Hediye geldiler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan triko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

triko16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan teke
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Konya'dan bi abim yolladı birinin mardin olduğundan eminim ama diğerini çözemedim.Siyah beyazda bol paça ve bel üstü var.Tahminim o da mardin ama sizlerinde fikirlerinizi almak istiyom.Bu tahminimce mardin.
dsc0000060g.jpg

Öğrenmek istediğim siyah beyaz.
dsc0000065.jpg

dsc0000066.jpg

f1dsc0000065j

dsc0000065.jpg

Teşekkürler.
Hakan TEKE

Siyah beyaz alaya benziyor. Ama tam olarak bilmiyorum =)

bana göre kelebek

Teşekkürler.Tecrübeli abilerimden yardım bekliyom.

Alalara bakınca bende alaya benzettim.Başka fikirleri olan arkadaşlar abiler varmı ?

karakanat ala diye düşünüyorum...kanat sesi mevcutmu? odada söyle bi ucuruver

Evet kanat sesi mevcut.

Kararlaştıramadık.Abiler nedir cinsi :)

slm ben ferhat.
kolayı var bence uçur bak en iyisi bu kendi gözlerinle görürsün ne olduğunu

s.a.her ikiside taklacı gayet te güzel kuşlar umarım uçurup keyifle izlersin.

evet bencede taklacı biara bendede vardı tıpatıp. fare yememiş olsa benim kuş derdim içimden (:
kanat seside var dediğine göre uçurduğunda umarım yanıltmaz

A.s abiler.İnşallah Allah hayırlısıyla uçurmayı hepimize nasip eder.Hepinize teşekkürler.

ala olan büyük olasılıkla mardin, ama şöle bişey daha var bilmeni isterim dönekle kelebek kırmasına da benziyor yalnız paçalara bakılırsa bu kuş mardin yani taklacı uçurduğunda anlarsın kuyruk sayısı nedir acaba?

Abi kümese gittiğimde bakarım.Kelebek olcağını sanmam ama yinede bi kuyruk sayısına bakarım.

Kuyruk sayısı 12 ama kuşun takla attığını görmedim.Diğeri gri ise konarken ayaklarını düz tutuyor.

Takla atmıyo diyorum.Uçuruyorum suanda.

Gri olanın türü mardin ama cinsi nedir?Siyah beyaz olan Alamı yoksa Başka bir cinsmi?
Gri olann çok güzel uçuyor baya yükseliyor sinek oluyor. Havadayken düz takla çeviriyor.
Siyah beyaz olanda kanat sesi var fakat takla atmıyor.Fazla yükselmiyor.Çatılara yakın uçuyor.Tam olarak cinsini söyleyebilecek abilerim varsa çok sevinirim.

Geri