Hediye Gelen Bango Yardım Pls

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leventbilgin06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 965
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
levent
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
grul5.jpg

grum8.jpg

grun2.jpg

grunp.jpg

Bu kuş bana iskenderundan hediye geldi malesef orada hep erkek besledikleri için dişisi yok.
Bu ne tür bi bango bana biraz kırma gibi geldi birde tam adı ne diye geçiyor.
Son olarakta bana bunun renginde dişi kuş verebilecek varmı hediyede olur taklacı ile takas ta olur parada verebilirim.

bu kuş benim tabirimce çakmaklı baska ama üstadlar daha iyi yorumlayacaktır

mrb arkdasım senin sevkini kırmak istemem ama sıradan bi baska bunun benzerlerini heryerde bulabilirsin

bazı bölgelerde kuşun gagası kısa olunca direk bango diye isim takıyorlar. bu kuş maalesef bango değil, bu kuş BASKA dır. Güzel bir kuş, buna eş almak için kuş pazarına çıkarsan rahatlıkla bulabilirsiniz.

Değerli dostum kuş büyük ihtimalle bango ve baska kırması olabilir.Fakat şu hali ile "baska" ismi ile tanımlanır.Her hangi bir kuş pazarında veya mezatında bulabilirsin.Sağlıklı yavrular dilerim.

turkish_00' Alıntı:
Değerli dostum kuş büyük ihtimalle bango ve baska kırması olabilir.Fakat şu hali ile "baska" ismi ile tanımlanır.Her hangi bir kuş pazarında veya mezatında bulabilirsin.Sağlıklı yavrular dilerim.

Bu kuş, bango vs. kırması falan değil, bu kuş BASKA, kendi türünden kuşların çapraz renk eşlemesi ile böyle alacalı çıkması normal..

Forumdan BASKA kuşlarını aratıp bakarsanız ne demek istediğim daha net anlaşılacaktır.

İzmirde bildiğin azman diyorlar kardeşim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri