hemen ve çok yardım ederseniz sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 419
A

Anonymous

Misafir
merhaba kuşum 2 tane yumurtlamıştı birini kırdı diğerini ise kuma gömdü sorum ise bu kuş yeniden mi yumurtlayacak veya o kuşun yumurtasını başkasına mı koysam yoksa bıraksam mı ,yada yumurta kumda sıcak olup yavru çıkarmı sorularım bunlar lütfen cevap verin

birde kuş yumurtanın çok az uzağına yatıp yuva kızdırıyor bu kuşlar korkmadan bşrdaha yumurtlarmı bide ben biraz baktım

sanırım yumurtaları çok ellemiş yada anneyı yumurtadan çok kaldırmış yada rahatsız etmişsin.Yumurtayı al başka kuşun altına bırak.

sibersahne' Alıntı:
sanırım yumurtaları çok ellemiş yada anneyı yumurtadan çok kaldırmış yada rahatsız etmişsin.Yumurtayı al başka kuşun altına bırak.

+1

kuş yumurtayı kumun altına gömmüş durumda ve kumun altında ısınıp yavru çıkma şanşı varmı

kuşun yumurtasını alıp başkasına koydum ve yattı ama erkek ölecek gibi halsiz tek bakarmı sizce eşi veya bu kuşun yumurtası 1 kaç gün kumun altında durdu çıkma ihtimali varmı

berktan erişgen' Alıntı:
kuşun yumurtasını alıp başkasına koydum ve yattı ama erkek ölecek gibi halsiz tek bakarmı sizce eşi veya bu kuşun yumurtası 1 kaç gün kumun altında durdu çıkma ihtimali varmı

sanmıyorum bence erkeği kurtarmaya çalış, yumurta her zaman olur. +1 derken de katılıyorum demek istedim.

saol ama bizim kuşlar öyle sık yumurtlamıyo zor yumurtlayanlardan

Geri