HEDİYE GELEN TAKLACILARIM.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
ekhw9.jpg

9a92y1.jpg

wakoz4.jpg

vn11dl.jpg

Abilerim kuşlarımın kanadına çatal iğne taktım o yüzden kanatları düşük duruyor. :heyo:

hayırlı olsun yakında bekliyoruz onlarında uçurken fotoğrafını :d

Saol abi 1-2 haftaya ufak ufak kaldırırım bir de bu yavrular çok küçük değil hediye geldiği yerde gezdiriyorlardı kaçma ihtimali var.

bende uçuruyorum ama 5 dakka uçup konuyolar napçam bilmiyorum açılırlar insallah yavaş yavaş

Abi fazla zorlama uçan kuşun varsa onla beraber uçur.

Saol abi yorumun için.

Caner Filodaki uçan sayına yeni gençler geldi desene güle güle uçur

Kardeş yavru boz akkuyruk biraz kırgın gibi ağzına küçük bir parça sarımsak atsan iyi olur, hayırlısıyla besle, güle güle uçur.

soylemez18' Alıntı:

Abi şimdi 11 tane uçan kuşum var geri kalanlar küçük buyüdülermi hepsi uçacak tembellik yok uçmayan 8 tane var toplam 19 hepsi uçacak tirede en çok filo kuş uçuran ben olacam inşallah damızlık kümesinde yumurta ve yavrular var küçük 1-2 aya 20-30 kuş uçurcam allah kısmet ederse. :heyo:

35caner35' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:

Abi şimdi 11 tane uçan kuşum var geri kalanlar küçük buyüdülermi hepsi uçacak tembellik yok uçmayan 8 tane var toplam 19 hepsi uçacak tirede en çok filo kuş uçuran ben olacam inşallah damızlık kümesinde yumurta ve yavrular var küçük 1-2 aya 20-30 kuş uçurcam allah kısmet ederse. :heyo:
Hay MAŞALLAH. Abicim tamam hepsi uçsun da hepsini aynı anda uçurma. Hem takibi zor olur atmaca faktörü riski var sonra hepsi aynı anda havai fişekte serte binerse biri şorda diğeri öbür tarafta. Tabi havada kalabalık uçmalarıda göze hoş gelir ama oyun kuşu besliyorsun sen yinede ikişer gruplar halinde uçur.

Abi öncelikle tavsiyen için teşekkürler zaten 2şer2şer uçuruyorum oyun yapsınlar diye karışık uçurdunmu oyun da yapmıyor arada bir sürü halinde kaldırıyorum gözüm gönlüm açılsın diye sonra yine devam 2-2 uçurmaya.yorum için teşekkürler.

Geri