Herkese selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÇelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

BÇelik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bilal Çelik
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
İsmim Bilal ÇELİK 32 yaşındayım. İstanbul Ümraniye de oturuyorum. Kuş merakım daha yeni başladı kuşlarla ilgili hiç bir bilgi birikimim de yok. Forum ve tecrübeli kişilerin bilgileriyle kendimi geliştiririm inşallah.

Teşekkürler.

BÇelik' Alıntı:
İsmim Bilal ÇELİK 32 yaşındayım. İstanbul Ümraniye de oturuyorum. Kuş merakım daha yeni başladı kuşlarla ilgili hiç bir bilgi birikimim de yok. Forum ve tecrübeli kişilerin bilgileriyle kendimi geliştiririm inşallah.

Teşekkürler.

a s bilal aramıza hos geldin daha önceki açemi kuscu olarak benzerlikden dolayı seni yanlıs anladın adı geçen kişiyle çok ugrastık baska isimle girerek bize bayagı bir eziyet etti bugun uzunca bir arastırmam sonucuk sadece benzer kullanıcı adı oldugundan emin oldum bizleriinde haklı olarak yaptırımlarımımızı uygulamamaız gerekirdi ama anladımki sadece benzer kullanıcı adıymıs bu yüzdenkuscular org olarak vede beni mazur görmeni dilerim hakkını helal et kardes

saygılar

Ne demek helal olsun insanlık hali olabiliyor böyle şeyler bendeki de tam şansmış ama, kara listeye eklenmiş kullanıcı adını seçmişim :D

Bilal bey aramıza hoş geldiniz güzel paylaşımlar dilerim.

Bilal Bey aramıza hoş geldiniz.
Güvercinleriniz varmı şuanda,kümesinizi falan yaptınızmı?

BİLAL ; ARAMIZA HOŞ GELDİN. :heyo:

Herkese çok teşekkürler hoşbulduk. Kendi çapımda salma tarzında kümes yaptım ve 4 tane kuşum var yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyoruz. Oturduğum binanın çatı katında besliyorum. Alıştırmak biraz sıkıntılı olacak galiba teras olmadığı için güvercinlikten girip çıkacaklar bakalım hayırlısı..

Geri