hem kostüm hem oyunlu ne yapayım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hdemir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan demir
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben ispirto çakmaklı beslemeye başladım uçurduğum zaman çok güzel oynuyorlar ama her geçen gün çatıya zor basıyorlar ne yapayım?

Ekli dosyalar

• Görüntü103.webp
    Görüntü103.webp
    325.9 KB · Görüntüleme: 1,479
  • Görüntü105.webp
    Görüntü105.webp
    323.4 KB · Görüntüleme: 1,465
  • Görüntü112.webp
    Görüntü112.webp
    181.5 KB · Görüntüleme: 1,443
Selamlar...

Her kuş tabiki güzeldir ama bu kuşlar çok da nadide, sıradışı bir renk değil bence. Bizde karalağ diye adlandırılır. Uçurma konusuna gelince devam etmelisin, sonunda bir standarda gelecektir uçuşları...

S.A Arkadasim...

Maasalah iyi kuslar,fakat neresinde kostüm var ben bulamadim ama sizin orda gercektende kostum kusu diye adlandiriyorlarsa saygi duyarim.
Bana soracak olursan sen bunlari oyun niyetiyle besle ve ucur,az cok kafani kirarlar zevk alirsin.

Genede sen bilirsin,saygi duyarim.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

Arkadaşlar ilginize teşekkürler bu kuşları ben nevşehirden getittirdim izmitte oturmaktayım bu kuşlar kaplama ile eşleyip veya gök e vurup çıkan yavrulardan ya ispirto kafalı gök yada sırtı kara kaplama almaya çalışıyorlar bu yüzdende piyasada aranan kuş konumundalar .......... Ama sanırım ben kendimi yine tutamayıp uçuracagım bu yüzden erkeklerden birtanesini atmacaya verdim .......BANA GÖRE KUŞ HAVADA GÜZELDİR

inememelerinin sebebi sert olduklarındansa eşini değiş yumuşak bi kuş gir belki o zaman bastırırsın

saygılar

EMRE KALENDER

wallaha damızlıklarını görünce ilk kuşçuluga basladıgım zamn teyzemın oglunun bana hedıye ettiği kuşları hatırladım. güzel kuşlar. şebaba değişmem bunları. tüyünce hayrını gorun.

maşallah güzel kuşlar bence ucurmaya devam et

sarıkır4141' Alıntı:
inememelerinin sebebi sert olduklarındansa eşini değiş yumuşak bi kuş gir belki o zaman bastırırsın

saygılar

EMRE KALENDER
sarıkırlarımı nadirde olsa bildigim kuşlarla kıra biliyorum ama çakmaklıları kırdıgım zaman ispirtoyu bozuyorlar ve sırtındaki renk açılıyor şu an için bir sertlik veya saraklanma olayı yok oyüzden DURMAK YOK YOLA DEVAM sevgilerimle derince ....çenesuyu

waLa kardeş bu kuşlara ne söylenirki harika resmen,tüyünce hayrını gör.kardeş sende kocaelidensin demek eğer satmayı düşünürsen alabilirim,çok nadide bu kuşlar resimleri böyleyse yakından görmek nasıldır acaba...

hasan cım ben izmitten cenk namıdeyer 80m kuşların resimde güzel fakat havada nasıl hasancım senide otasan turnavasında görmek isteriz belki 85m gider kuşların istersen kuşunada uçururuz :heyo: :tamam: kuş havada balık tavada

restine rest en kısa zamanda kapışmak üzere selamlar :banane:

böle değişik güzel asil kuşları paylaşığınız için teşekkürler

lugat16' Alıntı:
böle değişik güzel asil kuşları paylaşığınız için teşekkürler
dostum teşekkürler resimdeki kuşları düzgün bir şekilde inceleyen yok çogu belkide ispirto çakmaklıyı daha henüz eline bile alamamıştır oyun kuşunu oyunluya vurursun oynar ama bu kuşları başka cinse vuramayız renk gitti iş bitti saygılarımla :tamam:

fase4142' Alıntı:
hasan cım ben izmitten cenk namıdeyer 80m kuşların resimde güzel fakat havada nasıl hasancım senide otasan turnavasında görmek isteriz belki 85m gider kuşların istersen kuşunada uçururuz :heyo: :tamam: kuş havada balık tavada
cenk cim sana verdigim çakmalıyla mı kafa tutursun yoksa sana verdigim arap yavrularlamı yoksa sahibine geri verdigin gök ün yavrusuyla mı yoksada hani kankin varya onların yavrularıylamı :ckmk:

zuroha' Alıntı:
waLa kardeş bu kuşlara ne söylenirki harika resmen,tüyünce hayrını gör.kardeş sende kocaelidensin demek eğer satmayı düşünürsen alabilirim,çok nadide bu kuşlar resimleri böyleyse yakından görmek nasıldır acaba...
dostum satılık yok yorumun için teşekkürler :slm: bazıları kendi kuşlarının resimlerini koymayıp bize çamur atarak kendilerini yüksek tutmaya çalışıyorlar :asla:

herkez çıkarsın kuşları bi bakalım neyin nesi kimin fesi görelim ..!herkez merak etti şimdi olmazki cnm :=)

Geri