HELAL SANA HÜSEYİN BAŞOĞLAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vedat cebbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 538
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat cebbar
Meslek
boya teknisyeni
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Arkadaşlar ben böyle iş görmedim 2 ay kadar önce hatırlarsınız dolapcı karacil yarışması yapılmıştı ve yarışmada 9 kuş arasında birinci gelmiştim ve takıldımız ve cok üstünde durmamakla beraber merak ettimiz bir konu vardı bu sitede aynı formatla mardin ve kelebek yarışması yapılmıştı ve yarış sonrası birinci olan arkadaşlar tebrik edilip yarışma sonrası akbinde birinci olan kuş mardinde ve kelebekte ödül yada gönül alma diyelim güzel bir şekilde resmi düzenlenip harika bir kırmızı halıyla ve kupa resime konarak portre yapıldı ama ne hikmetse bizim kuşumuz görmezden gelindi yinede fazla takılmadık ama biraz önce arkadaşım Barış ÇOLAK aradı ve anlattıkları ilgimi cekti Hüseyin BAŞOĞLANLA msn de görüşmüşler ve konu benim kuşa gelmiş barış arkadaşımda gayri ihtiyari sormuş neden böyle birşey yapıldı diye ve konuştuklarını kopyala yapıştır yaparak bana gönderdi gözlerime inanamayıp kalkıp barışın yanına gittim olurmu böyle birşey adam sitesi için öyle sözler ediyorki maşallah salak diye bahsediyor yok böyle birşey yazıyı size direk gönderiyorum onun yazdığı yazıyı kopyalıyorum ilgiyle okuyacağınıza ve şaşırıcanıza eminim..

neden vedat cebbarın
birinci olan dolapcısına yapılmadı
Dünya'nın En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi:
hocam bak şimdi
İSTANBUL GÜVERCİN YETİŞTİRENLER BİRLİĞİ:
kelebek yarış masındada yapmıştınız doğrumu
şöyle bir durum var
ben hiçbirisinde bir şey yapmadım
onu açıklayayım
ben sitede kim olursa olsun birini bir diğerinden üstün tutmam
herkesle aynı seviyede olmayı özen gösteririm
madem yarışma da birinci kuşlara yapılıyordu onada yapılması gerekti
bu resimdekini veya kelebekte birinci gelenin photoshop çalışmasını ben yapmadım
yarışmayı düzenleyen kişiler yaptı
ama yönetici olarak bunun üstünde durup yaptırman gerekti
ben 6 yıldır Muğla Bodrumda TEK - Dev Bilişim adında web bilişim tasarım firmasında yazılım uzmanı olarak çalışıyorum
siteden sen sorumlusun
siteyi ben öylesine açtım
aslına bakarsan sunucu güvenliği haricinde tasarım falan filan uğraşmadım
site içinde photoshop açıp hiçbiişi yapmadım
ama ben site sahibi olarak yada sorumlusu olarak seni tanırım
taklacıda birinci gelkenide kelebekte birinci gelenide ben yapmadım
yarışmaların düzenlendiğinden bile sonradan haberim oldu
benim dünya kadar işim oluyor heleki yaz sezonunda pc başından kalkamıyorum
hele hele bu kadar işimin arasında saçma sapan bir güvercin sitesiyle malsefki uğraşamıyorum uğraşamam

sen diye bilirdin böyle birşey yaptınız madem arkadaşlar bukuşada yapmanız yakışır diyecektin
ama heryerde sen demiyormusunki bu sitenin kurucusu ve yönetiçisi benim diye

nerde demişim
örnek göster
6 yıldır web tasarımı ile uğraşmakla beraber birçok internet sitesinde boş vaktimin bolluğundan yana yöneticilik yapmaktayım.
kuscular.org, guvercinresimleri.com sitelerinin yanı sıra yaklaşık olarak 20 adet güvercinlerle ilgili sitenin kuruculuğunu, aynı zamanda yöneticiliğini yapmaktayım.
bumudur olay
?
yani sırf bu gibi mesajlara kızan bozulan çok oluyor ya ona anlam veremiyorum
hocam bak ben bu site sayesinde çok ekmek yerdim
heleki ankaralılardan
senin ve sizlerin düşündüğü gibi kişiye yönelik muamelede yani adamına göre iş yapsam muhabbet yapsam
inan şimdi salak bir site için aylık cebimnden 160 milyon sunucu parasıda çıkarmazdım
heleki daha üstüne para bile alırdım
ben fethiyeli zibidi dediğim sami benden çaldıktan sonra siteyi açım
tek isteğimde o saminin iki yılda yaptığını bir yılda iki katıyla aşmaktı
başkada bir isteğim yoktu
yani asla bu site için övünmem
http://www.r10.net dünyanın en iyi webmaster forumlarının en başında gelir. Ben bu gibi sitelerde yaptığım mesleğimle övünürüm
güvercin sitesi kurdum diye değil

Adama bak ya kendi yönetiçilik yaptığı site için saçma sapan diyor yetmiyor birde işin ticaret boyutunu ve inat uğruna kurdunu anlatıyor demekki Hüseyin BAŞOĞLANIN sitevede sitedekşler yani biz güvercin severlerin umrunda deyiliz sadece ankaralılardan indirdiği paralar ilgilendiriyor kendisini bizde adam bilip sitesinde birşeyler paylaşmaya calışalım demekki o çok kurnaz bizler yada şöyle söyliyeyim kendi adıma salak oluyorum birde tabki ankaralılar alınmasın biraz hüseyin kardeşim onlarıda katmış hellal sana hüseyin

TABİKİ ŞİMDİ KİMSE OKUMASINDİYE SİLECEK YAZDIKLARIMI AMA SORUNDEYİL ÜYELİMİDE İPTAL EDEBİLİR HERKEZE BÖYLE YAPMIYORMU ÖNCE SALDIRIYOR SONRA KONUYU KİTLİYOR ŞUNU BİLKİ HÜSEYİN BAŞOĞLAN BUNLARI BENDEYİL SEN YAZDIN MSN DEN HELLAL SANA

Evet ben yazdım olayın zaten buraya gelicenide belirttim. Ama mesajlarıma yazıma birşeyler katarak buraya aktarmak kötü oluyor. Ben yarışma düzenlemedim. İşlerim var dedim. Dünya kadar işimin arasında bir güvercin sitesiyle sabah akşam uğraşamam. Eğer bana salak gelmiş olsaydı neden her ay dünya kadar para verelim. Hem Ankaralılardan para yediğimide nerden çıkardın. Ben dedimki davulun sesi uzaktan hoş gelir. İşte sizin gibileri bunu anlayamıyor. Para yiyecek olsak çok para yerdik dedim. Ben her zaman olduğu gibi laflarımın arkasındayım. Bana çok teklif geldi demekki ben bu siteyi seviyorum ki bu teklifleri itmeyi bırakın dönüpte bakmıyorum.
Hem ben şu konuda sizi tasvip etmiyorum,Özel konuşmadır msn konuşması, kamuya açık alanda yapılmıyor. Güvercininiz birinci gelmiş. Bende diyorumki bir hatamız veya eksiğimiz olmuştur ama bu bilerek veya art niyete dayanlılarak olan birşey değildir diye.
Benim kimseyle özel bir meselem olmaz heleki sizler gibi özelini bilmeyen, afedersiniz ama herşeyini paylaşmayı göze alabilen kişilerle hiçbirşeyim olmaz.
Üyeliğinizi iptal edecek veya konuyu silecek birşey yok. Yazılanları inkar edecek değilim, hem inkar etmemi gerektiren birşeyde yok.

Üstelik bu sitenin üyesi iseniz buraya gelipte isme yönelik saldırılarda bulunabiliyorsanız lütfen siteyi iyi keşfedin. Bu sitenin portal.php adresinde portalı bulunmaktadır. Google ön belleğini kullanmayı öğrenerek kuşunuzun portal ana sayfasında ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz. Emin olmadığınız ve gözünüzle görmediğiniz hiçbirşey için suçlamada bulunmayın.

Geri