hayvan avlamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
insanların bilinçsiz avlanmaması için önlem almak gerekir.bu konuda herkesin üzerine düşen görevleri yapması gerekir.

AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

bilinçsiz avlanmaya tabiki herkezin olacağı gibi bende karşıyım ama ekili tarım arazilerinin baş düşmanlarından domuzların avlanmasına karşı çıkacak pek kimseyi tanımıyorum. bilinçsiz avlanmanın ve yaşam alanlarının yok edilmesinden dolayı doğada yaşayan bir çok havyan artık yerleşim alanlarına yakın alanlarda yaşıyo şahin, atmaca,sansar gibi sonuç olan bizim gibi güvercin severlere oluyo eğer doğa bu kadar acımasızca ketledilmemiş bilinçsizce av yapılmamış olsaydı tüm güvercin sever dostlar rahat rahat kuş uçuruyor olurduk dimi buda benim bakış açım

doğru olan vaktinde sayısı kadar avlamaktır. avcılık sadece hayvan vurmak değildir. avcı 1 gün av eti 40 gün taban eti yer derler eskiler.

Malesef ülkemizde bilinçsiz avlanmadan dolayı ,türlü hayvan çeşitleri tehlike altına girdi.Ancak son yıllarda Çevre Orman Bakanlığının uygulamaya koyduğu ağır yaptırımlar ve Jandarmanın yürüttüğü başarılı operasyonlarla yaban hayatı koruma altına alınmıştır.

feyzikaya' Alıntı:
doğru olan vaktinde sayısı kadar avlamaktır. avcılık sadece hayvan vurmak değildir. avcı 1 gün av eti 40 gün taban eti yer derler eskiler.

bu lafı çok tuttum feyzi kardeşim.
herşeyin en doğrusunu,en güzelini eskiler yapmış,söylemiş.

Geri