Hayvan sever insanlardan örnek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krovazuper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

krovazuper

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre karaca
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
cd60p49ra00ssh7dp.jpg

cd60pr686k92fzue5.jpg

Karşı binanın 5. katında yabikler saksının üstüne yumurta bırakmışlardı takip ediyodum onlarıda evin sahibi tam bi hayvan sever binanın altındaki kedilere bakar yıllardır o balkona cıktımı kediler balkon altına doluşurlardı dünde baktımki bu yabani güvercinlere güzel bi kutu ile yuva yapmış ve yumurtaları oraya tasımıs ayrıca su ve yemde koymuş güzel bi görüntü oldugunu düşünerek paylaştım :)

insan olabilen tüm insanlardan bu beklenir :evet: değerli paylaşım için çok teşekkürler.. yalnız kediler o balkona çıkamaz değil mi?

yok yok kedilere bende bakıyorum benim hemen balkonum altınada geliyolar orası 4. kat benim 1. kat

çok iyi o zaman :tamam:

KARTONDAN MEVSİMLİK YUVA DA OLSA ÇOK HOŞ BİR DAVRANIŞ ..YAVRULARIN FOTOLARINI DA GÖRMEK İSTERİM ..İLERİDE...

gerçekten merhametli bi insanmış helal olsun

Evett yavru büyüdü kocaman oldu işte fotolar :))

cdnayq6ovshmm926f.jpg

cdnazaq6z5zs40rwn.jpg

cdnazhmpsagjctt8n.jpg

İşte 2013 yılının 2. parti yavruları anneler yumurtada yatıyo bi fotoda babalar biraz bulanık cıkmış idare etceniz artık :))

cdnb1qncpi7edirlz.jpg

cdnb1yqus3n22107b.jpg

cdnb252at7klrz4nb.jpg

maşallah, sağlıklı olurlar inşallah..

çok güzel olmuş. hem yuvanın tepesinde ufak bir yeri açık bırakmış hava alsın ve güneş görsünler diye bakmayı biliyor anlaşılan o ki :D orada çıkan yavrulara da o kutunun üstüne 1 yuva daha yapar sürüyü kurar orada :D

:haha: :heyo: BIDIK GEZMEĞE BİLE BAŞLAMIŞ..ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN..! :slm:

vala yuvayı ele gecirmek isteyen başka yabani cok ana babası saahtan aksama kadar kavga ediyo balkonda: D

krovazuper' Alıntı:
vala yuvayı ele gecirmek isteyen başka yabani cok ana babası saahtan aksama kadar kavga ediyo balkonda: D
MUHTEMELEN ABLA YİYECEK KOYUYOR..BİRAZ DA YİYECEK KAVGASIDIR..O..KAVGALAR..YAZ VE SICAKLAR BAŞLADI ..BALKONLARIMIZA ''SU '' KOYMALIYIZ..KANAATINDAYIM..

aynen aynen teyze yem ve suyu eksik etmiyor anladıgım kadar o balkonda devamlı bi kuş sülkilasyonu mecvut vala ben aşagıya bol bol yem atıyorum baya beslenen oluyo

BALKONLARIMIZA ''SU '' KOYMALIYIZ .!

YAZ GELDİ . HAVA SICAK .

DUYARLI OLALIM.. :slm:

valla takdir ettim. keşke herkes böyle olabilse...güzel bir paylaşım olmuş..bu sayede gören birileri de örnek alabilir bu davranışı...benim dam da kumru bol..mahallenin tüm kumrularını besliyorum nerdeyse...klimanın dış ünitesine yuva yapan mı dersen balkona yuva yapan mı dersin...kırlangıç var mesela damdaki oda da kapı açık...florasan lambaya yuva yapmış ya allahın hikmeti..düz duvara yuva yapmış hayvan..orda takılıyorlar :)

NE VERİRSEN ELİM İLE, O GELİR SENİN İLE... :slm: :tamam:

[email protected]' Alıntı:
ne güzel bir söz :evet:
Lefkoşa'nın tüm yabanileri her gün bizim bahçede yer içer, hastaysalar ilaçlarını alırlar, meydanlarda bayat "küflü" ekmek yerine bir çuval buğday alınsa bu kadar sık hasta olmayacaklar :hayir: elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.. :tamam:

ankarakuşçusu' Alıntı:
valla takdir ettim. keşke herkes böyle olabilse...güzel bir paylaşım olmuş..bu sayede gören birileri de örnek alabilir bu davranışı...benim dam da kumru bol..mahallenin tüm kumrularını besliyorum nerdeyse...klimanın dış ünitesine yuva yapan mı dersen balkona yuva yapan mı dersin...kırlangıç var mesela damdaki oda da kapı açık...florasan lambaya yuva yapmış ya allahın hikmeti..düz duvara yuva yapmış hayvan..orda takılıyorlar :)

sizinkiside güzelmiş vala artık yavrucagız ucmaya basladı teyzede yuvayı kaldırdı o yüzden sanırım cok kirlettiler balkonu :)

devir' Alıntı:
[email protected]' Alıntı:
ne güzel bir söz :evet:
Lefkoşa'nın tüm yabanileri her gün bizim bahçede yer içer, hastaysalar ilaçlarını alırlar, meydanlarda bayat "küflü" ekmek yerine bir çuval buğday alınsa bu kadar sık hasta olmayacaklar :hayir: elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.. :tamam:

:bravo:

Geri