piran78
Üye
- Ad Soyad
- piran78
- Meslek
- muhasebe
- İlgi Alanı
- Diğer
KUŞ BESLEMEYE YENİ BAŞLADIM. BANA GÜVERCİN HEDİYE EDECEK DOSTLAR ARIYORUM.SAYGILARIMLA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
z.burnu nda oturuyorum. yaş 30 baska ları çok seviyorum ama fark etmez yeterki orjinal ırk olsun .bu sitede bunun önemine vurgu yapılıyor ben de orjinal beslemek istiyorum. ilgin için teşekkürlerKuCuKaFaCaN' Alıntı:istanbulun neresındesın yasın kac ne ıs yapıyorsun ve ne cıns kuş beslemek ıstıyorsun?
yeni_cocuk' Alıntı:Hocam bende Adana'dayım eğer bir çift de bana yüksek uçucu kuş hediye etmek isteyen varsa hayır dememabi sana kuş hediye etmek isterdim ama bende yeni başladım kuşum çok az
ama çoğalsın adanadan gönderecem sana
hayal_gemisi' Alıntı:bende çok isterim hediye etmek ama bende de aynı sorun var kuşlar az ama inş kuşlarım çoğalır sana söz bir çift yollarım![]()
dushekimi' Alıntı:balıkesir/gönen e yolun düşerse bi çift de tel kuyruklardan ben vereyim, yada buralara gelen giden biri olursa irtibata geçelim, kuş bahane önemli olan güzel dostluklar kurmak benim için...
tolgahan' Alıntı:KESKE YAKIN OLSAK BENDE BIR TAKIM VERIP DESTEK OLMAK ISTERDIM YENI KUS BESLIYECEK ARKADASLARA OKADAR YUMURTA YAPIYORLAR AMA BEN HEPSINIDE CIKARMIYORUM HEPSINI CIKARSAM ZATEN BASA CIKAMAM KI SUKUR SIMDIYE KADAR BIR TEK YAVRUM BILE OLMEDI HEPSIDE TAS GIBI
emre özkurt' Alıntı:lütfen su parasiz kus meselesi kaldiralim ondna sonra herkez yaziyor
piran 76 size gelince nicin hediye paranmi yok muhasabeciymisin isinde war
alirsin iyisinden 1 cift kus beslerin yavrulatirsin
bu kusculuk para isi paraya kiyacaksin ki hayvan rahat etsin
ondakide can yani
Sizce haksizmiyim!
MardinciBero' Alıntı:abi ben öğrenciyim harçlık,kontör parası filan artırarak her hafta kesin 1 çift mardin,arap veya portakal alırım birde senin işin var