hediye kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
bu kuşları vir arkadaşım bana bugün hediye etti mavi ladika ymıs bunlar kümesimin en ucuzu dedi bunlar için ama satarsan 300 den aşağı verme dedi ben bu kuşları ilk defa görüyorum belkide çok gördüm ama ilgimi çekmedi uçuşlarına baktım ve benim muradiyelere taş çıkarır şimdi bu kuşlara bir bkın bakalım gerçektende iyimidir ve son olarakta bunların ikiside erkek birere dişi arıyorum bilginize

Ekli dosyalar

• PHOT0121.jpg
    PHOT0121.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,350
  • PHOT0122.webp
    PHOT0122.webp
    324.8 KB · Görüntüleme: 1,400
  • PHOT0123.webp
    PHOT0123.webp
    426.4 KB · Görüntüleme: 1,480
  • PHOT0124.webp
    PHOT0124.webp
    417.3 KB · Görüntüleme: 1,499
Hocam bunlarda paçalı dönek ayrı bir dönek türü yüksekten uzun metraflı dönüşler sergilerler

özgür bunlar macır selaniği (diğer bir deyişle makedon döneği) bu kuşlar o denilen paraları dönüşünü izlettirirsen yapar, onun harici takımı 50 lira en fazla (hediye, hediyedir)

Bu kuşlar bangosuz (roller) çok fazla oyun yapmazlar, yani muradiye selaniği gibi başka kuş olmadan yükselip oyun yapmazlar. Düzgün bir bango bulup bunları yükseğe çıkaracak, üstte helikopter gibi bekleyecek, sen alttan parıltıyı vereceksin macırlar aşağı dalacak, bango yukarıda bekleyecek, en son o dalışa geçecek.

(Eline bir çift mavi muradiye (sağında solunda kanat altında alakasız yaması olmayıp, kesmesi güzel, çizgiler net tozluksuz) geçerse haber veriver :) 1 çift ihtiyacım var, çaprazlama için..)

mesut donekçi arkadaşlardan senın ıstedıgın gıbı mı tam bılmıyorum ama kardesımde mavı muradıye var sanırım ıı takım kusları satıyodu enson sana resmınıde atarım duruyosa senın ıstedıgın tarzdaysa bı bakarsın resımdekı kusları bana würth fabrıkasının muduru bı abı verdı ben hayatımda oyle bır kumes gormedım elınde bu kuslardan 200 tane var ve uc tane bekcı tutmus vardıyalı olarak kusların basında pirefabrık bır evde bu kuslara nobet tutuyolar kusları makedonyadan almıs takımına 5000 6000 euro odemıs orda bır tarla kıralamıs bana verdıklerınden cok buyuk kuslar sana verdıklerım kumesın en dandıklerı 300 tl gıbı bı para yapıyor dedı ama bu kuslar dıgerlerının yanında kucuk kalıyor donuslerı harıka hayran kaldım kendı memleketımın kuslarını nasıl tanımam dıyede kendıme kızıyorum :)

Valla bi ilgileniver recep, güzel maviler varsa bakalım, ilk ağız yavrulardan da geri veririm sıkıntı yok :)

aynen sen nasıl arnavutsun kendi kuşunu tanımıyosun :), ben bi ara çok baktım bu dunek lerden, ama bu olunca yanına en fazla ya alman ya bango koyarsın, diğer ırklar bunları bozuyor..

Geri