Herkes Yaptıgı Kümes (salma) sını BUrda paylşasın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alican_1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alican çekmez
Meslek
Kot (SilVeR)
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arakdaşlar Öncelikle Herkezin yaptıgı salma ve kümesleri görmek istiyoruz Tüm Kuscular.org üyerleri merakla bekliyoruz ve kümes salmalarınız arakdaşlarımıza örnek olabilir ŞimdiDen teşekkürler ..

alican_1994' Alıntı:
Merhaba arakdaşlar Öncelikle Herkezin yaptıgı salma ve kümesleri görmek istiyoruz Tüm Kuscular.org üyerleri merakla bekliyoruz ve kümes salmalarınız arakdaşlarımıza örnek olabilir ŞimdiDen teşekkürler ..

Saygın Değer ---
cooltext451427751.gif
AİLESİ !!

Selamlar Alican,

Bu konuda kuşcular.org sitesi içinde o kadar çok örnekler var ki, bu örnekleri araştırıp görebilirsin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

iyide aykut abi adamlar googleden olanları kopyalaıp yapıştırmış ben tamamen %100 doğal ve öz istiyorum yani kendi yaptıgımız emek harcadıgımız kümesleri görmek istiyrum anladıysan sevindim

SaygılarımLa,,

Alican ÇekmeZ !!

alican_1994' Alıntı:
iyide aykut abi adamlar googleden olanları kopyalaıp yapıştırmış ben tamamen %100 doğal ve öz istiyorum yani kendi yaptıgımız emek harcadıgımız kümesleri görmek istiyrum anladıysan sevindim

SaygılarımLa,,

Alican ÇekmeZ !!

Onlarda var kardeş yeterki biraz araştır... Ayrıca post kasıyorsun... :sinirli:

..........SİNAN ÖZTEKİN............

kjümesim

Ekli dosyalar

• DSCI1212.webp
    DSCI1212.webp
    3.5 MB · Görüntüleme: 430
alican_1994' Alıntı:

SaygılarımLa,,

Alican ÇekmeZ !!

alakası bile yok.herkesin hemen hemen kendi kümesi.dikkat et...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri