hediye ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 865

byfors

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Şahin
Meslek
Serbest.
İlgi Alanı
Kediler
beyler merhaba kuş kaybetmekten artık gerçekten çok sıkıldım hırsızlığa karşı balkona damızlık kümesi yaptım çok kuş kaybettim evdekiler yemlerken ürkütüyorlardı sürekli kuşlar uçup gidiyordu, bana gerçekten beslemeye değer elimden tutacak bir usta varsa seve seve beslerim kuşlarını istediği anda iade ederim yani geri isterse kesinlikle yamuk yapan biri değilim sadece yem atan kuşçulardan değilim ilaçlarını herşeyini alıyorum çoluk çocuğun beslediği kuşlardan beslemem kesinlikle üstadlardan yardım bekliyorum her iyi kuşçu abim bilirki iyi kuş parayla alınmaz değeri yoktur artık demirbaşları kaybetmekten kuşçuluğu bırakma noktasına geldim rica minnet eğer böyle ustalarım varsa yardımcı olacak gerçekten istediği zaman iade geri veririm kesinlikle satıcı biri değilim besleyiciyim lütfen ustalarım uçum kümesim farklı yerde lakin önceki uçum kümesindede çok hırsızlık darbesi yedim kuşçu olan derdimden anlayacaktır canı yanan bilir gerçekten böyle dost biri varsa seve seve beslerim bırakan emanet hediye vermek isteyenlere gerçek bir dost olurum tanıdığınıza kesinlikle pişman olmazsınız 1 kuş öldüğünde gerçekten çok ağladığım günler oldu onlarda insanlar gibi can taşıyor sonuçta besliyorsak hertürlü yükünü omuzlayacağız ustalarımın üstadlarımın abilerimin kardeşlerimin ellerinden öper allaha emanet olun cümleten..

istanbul avrupa yakası kagıthane ortabayır'da oturuyorum şişlide çalışıyorum genel olarak oyun kuşu besliyorum, istanbul dışı göndermek isteyen olursa'da otobüs ile gönderirlerse alırım gerçekten çok ihtiyacım var arkadaşlar..

ustalar yokmu yardım edicek abiler kardeşler ustalar bir el atın :)

Yanlış anlamayın ancak bu şekilde geçmişte birçok kuşunu çaldıran veya kaçıran birisine malesef birçok kişi kuş vermek istemeyebilir. Bu nedenle bence siz öncelikle kafes düzeninizi kurun kuşları nasıl alıştırmalısınız bunları iyice öğrenin. Damar kuş beslemek istiyorsanız bu iş malesef pat diye olmuyor. Çırak olmak lazım sonra kalfa sonra usta... Bilmem anlatabildim mi ?

Geri