her türlü kuş alınacaktır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nskyigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nskyigit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yiğit özaycan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
s.a abilerimher türlü kuş alcam ama ucuz fiyata öğrencilikte yapıyoruz arkadaşımla beslyecğeim için bakmak sorun olmayacak çocukluktan beri bened hstalık yeni tanışındığım yerde 2 sende yuva yapabildim şimdi ist.avrupğa yakasında 16 tane kuş alacağım ama max fiyat 5ytl örenciyiaz malum

kuş dediysem her kuş del güvercin:d (:

724918pigeonsquare01to0.jpg

Yiğit kardeşim bunlar nasıl? :ckmk: :pilot:

Öyle bir yazmışsın ki güvercin olsunda ne olursa olsun.
Bak bunlarda güvercin.hem bunları 5 değil 3 milyondan veriyim :haha:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

:heyo: :heyo: :heyo:

kardeş kimse kuşunu 3-5 milyona satmaz ve bulamazsında.boşuna forumlarda o fiyata kuş arama.kusra bakma ama gerçek bu...gerçi benim kuşlara değil milyon, 8-10 milyar verilse satmam.kuş satılırmı hiç.onlar benim tek arkadaşım.başka neyim var...neyse şaka maka bu fiyata bulamazsın...

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

Uzaklaştırılmakmı istiyorsun Ömer Bey. Yapma gözünü sevim daha yeni kalktım yataktan uyku sersemiyim ama gülmekten ölüyorum. :heyo: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

hüseyin abi ama gercekten sende warsa 5 ytl kus ben alem abim hakli

emre özkurt' Alıntı:
hüseyin abi ama gercekten sende warsa 5 ytl kus ben alem abim hakli

Valla olsa verirdim ama taklacı beslemiyorum Taklacı olsa kuşu alana ben vericem parayo :ckmk: :haha:

nskyiğit kardeşim vermiş olduğun ilan gerçktende çok düşündürücü,,nereye çekersen çek.Arkadaşlarımında belirttiği gibi böyle bir mantık kuşçuluğa sığmaz.Madem durumun kıstlı o zaman şöyle bir şey yapmanı tavsiye ederim,
Senin belirttiğin adeti 5 liradan çarparsak 80 ytl yapar.Sen o paraya bakılabilecek çok güzel saf kuşlar bulabilirsin 2 çift kadar.Ve bununda akabinde hiç olmazsa bakılacak adam gibi kuşlar bakarsın,yani az olsun temiz olsun :tamam:

nskyiğid kardeş önce güzel türkçemizi mahvetmeyelim lütfen yazdığın yazıları düzgün yazmaya çalış. kuşçuluk yapcam diyosun ve çok ucuz paraya kuş almak istediğini belirtiyorsun sen bu konuyu böyle açaçağına ( kuşçuluk yapmak istiyorum ama param yok ) diye yazsan daha iyi olurdu. Gökhan ında dediği gibi 2 çift saf sağlam kuş al ;yem verdiğine deysin.

sen bu zihniyetle değil güvercin kendine zor bakarsın, bak milleti çıldırtmışsın, ya bu ne lavbali bir üslup, kardeş sen o 5 liran ile buğday al arkadaşın eklediği fotoğraftaki kuşlara ara sıra atıver, bari sevaba girersin, akıllı ve mantıklı mesajlar yazda millet zamanını ayırsın.
eminim ki şöyle desen; arkadaşlar güvercin bakmak istiyorum ama maddi durumum bozuk hediye olarak kuş verebilirmisiniz desen bir çok güvercin dostu sana yardımcı olurdu, ama böyle tutumla değil sana kuş vermek yanına bile yaklaştırmazlar. kusura bakma ağır oldu ama senin imla hatalların ve lavbali tutumuna az bile

dushekimi' Alıntı:
sen bu zihniyetle değil güvercin kendine zor bakarsın, bak milleti çıldırtmışsın, ya bu ne lavbali bir üslup, kardeş sen o 5 liran ile buğday al arkadaşın eklediği fotoğraftaki kuşlara ara sıra atıver, bari sevaba girersin, akıllı ve mantıklı mesajlar yazda millet zamanını ayırsın.
eminim ki şöyle desen; arkadaşlar güvercin bakmak istiyorum ama maddi durumum bozuk hediye olarak kuş verebilirmisiniz desen bir çok güvercin dostu sana yardımcı olurdu, ama böyle tutumla değil sana kuş vermek yanına bile yaklaştırmazlar. kusura bakma ağır oldu ama senin imla hatalların ve lavbali tutumuna az bile

10 üzerinden 10 alan bir yorum. Teşekkürkler. :oley: :tamam:

BENDE KAFADAN SARI MERMERİLER VAR ALICAK OLANLAR MSJINI BEKLIYORUM

karaca09' Alıntı:

karaca09 Kardeşim Sen bunu yanlis yere yazmisin Burasi Ne alirsan 5 Lira pazari, forumun Guvercin Satmak istiyenler kismina yazarsan daha iyi olur, yoksa 5 ytlden vermek zorunda kalirsin:)

karaca09' Alıntı:

gerçektenmi 5 ytl ye sarı kafa mermeri kaç adaet varsa hepsini alıyorum.yiğitten önce kapıyım kuşları.

:hhh: :heyo: :ckmk:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
karaca09' Alıntı:

gerçektenmi 5 ytl ye sarı kafa mermeri kaç adaet varsa hepsini alıyorum.yiğitten önce kapıyım kuşları.

bende alırdım ama taklacı beslemiyorum artık sadece bir çift çakmaklı kaldı. onlarıda vercem ve kurtulçam .

hakıkaten gülmekten öldüm yahu allah razı olsun ne guzel şaka yapmışsınız ama bişey dıcem o yabanıleri bır bulsam ne guzel yavru bakarlar :):):) :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :heyo: :heyo: :heyo:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
karaca09' Alıntı:

:ckmk:
Yiğit kardeşim sen bıldırcın besle hem masrafı az tanesi 3lira :evet:

kelle başı 5 liradan, 5 tane kuş verebilirim. tam olarak nerede ikamet etmektesiniz?

arkadaşım bende var birtane kuş 5 milyona vericem istersen bana özel msj at gel al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri