- Ad Soyad
- nuri yıldırım
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
padhishah' Alıntı:çift tepeler harika duruyorlar çok beğendim gerçekten tam olarak ırkları nereye dayanıyor merak ettim bizim yerli kuşumuz mu bunlar? cehaletimi affedin ben ilk defa gördüm de bu cinsi elinizde satılık takım varsa ilgilenebilirim
kuşlar sinan yıldırımıneğer ilgilenirsen .tlf-0545 426 64 01 bu tlf den bilgilenebilirsinizpadhishah' Alıntı:Bilgilendirme için teşekkür ederim ırkın tam adını öğrenebilir miyim aceba? 1 takım satın almak isterim yardımcı olabilecek kimse var mı bu konuda?
bu kuşlar afyon tınaztepeli sinan a aittir.ilgilenenlere-tlf 0545 426 64 0103deniz' Alıntı:padhishah' Alıntı:çift tepeler harika duruyorlar çok beğendim gerçekten tam olarak ırkları nereye dayanıyor merak ettim bizim yerli kuşumuz mu bunlar? cehaletimi affedin ben ilk defa gördüm de bu cinsi elinizde satılık takım varsa ilgilenebilirim
bu kuşlar bulgaristan kökenlik bir ırk olup edirne - tekirdağ bu aralar afyondada moda olan makaracı bir ırktır . Saygılar
selamlar doğrudur yanlış bilgilendirmiş olabilirim tekirdağ merkezde beslenmiyor olabilir ama bu ırk afyon'a tekirdağ ve edirneden getiriliyor...performas olarak izleme şansım olmadı ama aşığıdaki konuda togla bey performasları hakkında deneyimlerini paylaşmış herkeze saygılar tşklr.Ozdemir59' Alıntı:ben bu kuşlardan Tekirdağda kimsede görmedim belki bulgaristandan gelipte burada kuş bakan varsa onlarda olabilir