hayrına yada takas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dsffj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 380
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dsffj

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mücahit şaşmaz
Meslek
serbest meslet
İlgi Alanı
arkadaşlar acaba içinizden hayrına elinizde fazla olan kuşları bana verme imkanınız varmı yada uygun bir fiyata alabilirim İSTANBUL ESENYURRTA OTURUYORUM BURAYA YAKIN OLAN ARKADAŞLAR VARSA HAYRINA YADA UYGUN FİYATLA VEREBİLECEK CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

dsffj' Alıntı:
arkadaşlar acaba içinizden hayrına elinizde fazla olan kuşları bana verme imkanınız varmı yada uygun bir fiyata alabilirim İSTANBUL ESENYURRTA OTURUYORUM BURAYA YAKIN OLAN ARKADAŞLAR VARSA HAYRINA YADA UYGUN FİYATLA VEREBİLECEK CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
kus almak isteyen bölüme baslık açınız burası yeri degil müsadenizle konu kilitli

dsffj' Alıntı:
2011 18:28

dsffj yazdı:
Öncelikle Selamlar
Abilerim size bir tavsiyem var acaba formda bir konudan çok sayıda başlık varsa veya gereksiz başlıklar varsa acaba bunları kaldırma gibi bir imkanımız varmı.Hem formda daha rahat araştırma yapmış oluruz bu sadece benim önerim
MÜCAHİT KARDESİM DEFALARCA YAZIYOR YADA SOHBETLERDE SÖYLÜYORUZ BAZEN KALDIRIYOR YADA KİLİTLİYORUZ SERZENİŞDE BULUNMUSSUNUZ AMA BU GEREKSİZ KONU BASLIGI AÇILMASINA SİZDE DAHİLSİNİZ KONU ZATEN OLDUGUNDAN MÜSADENİZLE

KİLİTLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri