Hep Sizin Kuşlar bu seferde benden...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

alger

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan YEŞİLLİ
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Bu sene yavrularına çok güzel bakan baba ve yavru kürenk şebab ailesi... Maşaallah deyin yeteri kadar zahiyat verdim bu dönem, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

fmnggj.jpg

deo21f.jpg

of3swx.jpg

63ynix.jpg

Beyaz Yokmu Beyaz :) Nazar Boncugu tavsiye ederim Köşelerinme resimlerin :)

açılmıyor resimler hakan açılır resim koy kardes

kuscu_marik' Alıntı:
açılmıyor resimler hakan açılır resim koy kardes
hj6yi.jpg

XDa6W.jpg

htm2T.jpg

maZSy.jpg

Bu arada yavruyu sabah kedi aldı ve böylelikle koca yazı yavru alamadan bitirmiş oldum, Allah sizlerin başına vermesin.

alger' Alıntı:
Bu arada yavruyu sabah kedi aldı ve böylelikle koca yazı yavru alamadan bitirmiş oldum, Allah sizlerin başına vermesin.

Hakan abi sana nazar boncugunu boşuna tavsiye etmedim :)
Siteye koydugum kuşlarmun hepsi ya çalındı ya öldü yada vermek zorunda kaldım :)
Kemgözlüler siziiii :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
Şuan Baktıgım kuşları siteye koymadım ve kimseye göstermedim çok iyiler
ben nazara inanırım muharrem dayımın dedigi gibi nazardan taş çatlar
Geçmiş olsun dileklerimi sunarak anne ve babanın resmlerine nazarboncugu koymanı tavsiye ederim
Çunku gerçekten çok guzelleller maşallah :)

Valla haklısın adaşım, ama yapacak birşey yok. Biliyordum ben böyle birşey olacağını ama söyleyecek birşey yok.

alger' Alıntı:
Valla haklısın adaşım, ama yapacak birşey yok. Biliyordum ben böyle birşey olacağını ama söyleyecek birşey yok.

Ozman Yapıcak Bişey yok Seneye Yepyeni yavrularla koca bi yaz seni bekliyo :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=InJ0ooQxSQU[/youtube]

Maşallah abi.
Heybetli güvercinler.
Allah güzel ve sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah.
Bu sene olmadı seneye olur inşallah .

SNRAVCI' Alıntı:
Maşallah abi.
Heybetli güvercinler.
Allah güzel ve sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah.
Bu sene olmadı seneye olur inşallah .

İnşallah Soner kardeşim, iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Selam Hakan kardeşim gerçekten nazara bende inanırım kuşlarının rengine bizim burada kınalı sarı derler. Birinini gözü kuşta kalsın ya hastalanır,ya kedi kapar ,ya atmaca alır, ters giden bir şeyler olur yani.Dişide hastalığın emaresi kalmış gibi , büyük bir nazar boncuğuda tak derim kümese.

soylemez18' Alıntı:
Selam Hakan kardeşim gerçekten nazara bende inanırım kuşlarının rengine bizim burada kınalı sarı derler. Birinini gözü kuşta kalsın ya hastalanır,ya kedi kapar ,ya atmaca alır, ters giden bir şeyler olur yani.Dişide hastalığın emaresi kalmış gibi , büyük bir nazar boncuğuda tak derim kümese.

Sağol kardeş, dişi dediğin yavru olan bugün kedinin kaptığı sanırsam ilk resimdeki. Diğer 3 resimdeki Baba dır zaten anneleri 1 hafta kadar önce tahta altında kalarak can vermişti. Şimdi bu erkeğe dişi lazım ama ne bende o kadar para var ne de çevremde böyle güzel endamlı bir dişi var, Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum bakalım yardımcı olacak bir kaç arkadaş var ama benim maddi durumum el verecek mi bilemiyorum.

maşalalh,güle güle beslersin inşallah, selamlar...

alidemirsmm' Alıntı:

Hakan abi,
Dişi konusunda Ali abi sana yardımcı olabilir.
Tanıdığım kadarı ile taklacı güvercinlerinde meraklı bir abim.

alidemirsmm' Alıntı:

Abi A.S. memnun oldum, besleyeceğiz ama bir türlü yaşamıyorlar, kadersiz bir şekilde aynı son durak filmindeki gibi ölüyorlar.

SNRAVCI' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

Hakan abi,
Dişi konusunda Ali abi sana yardımcı olabilir.
Tanıdığım kadarı ile taklacı güvercinlerinde meraklı bir abim.

sağol soner kardeşim düşüncen için, yardımcı olmak isterdim tabiki lakin bunlar şebap soner yani süs masa kuşu, hiç anlamam ve hiç beslemedim , şebap besleyen birileri varsa onlar yardımcı olur inşallah, selamlar..

Geri