hayret ettigim ilginc bir gùvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar

dediğim gibi cinsini bende merak ettim ne acaba ilginden dolayı sana teşekkür ederim konuyu buraya açtığın için

Exhibition Homer cinsiymis 1900 senesinde ingiltereden cikmis diye bir bilgi buldum yabanci kaynaklardan

arkdasım bu kuş dragonu anımsatıyor. belkı dragon dedıgımız ırkta bu kusların kırdırılması ıle cıkmıs kuslardır.. paylaşım için teşekkürler..

kafa yapısı harika bağdadidir postadır o tür ırkların kafa yapılarını çok beyeniyorum ama daha güselce bir posta falan bulamadım :S

Bu kuş arkadaşların dediği gibi postalardan gelme bir ırk olarak görünüyor.Çok farklı güzel bir kuş buralarda olsa beslemeye değer saygılar.

Nesi guzel ? Tipsiz bişey. Zevkler tartışılmaz tabi ama göz var nizam var yani.

posta gibi bişey o kuş arkadaslara katılıyorum bide enteresan bi kuş insanı ürkütüyor

tolgahan' Alıntı:

LAİLAHEİLLALLAH Bu nasıl bir kuş acaba posta ırkı falan olabilirmi.Veya genetik bir arızamı? :?

arkadaşlar kuş postaya benziyor benzemesini bırak posta ama keşlilerle fln kırılımış bi kuştur kesin çünkü keşlilerinde gaga böle üstünde çalışılmış bir kuş bence bu

Posta Ve Bağdadi Diyenler Var... Banada Biraz Adana Kırığı Bi Kuş Gibi Geldi :hmm: ...Yinede Tecrübeli Olan Sizlersiniz... :slm:

Geri