
    dsci2607.webp
    75.2 KB · Görüntüleme: 1,634
  • dsci2585.webp
    dsci2585.webp
    44.1 KB · Görüntüleme: 1,640
Murat bey tepeli siyahlara ne kadar istediler bilgi verbilirmisin?

bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürler emeğinize sağlık ayrıca resimler içinde teşekkürler....

Teoeli siyahların fiyatlarını bılmıyorum ama kuşların çogu gösteri amaçlı geldiginden eminim .teşekürler. :oley: :oley: :oley:

Bu tür organizasyonları tanıtmak ve katılmak, güvercin yetiştiriliği adına hepimizin görevidir;
Emeğine sağlık.

ben teşekür ederim boyle organızasyonlar hem kuşçuluk hemde arkadaş çevresini pekiştiriyor .

usta bu güzel paylasım için tesekurler.gecekten güzel bir organizasyaon olmus.
Keske daga sık olsa boyle organizasyonlar.Kaynassak tanıssak.Çok guzel kuslar.
Saygılar...

son 2 resimdeki etiketlerdeki hataların ivedilikle düzeltilmesini rica ederim
tepesiz trakya yerlileri diye adlandırılan siyahlar alman cinsidir yani internet diliyle izmir makracısıdır. kuşlar trakya yerlisi değildir. her 2 cinsin de üreticisi olarak diyorum ki ; gerekli düzenlemeyi yaparsanız her 2 cinse de- üreticilerine de gereken saygıyı sevgiyi göstermiş olursunuz , son resimdeki kuşların da rengi kahvrengidir siyah değildir dikkat ederseniz farkedeceksiniz.
çalışmalarınız için paylaşımlarınız için verdiğiniz zahmete teşekkür ederim elinize sağlık.

Ooo Beysan bey de ordaymış. Guzel fotolar.

hocam doğru söylüyor tepesiz yerli diye bahsedilen kuşlar almandır
kullucu39' Alıntı:
son 2 resimdeki etiketlerdeki hataların ivedilikle düzeltilmesini rica ederim
tepesiz trakya yerlileri diye adlandırılan siyahlar alman cinsidir yani internet diliyle izmir makracısıdır. kuşlar trakya yerlisi değildir. her 2 cinsin de üreticisi olarak diyorum ki ; gerekli düzenlemeyi yaparsanız her 2 cinse de- üreticilerine de gereken saygıyı sevgiyi göstermiş olursunuz , son resimdeki kuşların da rengi kahvrengidir siyah değildir dikkat ederseniz farkedeceksiniz.
çalışmalarınız için paylaşımlarınız için verdiğiniz zahmete teşekkür ederim elinize sağlık.

daha önce de trakya makarıcısı kuşlar filibe adı altında adlandırılmıştı yazdıklarım kale alınmadı ?
şimdi de kuşlarımız yanlış tanıtılıyor 2 gün oldu bu başlıkta da hala ilgilenen yok?
sitede dolaştıkça görüyorum ki hararetli ve kişilere yönelik eleştiriler olunca gayet güzel ilgileniliyor ..
paylaşımlarınıza çalışmalarınıza sonsuz saygım minnetim var ama bizim de beklediğimiz basit düzeltmeler..
sonuçlarının telafisi zor oluyor çünkü kuşlarımızın tanıtımı açısından. ilgilenmeniz için ne yapmamız gerekiyor ?

hocam yerlı konusundakı hassasıyetınıze sapka cıkarmamak mumkun deıl sıze tesekkurler anlıyorum kı cok eskı kuscusunuz sızde kuslarınızın resımlerını koysanızda bız yerlı sevenlere eskı kan yerlılerın nasıl oldunu gostersenız ınanın cok makbule gecer saygılarımla

Paylaşım için teşekkür ederim.Emeğinize sağlık çok güzel kuşlar var orada bu güzel ortamı bizlere akatardınız için sagolun.

Paylasım için tesekurler.
emegı gecen herkese tesekurler.
Bu tur etkınlıkler daha sık yapılsa ve heryerde yapılsa tadından yenmez.

Saygılar....

ya merak edıyorum VAN LILARLA DIGER ILLLERIN KUŞLARA BAKIŞ AÇISI NEDEN BU KADAR FARKLI yanı bu kadar kuş içinde en fazla bana göre 2 veya 3 tanesı guzel anlayacagınız vanda bız böle kuşlara yem bıle vermeyeyız acaba haksızmıyım yoksa gercekten öle mı? çünkü vanda 6 saatten az uçan kuşa bakmazlar merak edıyorum bunlar kaç saat uçuyorlar tşk :utangac:

KARDEŞ BU KUŞLARIN SÖZ KONUSU KAÇ SAAT UÇTUKLARI DEGİL SEN VANLI LARI MET EDECEGINE HEM KAÇ SAAT DEDIN 5 6 SAATMI GEL BEN SANA 22 SAAT UÇAN KUŞ GÖSTEREYIMDE SENIİN VANLILAR BAKALIM KUŞMU KUŞÇUKMUN DALGA GEÇER GIBİ LAF ATMIŞSIN SENIN VANLI DEDIKLERINE BIZ BURDA ÇOLUK ÇOCUGA DAGITIYOZ 6 SAAT UÇARMIŞ HEHEHE SENDE KUŞLARIN CINSINIDE SOYLEYEYIM PAZARCIK BULABILIRSEN ALDA BESLE BAKALIM SENIN VANLILAR NE OLACAK DAYANABİLECEKMİ

Ekli dosyalar

• 59689171fx3.webp
    59689171fx3.webp
    28.4 KB · Görüntüleme: 1,385
TANER ARSEVEN !!!
SAKIN SENLE BİZİM HAYATA BAKIŞIMIZ FARKLI OLMASIN!!
BAHSETTİĞİN VAZİYET BU YÜZDEN KAYNAKLANMIŞ OLMASIN!!
GENÇLİĞİNE VERİYORUM BU MESAJINI OKUMAMIŞ OLANLARIN DA ADINA...
BU RESİMLERDE GÖRDÜĞÜN KUŞLARINSA ÖZELLİKLERİNDEN BAHSETMİYCEZ SANA
ÇÜNKÜ HAKETMEDİĞİNİ AÇIKÇA BELİRTMİŞSİN..
SANA DA TŞK..

barakuda' Alıntı:
KARDEŞ BU KUŞLARIN SÖZ KONUSU KAÇ SAAT UÇTUKLARI DEGİL SEN VANLI LARI MET EDECEGINE HEM KAÇ SAAT DEDIN 5 6 SAATMI GEL BEN SANA 22 SAAT UÇAN KUŞ GÖSTEREYIMDE SENIİN VANLILAR BAKALIM KUŞMU KUŞÇUKMUN DALGA GEÇER GIBİ LAF ATMIŞSIN SENIN VANLI DEDIKLERINE BIZ BURDA ÇOLUK ÇOCUGA DAGITIYOZ 6 SAAT UÇARMIŞ HEHEHE SENDE KUŞLARIN CINSINIDE SOYLEYEYIM PAZARCIK BULABILIRSEN ALDA BESLE BAKALIM SENIN VANLILAR NE OLACAK DAYANABİLECEKMİ

Murat abi o nasıl bir saat ve zaman dilimidir abicim :hhh: 22 saat pehhh EDirne plakası gibi zaman :hhh: güzel abim beni güldürüyorsun Allah'ta seni güldürsün inşallah güzel abim.

Pazarcık filan görmedim ama van yüksek uçucuları izlemeden karar vermemek lazım belki 22 saat uçabilecek yüksek uçucular arasında yer alır! unutmadan şunuda hatırlayalım resmi kayıtlarda ki en yüksek ve en uzun süre uçum süresi 14- 16 saat küsürat yanlış hatırlamıyosam buda paçalı Tiplere ait!

Sevgili Murat abim 22 saat uçan kuşun varsa özelden bildir yatıya gelicem :hhh: Farketmeden rekoralara imza atmışsın :tamam: Murat abi naçizane bir tavsiye Van yüksek uçucularını hafife alma izlemediysen en kısa zamanda izlemeni tavsiye ederim.Mutlaka gece kalacak bir yer ayarla baştan gerçekten uzun çok çok uzun saat havada kalıyorlar :evet: :buyrun: İnmeye başladıklarında çok kaliteli taklalar atarlar muhteşem kuşlardır izlemenizi tavsiye ederim.

zülküf' Alıntı:
ya merak edıyorum VAN LILARLA DIGER ILLLERIN KUŞLARA BAKIŞ AÇISI NEDEN BU KADAR FARKLI yanı bu kadar kuş içinde en fazla bana göre 2 veya 3 tanesı guzel anlayacagınız vanda bız böle kuşlara yem bıle vermeyeyız acaba haksızmıyım yoksa gercekten öle mı? çünkü vanda 6 saatten az uçan kuşa bakmazlar merak edıyorum bunlar kaç saat uçuyorlar tşk :utangac:

Merhabalar,

Sevgili Taner,

Trakya ırklarımız sizin yerel ırklarınız kadar süre havada kalmazlar çünkü farklı kulvar ırklardır.Bİzim Trakya ırklarımız (makaracı ırk ve form)sınıfına girer sizinkiler yüksek uçucu ve takla sınıfına aralarında çok farklılar vardır iki ırkı kıyaslamak özellikte saat dilimi olarak kıyaslamak anlamsızdır.Siz kuşun rengine önem vermezsiniz biz ise ilk önce renk arayabiliriz kuşlarımızda bir ton farklılıklar var! Bir helikopter ile bir yolcu uçağı arasında nasıl ki farklılıklar varsa Van ırkları ve Trakya ırkları arasında da böyle farklılıklar vardır.Bunları Trakya ırklarını araştırarak anlayabilirsiniz yem vermeyerek değil.

sevgili hüseyin vanlıları hiç izlemedim ama bızım elımızde İNGİLİZ TİPLER ,sırp yüksek uçar VE PAZARCIK DİYE KUŞLAR var hele pazacık cinsi olan kuşlar sana yalan gelecek ama tam 24 saat yaptılar bana ınanmaz isen NEBİ MANAVOGLUNA sorabilrsin,ıngılızlerde ortalama 10 12 saat uçuyolardı ama yaz başında aşı vurduk ve orda bi hata yaptık aşıladıgımız kuşu hemen dışarı uçmaya saldık saldıgımız gün hava karadı ve kuşlar yere ınmedı kayboldular bu pazarcıklardan şu an elımızde 2 3 tk kaldı ve bizde uçurmaya korkuyoruz sana biraz mantıksız gelecek ama ınan dogruyu söylüyorum 24 saat yaptıkları gun dedık bunlar kayboldu aşagıdan kümesi açtık kuşlar dışaruya çıktı ve havadaki pazarcıkları noktada gördük ve yavaş yavaş yere ıanmeye başladılar belki bak ama belki diyorum kuşları salmasaydık daha ınmeyeceklerdi bak bu olayı bi nebi ve ben bılıyorum bızım HAVSA da kıme sorarsan sor pazarcıkların ne kadar uçtugunu bılır he sahi rekor demişsin bizi bursa tipler kulübüne üye yapsın istedıler çünkü dünya rekoru 21 saatle bi yabancı şahıs adı aklıma gelmıyo onda ımıiş onlarda ınanamadı 24 saat uçtuklarına ama ne yapalım şimdi salamıyoruz ama ıngılız tıpler ve sırpları uçuruyoruz sen NEBİ ye söyle seni bi ara getırsın seyret ve bana hak ver gelmeni sabırsızlıkla beklıyoruz ıltıfatların ve yorumların için teşekürler selamlar MURAT :oley: :oley: :oley: :tamam:

Ekli dosyalar

• 01_nino_95.webp
    01_nino_95.webp
    17.3 KB · Görüntüleme: 1,670
taner hoca ne yazdın kıme yazdın bellı deıl aam ısmını bağsettığın ıcın tesekkurler gerıye senınde saheserlerını gormek kaldı kısmetse onlarıda eklede gozumuzun pası sılınsın :buyrun:

SELAM BEYLER,

GERÇEKTEN BU TÜR ORGANİZASYONLARA İMZA ATAN BÖLGE VE GÖREVLİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BU TÜR OLUŞUMLAR BİZLERİN DIŞA DÖNÜK OLMAMIZA BİR VESİLE AYNI ZAMANDA SÖZ SAHİBİ OLMAMIZA ARACI OLACAĞINA TÜM KALBİMLE İNANIYORUM. BU ORGANİZASYONLAR BİZLER İÇİN BİRER TECRÜBEDİR. AYRICA BU GÖRÜNTÜLERİ BİZE ULAŞTIRAN ARKADAŞIMIZA VE BİZLERE BU GÖRÜNTÜLERİ KAVUŞTURAN SİTE VE SİTE YÖNETİMİNE DE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BU BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE DAHA ÖNCE HİÇ TANIMADIĞIMIZ YADA GÖRSEL OLARAK TANIYIPTA İSMİNİ BİLMEDİĞİMİZ BİR ÇOK IRKLARINDA TANINMASINA MÜSADE EDİLMEKTEDİR. İNŞALLAH BU TÜR ORGANİZASYONLAR DAHA CİDDİ VE KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE YAPILIR.

UNUTMADAN.! DEĞİNMEDEN GEÇEMİYECEĞİM. YANLIŞ ANLAMAYIN AMA ARKADAŞLAR, BU SİTE GERÇEKTEN ANLAMLI BİR ÇİZGİDE YOL ALMAKTADIR. LÜTFEN KONULARIN İÇERİSİNDE ZITLAŞMALARA MÜSADE ETMEYİN. KONU FARKLI YORUMLAR FARKLI. EĞER IRKLARI MET YADA TANIMAK İSTİYORSANIZ IRKLARLA İLGİLİ BÖLÜMLERE BAKINIZ VE YAZINIZ. AÇILAN KONULARA BİLEN YADA TECRÜBE SAHİBİ OLANLAR NUHAKKAK CEVAP VERECEKLERDİR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com

Geri