tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BATILI' Alıntı:kuş posta kanı taşıyor o belli
hafif toz paçada var
posta+adana olabilirmi :buyrun:
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Hünkari veya bango tipi kısa gagalı bir güvercinle alakası olabilirmi? Gaga biraz küçük gibi görünüyor.
tengelli' Alıntı:Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Hünkari veya bango tipi kısa gagalı bir güvercinle alakası olabilirmi? Gaga biraz küçük gibi görünüyor.
selamlar boyu hünkari kısaltı gagayıda bangoyla cıkan yavrular daha cok tip kırmasına benziyor ve cirkin
bu evet hünkari kırması ama eğik gagalı hünkari kırması ve daha güzel bir kuş. dragona yakın görüntüde ve kuş ta sade tozluk attı eger bir sorun cıkmazda yaşarsa bunla kırdıgım hünkari yavruyuda buraya koyacağım.
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:tengelli' Alıntı:Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Hünkari veya bango tipi kısa gagalı bir güvercinle alakası olabilirmi? Gaga biraz küçük gibi görünüyor.
selamlar boyu hünkari kısaltı gagayıda bangoyla cıkan yavrular daha cok tip kırmasına benziyor ve cirkin
bu evet hünkari kırması ama eğik gagalı hünkari kırması ve daha güzel bir kuş. dragona yakın görüntüde ve kuş ta sade tozluk attı eger bir sorun cıkmazda yaşarsa bunla kırdıgım hünkari yavruyuda buraya koyacağım.
Kenan abi paylaşımın için teşekkürler. neden böyle bir melezleme yaptığından bahsedermisin kafanda yapmak istediğin bir ırk mı var?Veya benzeri bir şey mi düşünüyorsun?
tengelli' Alıntı:H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:tengelli' Alıntı:Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Hünkari veya bango tipi kısa gagalı bir güvercinle alakası olabilirmi? Gaga biraz küçük gibi görünüyor.
Kenan abi paylaşımın için teşekkürler. neden böyle bir melezleme yaptığından bahsedermisin kafanda yapmak istediğin bir ırk mı var?Veya benzeri bir şey mi düşünüyorsun?
hayır özel bir ırk cıkarma amaçlı değildi ama eğer yavru resimden daha güzel ele aldıgında inan ki eğer yaşarda şeklini ve güzelliğini korursa devam edeceğim. bunlar elimde yanlız kalan eşsiz kuşların oldugu salmada karmayken bango ve posta yavrusu aldım yumurta tutmuştu atmadım cirkin güzel olmayan renk bozuk şekilde uzun gaga tiple baska kırması gibi bir şey cıktı ( ayni zamanda cok akıllı oldular ve anneden yeme istekli ) tam bunlar büyümeden başka postamla tek olan hünkarimde eş almış yumurtladılar bu seferde ben atmadım göreyim altından geleni diye bu seferde cirkin bir şey beklerken süper gögüslü boyu kısa ama kaslı bir yavru cıktı şekli güzel duruşuda bende bir kaç rengini daha deneyeceğim ayni şakilde cıkarsa yavrular renk renk yapmayı düşünürüm çünkü çok güzel ama ayni çıkmayada bilir çünkü bu ufak yapılı gagası eğimli kafadan kuyruga kadar nuğidi renginde bir hünkariyle arap bir postadan cıkan yavru bakalım biraz büyüsün bir tüyünü dizsin resmini koyarım sorarız diğer renkleri olsa nasıl olur diye düşüncede alırız mesela siteye koyulan beyaz pacalı adanalara bittim her rengi olmalı bence buda büyüdüğünde böyle olursa kesinlikle üstünde calışaçağım.
Fenerbahcem' Alıntı:Hocam kimse kusura bakmasin ama kuslara yazik ya , bir guvercin cinsini diger bir guvercin sinsi ile eslestirmek bana cok ters ...neyse birkac laf daha etsem beni kesin bu siteden atarlar..