Hayrettin Şentuna'ya Ziyaretim.(Çorlu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Yaz tatilimin başlamasıyla birlikte fırsat buldukça dost yetiştircilere ziyretlerde bulunuyorum.Bu hafta Çorlu'da ikamet eden dostum Hayrettin Şentuna yı ziyaret ettim.Kendisi bursa oynar ve trakya makaracısı meraklısı,her zamanki gibi havanın çok sıcak olmasına rağmen güzel uçum performansları izleyip keyfli saatler geçirdik kendisine misafirperverliği için bir kez daha buradan da teşekkür ederim.

Keyifli Ziyaretimden arka kalan bazı fotoğraflar.

Değerli arkadaşım
Yapmış olduğun ziyaretten büyük mutluluk duydum
inşallah bu ziyaretler dahada sıklaşır,bizlerde bilmediklerimizi bu ziyaretler vesilesiyle öğrenmiş oluruz.Edirne den buralara kadar gelipte kendini yorduğun için Teşekkür ederim
En kısa zamanda tekrar beklerim SAYGILARIMLA.......

Selamlar Hayrettin
Yeni yerin hayırlı olsun.Uçurabilmek için de oldukça verimli görünüyor,bütün askerleri çatıya dizmişsin maaşallah... Güzel günlerde beslemeye devam etmen dileğiyle... (:

Şu yavrulara da birer künye taksan, ''Gaffur''un lafıyla ''tam süper olacak''tı... (:

Ertuğrul Yavuz Yıldırım' Alıntı:
Selamlar Hayrettin
Yeni yerin hayırlı olsun.Uçurabilmek için de oldukça verimli görünüyor,bütün askerleri çatıya dizmişsin maaşallah... Güzel günlerde beslemeye devam etmen dileğiyle... (:

Şu yavrulara da birer künye taksan, ''Gaffur''un lafıyla ''tam süper olacak''tı... (:
iyi dileklerin için teşekkür ederim Yavuz
aslında tüm yavrularda künye var, fakat bi kaç tanesine kuşlar çok olunca unutmuşum :):):)oda sana denk gelmiş :p

Can dostum HİLAL HÜSEYİN AYDOĞMUŞ,yine güzel birlikteliklere imza atmışsın,Hayrettin şentuna kardeşimede emeğine sağlık demekten başka güzel laf bulamıyorum,güzel ortam ,güzel kümes,iyi çalışılmış oynar resitali emeğinize sağlık hastalıksız bol yavrulu sezonlar.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

turan_44' Alıntı:
Can dostum HİLAL HÜSEYİN AYDOĞMUŞ,yine güzel birlikteliklere imza atmışsın,Hayrettin şentuna kardeşimede emeğine sağlık demekten başka güzel laf bulamıyorum,güzel ortam ,güzel kümes,iyi çalışılmış oynar resitali emeğinize sağlık hastalıksız bol yavrulu sezonlar.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

TEşekkür ederiz sevgili Turan Abim biz paylaşıyoruz paylaştıkça resitalleri hep birlikte daha farklı ve büyük bir mutlulukla seyrediyoruz .Gelecekte artan oynar paylaşımları ile hep bir arada beraber olarak ,keyfili zamanlarda performans izlemek ümidiyle sevgiler saygılar.Biz bu kuşun uçması ve uçurulması gerektiğini unutmayacağız.

Geri