hep çatıdalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ben yeni başladım güvercin beslemeye kümesim çatı arasında normal bildiğimiz çatı arası hani en üstüne cıkmak için bir delik vardır güvercinlerim ordan girip cıkıyor ama ilk aldığım güvercinler baska ırkı idi onlar çatıya alıştılar kaçmıyorlar ama hep catının üstünde duruyorlar akşam hava kararıyor catının üstünde yatıyorlar belki care olur diye 2 3 gün yuvaya kapattım ama yine catının üstüde yatıyorlar 4 tane güvercinim var 2 sini henüz boşlamadım bununla ilgili ne yapabilirim en kısa zamanda resim koyacağım

kardes senın durum cıddı kesın cozum olarak sana folluklarını yapsınlar yumurta falan sur yavru falan baktır dıcem kesın cozum olur ozaman ama sımdı beklemekten baska care yok alısması ıcın

arkadaşım güvercinlerini dışarı çıkartacağın zaman karınları aç olsun.o zaman güvercinlerini yeme çagır tabi güvercinlerin buna alışması baya uzun bir zaman alabilir.Bilirsin güvercin işi sabır işidir.
Kolay gelsin

aynan benimde öledi bir tur atıyo konuyodu gittikçe az zaman durdular orda şimdi 5 dk duruyo gerii geliyorlar alışırlar bekle biraz daha

s.a kardeşm kuşlarının kendilerinn girmelerini bekleme akşama doğru yavaş yavaş deliğe doğru sür kuşları yok düşerm veya yapmam öle şey dersen kuşlarını hep kümeste yemle ve 2 gün aç bırak salla dışarı ;)

arkadasım benim kuslarımda aynı sekilde sürekli catıda duruyordu.. çatıya alısan kusları sattım. simdi kusları her zaman ac bırakıyorum ancqak kümesi kapatırken kusları doyuruyorum. kesinlikle kusları elime almıyorum. sopanın ucuna torba bagladım. sopayla korkutuyorum kusları. bir tur atıp indiriyorum. saga sola konakları zaman ıslık alkıs vs.. ses çıkarıp ürkütüyorum. bu sekilde önce bir tur sonra 2 tur attırıp daha sonrada pul yapıyorum kusları.. bi dene istersen.... uçmayan kusu hiç elinde tutma bence.. birde kluslar yarım kanatken zorlama fazla ucmaları için. kusların kanatları tam olsun öyle ucur.

Sana önerim çatı arasını bir lamba ile aydınlat ve hava kararmaya yakın yavaşça içeri sür. Ayrıca çatı üstüne yem atma, su koyma. Birde kuşların tüneyeceği şekilde çatı arasına tarlar yerleştir ve yuvalıkları uygun bir şekilde düzenle...

Geri