Herkes Memleketinin Önde Gelen İsimlerini Yazarsa Ustalar Tanınmış Olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.Rıdvan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

M.Rıdvan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
M Rıdvan Uslu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Herkes memleketinin önde gelen isimlerinin yazabilir mi? Ustalar tanınmış olur. Ben Kütahya Tavşanlınınkileri yazacak olursam 1.Mehmet GÜL 2. Uzun Ahmet (Ahmet YURTLU) 3.Cemal AKGÜN 4.Turanın Ahmet (Ahmet YUMUCAK) 5.Eskişehirli Ercan (Ahmet Ercan ŞAHİN) Şuan Köyde Yaşıyor6.İletli Taha (Taha Kara) 7.Cımbız Abdullah (Abdullah CANBAZ) 8.İsmail TÜFEKÇİ 9. Hoşafçı Sebahattin (Sebahattin Vural) 10.Kontre Orhan (Orhan KUNDURACI) 11.Halit Hoca (soy İsmini bilmiyorum).Taşınan da oldu sayamadığım varsa kusura bakmasın.

Canım kardeşim iyi güzel yazmışsın da yine de seni aydınlatmak gayesi ile yazıyorum beni sakı yanlış anlam ben İstanbulda yaşıyorum bir boydan 120 km boyunda 70-80 km eninde 39 -40 ilçeden ibaret 25 milyonkluk bir şehirden bahsediyoruz ben sana 50-60 yıllk ustaları yazsam ne sen ne senin büyüklerin tanır çünkü yazdıklarım ve yazacaklarım şimdiki gibi sanal olarak yazışıp arkadaş olmayan tanışmayan fakat sevdiklerini ve bildiklerini evlerine kümeslerine teraslarına ve bahçelerine götürürlerdi ben şahsen bir çift kelebek (saya) almak için bizden büyük ağabeylerin kapılarında günlerce bekledim saygılarımla.

Çocukken bende Boyacı Mustafa amca vardı ondan bir takım kuş alabilmek için günlerce kapısına gidip geldim. Kuşlarını uçurursa göreyim diye onun sokağında dolanırdım hey gidi günler hey... Şimdi halen kuş besliyormu bilmiyorum ancak dediğiniz gibi eskileri fazla sanal ortamda bilen yok, ancak yeniler sürekli sanal ortamlarda olduğu için bilinirlikleri biraz daha fazla. Bakınız youtube video kaynıyor ama temiz ırk bulabilmek oldukça zor :(

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim iyi güzel yazmışsın da yine de seni aydınlatmak gayesi ile yazıyorum beni sakı yanlış anlam ben İstanbulda yaşıyorum bir boydan 120 km boyunda 70-80 km eninde 39 -40 ilçeden ibaret 25 milyonkluk bir şehirden bahsediyoruz ben sana 50-60 yıllk ustaları yazsam ne sen ne senin büyüklerin tanır çünkü yazdıklarım ve yazacaklarım şimdiki gibi sanal olarak yazışıp arkadaş olmayan tanışmayan fakat sevdiklerini ve bildiklerini evlerine kümeslerine teraslarına ve bahçelerine götürürlerdi ben şahsen bir çift kelebek (saya) almak için bizden büyük ağabeylerin kapılarında günlerce bekledim saygılarımla.
Usta sana katılıyorum İstanbul gibi yerinkileri yazmak zor ama son yıllarda kupa alanlar gibi mesela en önde gelen isimleri yazabiliriz. 200.000lik 300000lik yerlerdekiler rahat yazılır zaten. Hangi ırktan söz ediyorsun demiştinin tabi ki Türkiye' her bölgede yaygın olan OYUN KUŞU Saygılarımla

Geri