MERTSOMA
Üye
- Ad Soyad
- LEVENT MERT
- Meslek
- ELEKTRİK TEKNİKERİ
- İlgi Alanı
ARKADAŞLAR ilaç konusu çok önemli.Birinin kullanıp tavsiye ettiği ilacı araştırmadan kullanmamak lazım.Yada bu konuda reklamlara pek güvenmemek lazım.Malesef güvercin için için üretilip piyasada kullanılan ilaç bulmak zor.bulunanların da güvenilir olduğu şüpheli.İlaç diye aldığın şeyin üzerinde tedavi aöaçlı kullanılmaz yem katkısıdır yazıyor içindekilerin listesinde ilaç etken maddesi yok kurt dökücü deniyor içinde levamin hidroklorür yok yada başka bir ilaçta klora tetrasiklinin olmalı bakıyorsun içindekilerde sadece vitaminler yazıyor.
Güvenilir ilaç firmalarının ilaçlarında da şunlara dikkat edilmeli:
ilacın kullanılacağı hayvanlar örn inek köpek vs. bir de kanatlılar yazıyor.alıp hemen kullanmayın tavuk piliç yazıyor, kullanmayın.ben dikkat ettim etlik piliçlerde civcilerde kullanılır yazıyor sakın kullanmayın yumurta tavukları ve civcilerinde kullanılabilir yazıyorsa kullanın.çünkü o ilaç kuşta kısırlık yapıyor.yumurtamayı engelleyebiliyor.üzerinde yazmaz.
Herkese kolay gelsin, hastalıksız bol verimli sağlıklı sezonlar dilerim.
Güvenilir ilaç firmalarının ilaçlarında da şunlara dikkat edilmeli:
ilacın kullanılacağı hayvanlar örn inek köpek vs. bir de kanatlılar yazıyor.alıp hemen kullanmayın tavuk piliç yazıyor, kullanmayın.ben dikkat ettim etlik piliçlerde civcilerde kullanılır yazıyor sakın kullanmayın yumurta tavukları ve civcilerinde kullanılabilir yazıyorsa kullanın.çünkü o ilaç kuşta kısırlık yapıyor.yumurtamayı engelleyebiliyor.üzerinde yazmaz.
Herkese kolay gelsin, hastalıksız bol verimli sağlıklı sezonlar dilerim.