hdemir
Üye
- Ad Soyad
- hasan demir
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarıkırlarımı nadirde olsa bildigim kuşlarla kıra biliyorum ama çakmaklıları kırdıgım zaman ispirtoyu bozuyorlar ve sırtındaki renk açılıyor şu an için bir sertlik veya saraklanma olayı yok oyüzden DURMAK YOK YOLA DEVAM sevgilerimle derince ....çenesuyusarıkır4141' Alıntı:inememelerinin sebebi sert olduklarındansa eşini değiş yumuşak bi kuş gir belki o zaman bastırırsın
saygılar
EMRE KALENDER
dostum teşekkürler resimdeki kuşları düzgün bir şekilde inceleyen yok çogu belkide ispirto çakmaklıyı daha henüz eline bile alamamıştır oyun kuşunu oyunluya vurursun oynar ama bu kuşları başka cinse vuramayız renk gitti iş bitti saygılarımla :tamam:lugat16' Alıntı:böle değişik güzel asil kuşları paylaşığınız için teşekkürler
cenk cim sana verdigim çakmalıyla mı kafa tutursun yoksa sana verdigim arap yavrularlamı yoksa sahibine geri verdigin gök ün yavrusuyla mı yoksada hani kankin varya onların yavrularıylamı :ckmk:fase4142' Alıntı:hasan cım ben izmitten cenk namıdeyer 80m kuşların resimde güzel fakat havada nasıl hasancım senide otasan turnavasında görmek isteriz belki 85m gider kuşların istersen kuşunada uçururuz :heyo: :tamam: kuş havada balık tavada
dostum satılık yok yorumun için teşekkürler :slm: bazıları kendi kuşlarının resimlerini koymayıp bize çamur atarak kendilerini yüksek tutmaya çalışıyorlar :asla:zuroha' Alıntı:waLa kardeş bu kuşlara ne söylenirki harika resmen,tüyünce hayrını gör.kardeş sende kocaelidensin demek eğer satmayı düşünürsen alabilirim,çok nadide bu kuşlar resimleri böyleyse yakından görmek nasıldır acaba...