HAYRINI GÖRSÜN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
istanbul tasdelen tarafında kaybedilmiş kış yavrum vardı. bu yavruyu geçen biir arkadaş getirdi.yakalamış.. tabiki bende kaybolan yavrum diye saldım ama 15 dakika ucup tutulduğu yöne gitti tekrar. kenan tengelli markalı 129 numaralı mavi 14 kuyruktur şuan karttır sadece kimin ucurduğunu biliyorsanız kuş şuan ne yapmaktadır. ucuyorsa onu yazar veya arar söylerseniz memnun olurum.....

Abi valla senin kuş bizim oralarda geziyodu bende taşdelende oturuyorum sarıgazi taraflarında vatan i.ö.o okulunun oralarında ayağında pembe boncuk vardı sanırım üstünde kenan tengelli yazıyodu tam emin değilim ama ayağında birinin ismi yazıyodu pembe boncuk kuş seferliydi 2-3 gün önce bizdeydi kaçtı bizden yerlere konuyodu kedi kaptı sanırım

kırmızı evet seferli yer kuşu kuş oralarda cıkarsa ne yapıyor nasıl oynuyor onu öğrenmem lazım anne babadan bu sene tek yavru alabildim nasıl oynadıgını bilmem gerek onun için sordum..

Abi kuşun valla çok iyi yetirmişsin bizdeyken yani bizdeyken dediğim bizde yavru olarak verdi biz arkadaşa verdik o söktü ondan geri aldık bizde 1 gün durmadı gerçekten çok iyi kuştu 1 gün sonra kaçırdık sabah çocuklar yerde bulmuş ondan sonraki gün yerde korktu kendi kalktı sonra kalkış o kalkış yere kondu kedi aldı heralde abi her akaşm böle 6-7 gibi bilmiyorum sen buralardamı oturuyosun otobüs durağı var 131T orda akşama doğru 6-7 gibi sinekli kuşlar uçuyor oyunlu sanırım senin onlar her gün hayranklıkla izliyoruz bizim aynakuyruk arap var onu uçuruyoruz biliyosundur belki

dere yolunda oturuyorum

bana kuşun son halinde ne yaptıgı önemli eğer bir yerde oralarda görürsen ucuran nasıl oynadıgını yazarsın.

Son hali gerçekten çok iyi arkadaşta izlediğmide 2 saat kadar uçtu ve nizami oynuyor bizde yerden kalkınca 1.5 saat kadar uçtu ancak fazla havalanmıyor çatı yüksekliği kadar uçuyordu fişeğe girince biraz yükseliyordu okadar

bu arada dere yolu dediğin lunaparkın orasımı abi

Son hali iyi derken ? Sanırım ıyıydı demek ısteedıgınız.Bana kalırsa bu kus kedide değil kumeste.ADAM ZATEN hayrını gorsun demıs.Kus lazım değil oyunu lazım.Anlatında ona gore bır sey yapsın adam

kuş çok iyi derken zaten kuş 2 gün önce kayboldu kümesde olsa söylerim zaten kuşun ayağında adamız ismi numarası yazıyor

kardeş sen bence kuşlarını bi kaç gün kapatma o sizin evin oralardaysa görür iner indiği zaman o tanır zaten ve yuvadaki yerini arar girer

furqann98' Alıntı:
kardeş sen bence kuşlarını bi kaç gün kapatma o sizin evin oralardaysa görür iner indiği zaman o tanır zaten ve yuvadaki yerini arar girer
Konuyu fena horltamışın :)

Geri