Her kümeste hünkari olmalı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfunhoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tayfunhoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tayfun kuşçu
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Köpekler
İzmir Tireden hünkariler. Benim dönekten sonra en beğendiğim ırktır. Her kümeste olmalıdır derim. Fakat bir sorun var. Yerliler mi olmalı yoksa yabancılar mı? SİZCE hangisi?

Ekli dosyalar

• PIC04142.webp
    PIC04142.webp
    2.9 MB · Görüntüleme: 1,537
  • PIC04157.webp
    PIC04157.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,483
  • PIC04158.webp
    PIC04158.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,582
hünkari

Ekli dosyalar

• PIC04153.JPG
    PIC04153.JPG
    3.9 MB · Görüntüleme: 1,547
  • PIC04162.webp
    PIC04162.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,583
  • PIC04147.webp
    PIC04147.webp
    444.8 KB · Görüntüleme: 1,553
2057'ye göre bayağı geride kalmışın be ya :) :)

Tarihin 2057 olması makinadan kaynaklanan bir durum kapatıp açınca tarih değişip duruyor. Değiştirmek için uğraşmaktan vazgeçtim. fotolar 01/12/2010 tarihine aittir.

hünkariler sonuç itibariyle kökeni manisa olan bir kuş ırkı. o sebepten yerli-yabancı ayrımı yapmasakta olur. yabancı denilenlerde vaktiyle manisadan avrupaya götürülenlerin soyundan geliyor. her kümeste olmasına gerek yok,zevk meselesi ama bütün ırklarda olduğu gibi hünkarilerinde ırkını korumak için çalışmalıyız. önemli olan neslini ve ırkın özellikleini koruyarak gelecek nesillere ulaştırmak. hepsi güzel ama özellikle çikolata hünkarinizi çok beğendim.

yerlilerden olsun beslediğin kuş keyif yapmalı, hareketli olmalı.satanetlerin ağzını burnunu temizlemekten bıkmamışsın daha anlaşılan

kuslarınız guzel allah can pekligi versin HASAN GÖKÇE UŞAK Hunkarıcı .com

Maşallah güzel kuşlar ama çok zaman ayırmak lazım arkadaşın dediği gibi özellikle kuşların temizliği bu kuşlardan her kümeste olsun isterim ama herkes besleyip iyi bir şekilde ilgilenemez.Bu tip kısa gagalılarla ilgilenmedinmi ölüm kaçınılmaz.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

Her kümesde olup olmaması tabi ki kişinin zevkine terchine kamış birşey.. Ben zevkle besliyorum, kendi tercihim göze en çok hitab eden ırk dır. Ama ben yerli besleme taraftarıyım..

Üst resimdeki hünkariler yerli hünkarilere göre daha bir hoş duruyor.Her kümeste olmalımı derken bu kuşlar kendi ırklarıyla beraber beslenmesi daha uygun olur.Bunların yemleri ince taneli ve yemlikte yem verilmelidir.Diğer uzun gagalı kuşlar yemi hızlı yediklerinden bu kuşlar yeterince yem yiyemezler.Kavga dövüşte cabası.Fotoğraf makinasının tarih ayarlarını kaybedebilirsin hiç rakam cıkmaz.

Geri