HEDİYE GÜVERCİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan piran78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

piran78

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
piran78
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Diğer
KUŞ BESLEMEYE YENİ BAŞLADIM. BANA GÜVERCİN HEDİYE EDECEK DOSTLAR ARIYORUM.SAYGILARIMLA

istanbulun neresındesın yasın kac ne ıs yapıyorsun ve ne cıns kuş beslemek ıstıyorsun?

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
istanbulun neresındesın yasın kac ne ıs yapıyorsun ve ne cıns kuş beslemek ıstıyorsun?
z.burnu nda oturuyorum. yaş 30 baska ları çok seviyorum ama fark etmez yeterki orjinal ırk olsun .bu sitede bunun önemine vurgu yapılıyor ben de orjinal beslemek istiyorum. ilgin için teşekkürler

Hocam bende Adana'dayım eğer bir çift de bana yüksek uçucu kuş hediye etmek isteyen varsa hayır demem :D abi sana kuş hediye etmek isterdim ama bende yeni başladım kuşum çok az :) ama çoğalsın adanadan gönderecem sana

bende çok isterim hediye etmek ama bende de aynı sorun var kuşlar az ama inş kuşlarım çoğalır sana söz bir çift yollarım :)

yeni_cocuk' Alıntı:
Hocam bende Adana'dayım eğer bir çift de bana yüksek uçucu kuş hediye etmek isteyen varsa hayır demem :D abi sana kuş hediye etmek isterdim ama bende yeni başladım kuşum çok az :) ama çoğalsın adanadan gönderecem sana

TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. İNŞALLAH KÜMESİN DOLUP TAŞARDA BULUNDUĞUN YERDEKİ KARDEŞLERE HEDİYE EDERSİN.KUŞLARININ HEPSİNİN TÜYLERİ KADAR HAYIRLARINI GÖR.SAYGILARIMLA

hayal_gemisi' Alıntı:
bende çok isterim hediye etmek ama bende de aynı sorun var kuşlar az ama inş kuşlarım çoğalır sana söz bir çift yollarım :)

İNŞALLAH KARDEŞİM. DÜŞÜNMEN BİLE YETER.SAĞOL

balıkesir/gönen e yolun düşerse bi çift de tel kuyruklardan ben vereyim, yada buralara gelen giden biri olursa irtibata geçelim, kuş bahane önemli olan güzel dostluklar kurmak benim için...

dushekimi' Alıntı:
balıkesir/gönen e yolun düşerse bi çift de tel kuyruklardan ben vereyim, yada buralara gelen giden biri olursa irtibata geçelim, kuş bahane önemli olan güzel dostluklar kurmak benim için...

TEŞEKKÜR EDERİM.ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK TABİ.GELEN GİDEN OLACAĞINI ZANNETMİYORUM.OTOBÜSLE GÖNDER DESEM SANA ÇOK ZAHMET VERMİŞ OLURUM. EMİNİM İSTANBULDAN KARDEŞLERİM BANA YARDIMCI OLUR. İLGİN ÇİN SAĞOL.

lütfen su parasiz kus meselesi kaldiralim ondna sonra herkez yaziyor

piran 76 size gelince nicin hediye paranmi yok muhasabeciymisin isinde war

alirsin iyisinden 1 cift kus beslerin yavrulatirsin

bu kusculuk para isi paraya kiyacaksin ki hayvan rahat etsin
ondakide can yani

Sizce haksizmiyim!

KESKE YAKIN OLSAK BENDE BIR TAKIM VERIP DESTEK OLMAK ISTERDIM YENI KUS BESLIYECEK ARKADASLARA OKADAR YUMURTA YAPIYORLAR AMA BEN HEPSINIDE CIKARMIYORUM HEPSINI CIKARSAM ZATEN BASA CIKAMAM KI SUKUR SIMDIYE KADAR BIR TEK YAVRUM BILE OLMEDI HEPSIDE TAS GIBI

tolgahan' Alıntı:
KESKE YAKIN OLSAK BENDE BIR TAKIM VERIP DESTEK OLMAK ISTERDIM YENI KUS BESLIYECEK ARKADASLARA OKADAR YUMURTA YAPIYORLAR AMA BEN HEPSINIDE CIKARMIYORUM HEPSINI CIKARSAM ZATEN BASA CIKAMAM KI SUKUR SIMDIYE KADAR BIR TEK YAVRUM BILE OLMEDI HEPSIDE TAS GIBI

maşallah bol yavrular tolga abi

eyvallah kardesim sagol allah hepimize saglikli yavrular nasip etsin insallah...

abi ben öğrenciyim harçlık,kontör parası filan artırarak her hafta kesin 1 çift mardin,arap veya portakal alırım birde senin işin var

emre özkurt' Alıntı:
lütfen su parasiz kus meselesi kaldiralim ondna sonra herkez yaziyor

piran 76 size gelince nicin hediye paranmi yok muhasabeciymisin isinde war

alirsin iyisinden 1 cift kus beslerin yavrulatirsin

bu kusculuk para isi paraya kiyacaksin ki hayvan rahat etsin
ondakide can yani

Sizce haksizmiyim!

S.A. KARDEŞİM HERTÜRLÜ GÖRÜŞE SAYGI DUYARIM. AMA BENİ YANLIŞ ANLAMIŞSIN ÜZÜLDÜM . BEN HEDİYE KUŞU PARAM OLMADIĞINDAN, MUHTAÇ OLDUĞUMDAN DOLAYI İSTEMİYORUM. SİZCE HEDİYE SADECE PARASI OLMAYA MUHTACA MI VERİLİR.? HEDİYE VERMEKTEN HOŞLANMAYABİLİRSİN. USLUBUN RENCİDE EDİCİ OLMAMALI. SANA SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM. HEDİYELEŞME GİBİ DOSTLUĞU KARDEŞLİĞİ AYAKTA TUTAN GÜZEL BİR OLAYIN YAŞAMASINI İSTEDİM. BENİM ALLAHA ŞÜKÜR SADAKAYA İHTİYACIM YOK. BU GÜVERCİN BİLE OLSA SADAKA KABUL ETMEM. SAYGILARIMLA

MardinciBero' Alıntı:
abi ben öğrenciyim harçlık,kontör parası filan artırarak her hafta kesin 1 çift mardin,arap veya portakal alırım birde senin işin var

TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. DAHA ÇOK GENÇSİN.SENDE HAKLISIN.

S.A. İSTE YÖNETİCİLERİNDEN KONUNUN KİLİTLENMESİNİ TALEP EDİYORUM. İYİ NİYETLİ ARKADAŞLARIN TÜMÜNE TEŞEKKÜR EDERİM. SAMİMİYETİME İNANMAYAN SİTE YÖNETİMİ BENİM ÜYELİĞİMİDE İPTAL EDEBİLİR. YANLIŞ ANLAŞILMAK KÖTÜ BİR DUYGU. KONU SUİSTİMAL EDİLECEĞE BENZİYOR. SAYGILARIMLA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri