tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
M&J__Who_Is_It' Alıntı:ben oldum olası form kuşlarını beğenmemişimdir sevmediğim bir ırkıda beslemem
tengelli' Alıntı:M&J__Who_Is_It' Alıntı:ben oldum olası form kuşlarını beğenmemişimdir sevmediğim bir ırkıda beslemem
selamlar
peki sana hediye gelse 3 5 12 resimdeki kuşlar birer takım beslemezmisin ?
tengelli' Alıntı:M&J__Who_Is_It' Alıntı:ben oldum olası form kuşlarını beğenmemişimdir sevmediğim bir ırkıda beslemem
selamlar
peki sana hediye gelse 3 5 12 resimdeki kuşlar birer takım beslemezmisin ?
mesut-1907' Alıntı:slm oldum olası bu tip kuşları yani düz uçan kuşlardan bi haz almam üstüne para verseler kümese sokmam bu tip kuşları ne boşa yem vereyim ki bunlara SAYGILAR.
Hoca' Alıntı:Görünüm olarak çok güzel kuşlar ama bende beslemezdim. Zira bizler takla yetiştiricisi olarak bir güvercin kanat çırptımı takır takır ses gelmesine öyle alışmışızki böyle kuşların fır fır kanat sesleri bize itici geliyor. Geçen böyle bir çift kuş bana hediye gelmişti bende tuttum başka bir arkadaşa verdim.
İkinci bir neden ise onlara ayrı kümes yapmak gerekiyor çünkü bizim taklacılarla eş olmalarını asla istemeyiz.
Üçüncü neden ise bu kuşlar asla kümeslerine sadık olmuyorlar. Yani bir damdan kalkıyor diğerine konuyor, oradan kalkıyor ağaca konuyor vs. Bizim taklacıları da ahlaksız davranışlara alıştırıyorlar.
Ama bunların meraklıları da var. Saygı duyarız.. :haha:
yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerim haklısınız zevkler ve renkler tartışılmaz.tengelli' Alıntı:mesut-1907' Alıntı:slm oldum olası bu tip kuşları yani düz uçan kuşlardan bi haz almam üstüne para verseler kümese sokmam bu tip kuşları ne boşa yem vereyim ki bunlara SAYGILAR.
selamlar her kuşun ayrı bir özelliği vardır düz uçuyor olması özelliği yok anlamına gelmez.bango düz uçar ama hastası çok neden ? posta düz uçar hastası çok neden ? baska düz uçar hastası çok neden ? bunlara bagdat ırkların çoğunu tip ırklarının çogunu ve kırmaların çogunu katabiliriz neden beslerler peki hepsinin ayrı bir özelliği vardırda ondan. bunu o ırkı besleyen anlar anlaya bildiysede o ırktan vazgeçmez. yani biz posta besleyenler ve bangocular düz uçuçulardan besleyenler boşa yem veriyoruz. :=)