hediye gelen beyaz ve arap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer Faruk Kurnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk kurnaz
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
felix--türker--kuscu_marik--kerim türk ve forumdaki öteki abilerim kardeşlerim bu kuşlar bana hediye geldi sizce nasıllar görünüş olarak kötü ve iyi hertürlü yoruma açıgım...

Ekli dosyalar

• P2260073.webp
    P2260073.webp
    264.8 KB · Görüntüleme: 839
  • P2260072.webp
    P2260072.webp
    330.6 KB · Görüntüleme: 826
Buradan anladığım kadarı ile kuşlar daha yavru kızması, Beyazın da güzel ama özellikle arap çok mükemmel, kafa gaga gözler tırnaklar falan fişman pek bir beğendim :)

Kuşlar uçmaya hazır kuşlar gibi duruyorlar, ama havadaki performansları nasıl olur, onu da sen seyredip bize aktaracaksın artık :)

Allah uzun ömür versin, güle güle besleyip uçurmak nasip etsin.

Merhabalar.
Kuşların maşallahı var.Mesut abinin dediği gibi benimde arap görünüş olarak daha güzel ve dikkat çekici.
Ama oyun kuşu yerde değil havada belli olur.O yüzden hangisi daha iyi uçurup görülecek.
İkiside resimlerde güzel görünüyorlar.İnşallah uçurduğunuz zaman istediğiniz verimi alabilir ve bizimle paylaşırsınız videolarınıda.

Görünüş olarak çok güzeller (:

arapın resminin olduğu fotodaki çakmak arkada duran güzel bir kuşa benziyor maşallah

kerim türk--mesut abi--hayalet beyaz--tetragon33--emre1332 hepinize çok teşşekkür ediyorum ben bu yavruların anne ve babasını biliyorum gördüm ve izledim çok güzel uçuyolar yavrularıda söküp insallah size videolarınıda atıcam

Geri