Hediye Kelebeğim'de Sorun Var... :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drrama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

drrama

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan yıldırım
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
İyi günler.
Hediye gelen 1 çift kelebeğimden erkek olanında bir sorun var.
Güvercin kümeste uçarken sola doğru çekiyor. Güvercinin duruşu felan gayet güzel. Yem , su ve minarel taşlarınıda iyiyor. Fakat bunların yanı sıra ismini tam olarak bilmediğim beyaz köprüklerden de iyiyor (Buğday büyüklüğünde ). Sanırım bundan kaynaklanıyor. Fakar sizede sormam gerektiğinide biliyorum. Sizin bilgileriniz daha çok olduğu için.
Saygılar...

Strafordan bahsediyorsun sanırım.Zararlarını pek bilmem ama kuşun kanadı tutulmuş olabilir bendede aynı öyle bango vardı.Çatıya kalkıyor ama tek kanadını çok az kullanıyordu.İlacı olması lazım.

Teşekkürler. Ama kuşun kafası biraz fazla oynuyor. Sallabaş olma ihtimali varmı sizce ?

EVET İHTİMAL VAR! :evet:

drrama' Alıntı:
Teşekkürler. Ama kuşun kafası biraz fazla oynuyor. Sallabaş olma ihtimali varmı sizce ?

ihtimalı çok fazla var fakat sallabaş uçarken kuşları fazla etkilemez gözündede bir sorun olabilir bir gözü az görüyorsa ondanda dengesiz uçabilir.

Resim koyarsan iyi olur abi.

Resime ihtiyaç duymadığım için koymamıştım. Güvercinin gözünde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Kanazon abimizinde dediği gibi sadece kalkarken sola doğru çekiyor. Uçarken bi sorun yok...

resim koymak faydalı olur.

Geri