Hediye gelen kuşumun ırkı nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aslan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

aslan55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aslan Dikme
Meslek
Web Programlama ve Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
İstanbul'dan hediye gelmiştir kuşlarım , ırkını bilen varsa yardımcı olurmu ? (nasıl kuşlardır,masa kuşumu,uçucu kuşlarmı,oyunlu kuşlarmı gibi vb?) 2 tane gelmiştir Eş 'dir.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1346.webp
    Fotoğraf1346.webp
    432.8 KB · Görüntüleme: 1,032
  • Fotoğraf1356.webp
    Fotoğraf1356.webp
    218.2 KB · Görüntüleme: 1,033
  • Fotoğraf1361.webp
    Fotoğraf1361.webp
    343.2 KB · Görüntüleme: 1,037
  • Fotoğraf1345.webp
    Fotoğraf1345.webp
    340.2 KB · Görüntüleme: 1,039
  • Fotoğraf1364.webp
    Fotoğraf1364.webp
    337 KB · Görüntüleme: 1,057
Teşekkür ederim ilginiz için , uçuşlarını merak ediyorum yardımcı olarak için şimdiden teşekkürler
Kelebek cinsi güvercinler hakkında pek bilgim yok bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.

Kelebekler hakkında bilgi istiyorsun sanırım.

http://www.forumacil.com/kuslar-alemi/3 ... kleri.html

Bu sitede geniş özellikleri mevcut bir okumanı tavsiye ederim. Veya buradan sağ yukardaki google özel aramaya kelebek yazarsan geniş bilgiler bulabilirsin.

kuşlar kelebek ırkının bir cinsi olan bazılarının kanarya bazılarının bademli dediği cinstir.diğer kelebeklerden uçuculuk ve dönücülük açısından pek farkları yoktur.beslenmeye değeceğine inandığım bi cinstir fakat birinin bademi yok bu soyunda kırmalık olduğu anlamına gelirmi bilmem onu kelebekçi arkadaşlar iyi bilir.güle güle besleyin

muygun' Alıntı:
kuşlar kelebek ırkının bir cinsi olan bazılarının kanarya bazılarının bademli dediği cinstir.diğer kelebeklerden uçuculuk ve dönücülük açısından pek farkları yoktur.beslenmeye değeceğine inandığım bi cinstir fakat birinin bademi yok bu soyunda kırmalık olduğu anlamına gelirmi bilmem onu kelebekçi arkadaşlar iyi bilir.güle güle besleyin
öncelikle teşekkür ederim , acaba hangisinde kırıklık var ?
- ikisinin kuyluguda kahverengı , bırının kafasında kahverengılık var , diğerının yok .
?

Bende 30 dk önce eve geldim geldiğimde banada hediye kuş gelmişti yarın çekebilirsem fotoğrafını çekeceğim sizinle paylaşırım :) Akşam akşam kuşları fazla kurcalamadım direk kümese attım.

Sarıkuyruk kelebektir , gökyüzünde güzel görüntüleri vardır , güle güle uçurun

Geri