Herkeze Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan >>Güvercinci45<<
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Güvercinci45
Meslek
Üst Düzey Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3-4aydır saya(kelebek) yetiştiriyorum ama her geçen gün kendi bilgilerimi arttırıyorum.Adım Samet Manisa'da oturuyorum hepinizle tanışmak siterim.Şuan 1 çift güvercine sahibim.Öğrenci olmamdan dolayı kuşlara fazla para yatıramıyorum.Ama tabikide kuşlarıma çok iyi bir şekilde bakıyorum.Bazı bilgileri Ustalardan yavaş yavaş öğrenirim sanırım .Kümesimi ve kuşlarımı en kısa sürede paylaşırım.Tekrardan hepinize merhabalar hastalıksız,kayıpsız seneler dilerim.

Facebook/Güvercin Mekanı 45

merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldin Samet

bilgi paylaştıkca güzeldir güvercinler ile ilgili herşeyi kuscular.org'de paylaşabilirsiniz bildiklerimizi seninle paylaşırız bizde bu yollardan geçtik kimse bilgili olarak kusculuga baslayamaz daha dogrusu hiçbir işe başlayamaz bir ondan bir ondan bilgi kapasiteni yükseltirsin kümesini kuşlarınıda görmek isteriz..

Tabiki de abi en kısa zaman da fotoğraflarını paylaşırım.

ÜST DÜZEY ÖĞRENCİ SAMET ! ARAMIZA HG...

PAÇALI KUŞ APTAL KUŞ DERLER BİZİM BURALARDA :haha: :slm:

GÖNLÜNCE OLSUN

Arkadaşlar(Abiler) konuyu buraya açmam-açmamam konusunu bilemedim ama maalesef kuşların 2side erkek çıktı.Bu olayı babam bugün kuşların kanatlarını bantlayıp salmak için geldiğinde farketmiş.Biz 1ierkek 1i dişi sanıyorduk.Olayı duyduğumda etrafta dişi kuş arayışına girdim yalnız kimsede de bana göre kalmamış.(Fotoğraflarını 2-3saate yayınlarım)

Saygılar;
(Konu yanlış yerde ise çok özür dilerim) :hungur: :hayir:

Arkadaşlar dün hediye 1adet adana geldi.Kelebekle eşleşmesi konusunda endişem var kırma olacağı için.Sayfaları gezdim ama uçuş tarzı yavru bakma verimi vb. bilgi sahibi olamadım bilgili abiler ,arkadaşlar varsa bilgi paylaşımında bulunurlarsa mutlu olurum!

SaygılaR

Geri